ורודה מזעזעת- הסיכום השבועי

../images/Emo112.gifורודה מזעזעת- הסיכום השבועי

כוכבים עולים בשמי הפורום- ה
ח
ד
ש
י
ם
RaniM
manner
white star
ילדת נצח
the beast 15
Crichton
Tanty
ADIDIDIDI
shirshir6
הגברת השמנה לא שרה
עדיעדי
Orion14
חיפושית של הירח
הגרהS
adiforgang
Mashina Girl
תותי5
going mad
babyrubik
Shusho
Maple85
שׁזִיף
טילו
gaya123
רשף משולם
praetor
לאחר מסדר חלוקת דגלי הגאווה, הקהל יעבור לנוח, עמוד נוח!
-------------------------------------------------- אצל רינה זווח-פינת הסקרים עלה סקר חדש בפורום- מהי העונה האהובה עליך
מה יש?! לא כל סקר חייב להיות ורוד מזעזע
, מזעזע יכול להספיק. תוצאות הסקר הקודם ששאלתו היתה: מקום הבילוי המועדף עליי הוא-- (תוצאות לפי אחוזים) 48% במיטה, אני, החבר/ה, המזגן, הפוך ואולי גם השוקו. 18% במיטה, אני, עצמי, ישן/ה. 15% מועדוני גייז 10% בתי קפה של גייז כמו הקפקא 6% בבית הספר(אני חנון/ית חסרת תקנה) 0% האגודה, בית פתוח, פורום חיפאי, קל"ף
מהרו להצביע בסקר החדש ולהשפיע
רעיונות לסקרים נא לשלוח לשרימפי בדואר האלקטרוני או בתפוז מסרים. כתובת הדואל של שרימפי: [email protected] -------------------------------------------------- פרויקט זכרון קורבנות השואה ההומוסקסואלים
הזוטון המרקד המקורי שלנו, חזר ממסע שורשים בפולין וצ´כיה וסיפר לנו קצת מחוויותיו, גם ציין כי לדעתו הנצחת זכרם של קורבנות השואה ההומוסקסואלים, שמספרם נעמד על 250 אלף, לא ממש מספיקה. על כן עלה רעיון במוחו של השרימפ וגם הזוטון עודד ואהב את הרעיון, להקים אתר הנצחה עברי לקורבנות השואה ההומוסקסואלים. הרי אין בישראל אתר הנצחה עברי ראוי לקורבנות השואה ההומוסקסואלים, הגיע הזמן שיהיה! על כן אנחנו מחפשים מתנדבים, אנשים שיש להם ידע רב בבניית אתרים ובHTML, בגרפיקה ובעוד.... אנחנו גם מחפשים חומרים על הנושא, אז אם אתם מעוניינים להתנדב למלאכה או לעזור לנו לרכז מידע, אנא צרו קשר עימי בתיבת הדואל: [email protected] בבקשה! זה פרויקט חשוב שיכול גם לתרום לקהילה באופן מסוים! ------------------------------------------
יש לי הומולדת השמחה רבה
- מי חוגג בקרוב
ב27 לחודש חוגג לו יומהולדת, לא אחר מאשר fayd הפשוש
מזל טוב מוקדם שיהיה לך
------------------------------------------ על בנים ועל בנות- הם שואלים, אתם עונים(בהומור או ברצינות)
בת 12- האם ניתן לגלח את השיער מאיבר המין
האם זה בריא
והשאלה השניה- בן 12- מתי מופיע הזרע
------------------------------------------ בקרוב בפורום-
קטגוריית מאמרי מידע על דברים שונים כמו איפה ניתן להשיג את הזמן הורוד
או מידע על קבוצות נוער ברחבי הארץ וגם מספרי טלפון ליעוץ ותמיכה ועוד´....
היי בייבי- גלריית הבייבס שלכם, השרשור הענק שהיה השבוע, יכנס כולו לגלריית הפורום. אם ברצונכם להוסיף עוד תמונות, או שיש לכם רעיונות לגלריות נוספות- הדואר האלקטרוני של שרימפי עומד לרשותכם- [email protected] ------------------------------------------
אי אפשר שלא להזכיר את זה, יום השנה, רון ארד, לחופש נולד
------------------------------------------ חדשות גאות חדשות עולמיות חדשות ישראליות חדשות ורודות
ממשלת ברטניה מתעקשת להפוך את אימוץ הילדים ע"י הומוסקסואלים לאפשרי, אפילו לאחר שנחלה תבוסה בנסיון הקודם. קראו עוד בכתבה הבאה שלקוחה מCNN http://www.cnn.com/2002/WORLD/europe/10/17/uk.adoption/index.html ------------------------------------------ ניתן ליצור קשר עם שרימפי ע"י דואל או מסרים: [email protected] או גם באיי.סי. קיו 160674835 (כתובת הדואל הינה גם כתובת המסנג´ר של שרימפי( שבוע מקסים שיהיה לכם! אוהב

