|
השיר השבועי #6!

lacrimosa girl

New member
|../images/Emo112.gifהשיר השבועי #6! ../images/Emo112.gif

והשיר הנבחר השבוע, ע"פ דעת הרוב:
ANGELS FALL FIRST
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם.
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? שבוע טוב לכולם

Transcending

New member
יה

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? כמעט כלום הוא נוראי 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא קראתי אותה
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שיר שאני שומע כשאני רוצה משהו רגוע 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? חחח דיי טוב... למעשה יש לי תאוריה! ככל שהיא הלכה ורזתה הקול שלה נחלש.. מה שמסביר המון =] 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? איפה?! הם בסדר 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לגופה שלי P: 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא הייתי .... נהה לא משנה 8. תנו ציון לשיר. 0 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. מוחק אותו מהאלבום?XDD 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? מה שבא לך :)

blacknwhite

New member
אני

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ.. האמת שבעיקרון את המילים שלו. אני *כן* קראתי אותן ואהבתי. אבל זה גם שיר יפה בעיניי. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? yesterday..... today... זה ממש מראה את הפתאומיות. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אדם קרוב שנפטר, ומתאבלים עליו 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מקסים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים (כמו תמיד...) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? האמת שאני מאוד מקווה שלאף אחד, אבל לצערי יש לי סבתא אחת שאפשר להקדיש לה ועוד אחת שאני מתפללת שאני לא אצטרך. אני חושבת שהרעיון ברור. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת... אין לי כוח לזה... 8. תנו ציון לשיר. 7 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. לא יודעת.... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת... וואו, אני יבשה

Brombit

New member
עונה לשיר השבועי ../images/Emo115.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אין משהו ספציפי 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא קראתי 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו משמעות 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? קצת מעצבן אבל זה בגלל השיר 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אין דעה מיוחדת 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למי שרוצה 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? שיהיה יפה... 8. תנו ציון לשיר: 5 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? משהו מ- Oceanborn אולי

The Cat Woman

New member
בעעע

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? כלום. הוא מעצבן. חוץ מהחליל... 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? שני ציטוטים, להלן: "Bury my dreams, dig up my sorrows Oh, Lord why the angels fall first" קבור את חלומותי, הוצא החוצה את צערי (סוג של מטאפורה הפוכה לקבירת החלומות) הו, אדוני למה המלאכים נופלים ראשונים? נגע בי כי הרבה פעמים שאלתי את עצמי את השאלה הזו לאחר כמה מקרי מוות- למה תמיד הטובים הולכים ראשונים?... Needed elsewhere to remind us of the shortness of our time כי יש הרבה אנשים שזקוקים שיזכירו להם כמה הזמן שלנו קצר ובכל שניה שעוברת הוא הולך ומתמעט. בייחוד כשזה קשור במוות. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? סת'כלו סעיף אחד למעלה. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? בסדר נו... 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? שאין להם כל השפעה על השיר וזה חבל. אם הם היו חלק מהשיר הכל היה נראה יותר טוב. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לכמה אנשים שזקוקים לתזכורת לכך שהם עלולים להצטער על הזמן שהם מבזבזים עכשיו. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא רוצה שיהיה לו קליפ, זוועה שכמותו... 8. תנו ציון לשיר. כשיר- הוא ממש מעפן, אז אני נותת לו 3/10. 9. מה הייתם משנים בשיר? משאירה את המילים ומשנה את כל השאר. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Astral Romance בגירסה של Over The Hills !!! עשית לנו עוול הפעם עם השיר הזה, יאללה תני בפיצוי הולם...

lacrimosa girl

New member
איזה עוול? ../images/Emo12.gif

אני אישית מאוד אוהבת את השיר. יש הרבה מה לשפר אבל ממש אהוב עלי.

blacknwhite

New member
קיבלתי את הרושם שאף אחד לא אוהב את

השיר הזה חוץ ממני... טוב לדעת שלפחות את אוהבת אותו!

lacrimosa girl

New member
לא מאמינה ששוב שכחתי ליריקס.

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הוא עם ליווי גיטרה אקוסטית וזה מאוד מיוחד בנייטוויש
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? bury my dreams, dig up my sorrows Needed elsewhere to remain us of the shortness of our time 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אבל על חבר קרוב. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יש למה קטעים שהיא די מזייפת. =/ בעיקר בסוף השיר 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? איפהאיפהאיפה יוקה?=/ 6. למי הייתם מקדישים את השיר? |נרקיסיזם| לעצמי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? הוא לא מתאים לקליפ...=/ 8. תנו ציון לשיר. 7 והייתי רוצה להקליט לזה קאבר שיעלה ל10 ^^ 9. מה הייתם משנים בשיר? מגוונת טיפםה...הוא די תבניתי 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני צריכה לחשוב על זה

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

כאילו, לא מספיק אוהב כדי לענות על השאלות האלה Oם

LadySilkworm

New member
אני..

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ את הבתים, פזמון 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני לא יודעת.. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כמו שאורי גלר אומר: "מ-ה-מ-ם!" [זה כי אין לי כבר שמות תואר מקוריים במלאי]. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אמממ ז"א על תומאס ואמפו? טובים, נו 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? מרגיע כזה..כמו סליפינג סאן הראשון. אבל שטאריה לא תשב באמבטיה. X: 8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. כלום. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Fantasmic

Super Alonit

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

לא רוצה.
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הליריקה.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? An angelface smiles to me Under a headline of tragedy That smile used to give me warmth ו- Needed elsewhere to remind us of the shortness of our time Tears laid for them Tears of love, tears of fear Bury my dreams, dig up my sorrows
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ... אה... ממ... הא.... ברר... גרר... אין לי מושג. משהו עצוב כזה?...
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יפייפה כתמיד. אבל נו, אני לא מתה על השיר. שקט ועצבובי מדי.
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? שירעישו קצת, לא שומעים אותם.
6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שמח מדי, השיר הזה בטח יגרום לו להתייפח עד אובדן נשימה. איזה שיר מדכא.
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? יהיו בו המון אנשים עצובים ומדוכאים והוא יהיה אפרורי וכולם יבכו ויהיו בו מלאכים שנופלים מצוק ומתים. ~יצירתית~
8. תנו ציון לשיר. 6. ברחמנות, בזכות הליריקה היפייפיה. וגם כי זה נייטוויש, כמו שמותג יקר כי הוא מותג, לא כי הוא אקסטרה יפה וזה.
9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. את העובדה שהוא מרדים ומעמם עד אובדן נשימה.
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Astral Romance.
או OTHAFA.

Xylophone

New member
../images/Emo189.gif

. מה אתם הכי אוהבים בשיר? המוזיקה והמילים 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הכול 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? זה לא לפה 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?נפלא 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? נפלאים 6. למי הייתם מקדישים את השיר?- 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?עצוב 8. תנו ציון לשיר.10 מתוך 10 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? the carpenter השיר האהוב עלי ביותר מכול שירי ניטוויש

למעלה