חוצנים

../images/Emo112.gif חוצנים ../images/Emo121.gif

הלילה דיווח אזרח למשטרה על אור מוזר בבית השכנים, הוא טען לחוצן, המשטרה שבדקה גילתה כי אותו שכן פשוט האיר את ביתו בתאורה חגיגית - לא חוצן ולא כלום. המושג חוצן מעורר בנו דמיון, סקרנות, פחד... מהו לדעתכם חוצן, האם הוא יצור שמגיע בחללית לביקור או לערוך מחקר על העולם שלנו. אולי זה יצור מכוכב אחר שבודק איך ניתן להפיק תועלת ממשאבי כדור הארץ יתכן וחוצן הוא דמות על שבאה לדאוג לרווחתינו איך נראה חוצן, האם הוא גבוה, ירוק בעל 3 עיניים ואוזניים מחודדות? האם הוא לובש צורת אנוש? היתכן שהם חיים בנינו אולי בתוכינו בלי שנרגיש? ואולי זו רוח או נשמה שמצטיירת לנו כעצם בלתי מזוהה. מישהו חווה מפגש עם חוצן או אולי זו פיקציה דמיונית שהחלה בראשית ימי הקולנוע והטלויזיה? אשמח לתובנות יום טוב

ורד 34

New member
חוצן../images/Emo153.gif

במדיטאציה פעם ניפגשתי, אני חושבת ומאמינה, בחוצנים הם ניראו מאוד נחמדים והובילו אותי לסיפריה האקשית. אישית בחיי היום יום ולא במדיטאציה/דימיון לא פגשתי. אבל אני מכירה כמה שפגשו ובעיני הם אנשים אמינים מאוד. לפחד מהם אני לא יודעת. אני עדין מפחדת מהילדים שלי אז מחייזרים?????

רותי 11

New member
חוצנים -

לא הייתי אומרת שהם חביבים עלי במיוחד. יצא לי פעם לראות לשבריר של שניה חוצן. וכמו שאתה יודע אני עושה הפרדה בין חוצן לחייזר, וגם לא כל ישות שמגיעה מעולם אחר היא בהכרח חוצן לכן יש נחמדים ויש פחות אבל חוצנים לפי ההגדרה שלהם בוא נאמר שהם לא ממש באו כי הם באמת רוצים בשלומנו יש להם אינטרסים ולכן הם כאן.

חבר מהעבודה שלי טוען ש....

אנחנו בעצם ניסוי אחד גדול של חוצנים.... כל המגיפות, מחלות האיידס, הסרטן, איתניי הטבע ההרסניים ה..כ...ל.... ????

למעלה