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מיאוווו

וכמובן יש לי הרגשה שגם בסקר החדש.. חורף הולך להיות העונה האוהבה ביותר..
נפגש במכתש? אל תתפלאו אם אני פתאום יצא בהודעות כמו, יש תמונה שלי בעיתון!! או רואים אותי בטלווזיה!!.. היום במסגרת משהו נקייון פסיכופטי וכו´ נו אז מה שאני הייתי אמורה לנקות היום מדברים וכאלה, מה שיצא לי לעשות.. זה להצטלם ( ותארו פה בבקשה הצלם של מעריב מגיעה ב11..
) ולנופף לממצלמה במסוק מעליינו..... כאילו קאזא
(מוהאהאהא משו כמו 3 טונות של זבל נוקו היום ע"י יצורים מינייאטורים בחולצות-שמלות של קק"ל וכובעים לבנים ושקיות זבל ביד
.. זה היה כל כך חמוד!!)

sarah

New member
חיזרי שנית?

מה בדיוק אמרת פה אורה? לא הבנתי מילה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ..

*קוראת את ההודעה שכתבתי* *לא מבינה כלום* קיצר , אם תפתחו חדשותא ו עיתון בזמן הקרוב, יש סיכוי שאני יהיה שם..
ו.. יצורים מינייאטורים( ילידם מתחת לכיתה ג´..) בחולצות לבנות ענקיות של קק"ל וכובעים תואמים ענקיים, מנקים ליד המכתש.. זה אחד הדברים הכי חמודים בעולם
.

yaron4all

New member
אח, חולצת תנועה... ../images/Emo9.gif

אצלנו היא בדרך-כלל מחפה על גופות משהו-משהו...
היה לנו דיון שלם מה בדיוק משמעות המחשוף הענקי שתקעו שם!

חח .. *סיפור*

קצת שובינסטי אבל שיהיה.. הלכנו בבתיכון איזה שמונה חברה מהשיכבה עם החולצות ואז איזה פרחה מחומצנת עם שיער בצבע אמבה שרואים לה תשורשים!(מ-ז-ע-ז-ע!!) שאלה אותנו איפה מוצאים תחולצות כי אהבה את המחשוף או סאמתינג לייק דיס(חשבנו שזה היה בצחוק אבל התברר שברצינות) אז חברת הקן שלי שיודעה בפמינסטיות שלה בלה בלה בלה החזירה לה אותה בהפוכה ורשמה לה על פתק תקוד של החוצה ותמספר שמזמינים. יומיים אחר כך הקומנרית הסתכלה בדו"ח של הפעילות ושאלה מי הזמין חולצה במידה "מדיום". ועד כאן עוד סיפור ללא פואנטה מביתו החם של קן נהריה.. וחם כי יש לנו מזגן אבל אין כסף להתקין אותו.

yaron4all

New member
חחח../images/Emo70.gif איזה מין קן יש לכם../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מזגן
לנו בקושי יש תקרה...
ובטח שלקומונרים שלנו אין שמץ אם מישהו בכלל הזמין חולצה... דרך אגב, למישהו יש מושג למה על החולצות מודפס "14", והוסיפו בעט "S" מהצד השני
אבל עדיין - קן נֶצֶר-סִיוֹנָה שולט
*כאן מסתיימים קשקושי הנוע"ל שלי
*

praetor

New member
תודה על הדגל, אבל... אני ממש לא חדש

אני פה כבר כמה וכמה שבועות... פשוט לא כותב הרבה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מעולם לא שמעתי עליהם..

יש את הנוע"ל ותנועת המושבים והצופים והמדצ"ים(שזה אל בדיוק תנועות נוער אבל קרוב) ובני עקיבא.. ועוד מלא תנועות קטנות שאין לי מושג מאיפה הן באו ומה הן לעזזל...

למעלה