לכל החדשים

../images/Emo112.gifלכל החדשים../images/Emo112.gif../images/Emo184.gif

שזה אומר כולנו
בואו נעשה לנו שרשור מסודר של מצטרפים ככה שנכיר טוב טוב אחד את השני, אז קדימה לענות:
שם:
מקום מגורים:
ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה?
פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש:
את מי אני הכי אוהב מהשחקנים?
והכי חשוב- לשים תמונה!!! ובלי שום תירוצים!!

אנייייייייייייייי../images/Emo184.gif

שם- אביטל גיל- 17 מזל- |מאזניים מקום מגורים- באר שבע ביצפר- כיתה י"ב פורומים אחרים/קומונות אחרות- פורום טלנובלות, פורום תפוז משוב, קומונת Acv Israrl, קומונת צביקה דויטש השגריר האמיתי וקומונת פורום מיכאלה לכאן! את מי אני הכי אוהבת מהשחקנים? ברור שאת נתן
ותמונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

סליחה?!../images/Emo184.gif

קודם כל- מה הקשר בין השרשור לניק שלי?!
שנית כל- אתה לא מכיר אותי, כך שאין לך שמצ אם הוא מתאים לי או לא
שלישית כל- מה אתה בכלל מתערב?!

עונה בכיף../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif

שם:צליל גיל:14 מזל:דלי מקום מגורים:דימונה
ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה?זינמן,ח' פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש:המון...
את מי אני הכי אוהב מהשחקנים?נתן רביץ כמובן.

willo1

New member
עכשיו אני

שם: שירן גיל:17 (עוד חודש. אני כבר יכולה להרשות לעצמי להגיד כבר 17 נכון?:)) מזל: טלה מקום מגורים: רמת גן ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה? י"א 1 "צפירה" אל תנסו. אף אחד לא מכיר.. פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש: האמממ הפורום החדש שלי:) יהודה פוליקר. חמ"ל,גלי עטרי.. לא יודעת יש עוד. לא זוכרת כרגע את מי אני הכי אוהב מהשחקנים? אני אוהבת את כולם באמת שאת כולם. אם כבר אז יש מעטים שאני לא סובלת אבל תנו לי לאות את הפרק הראשון אח"כ אני אודיע לכם:)

אני

שם:אבנר גיל:22 מזל:סרטן מקום מגורים:רמת גן ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה? כבאות והצלה פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש: נתחיל בפורומים: כבאות ומניעת דלקות, צוותי חרום, מזג אוויר קומונות: צוותי חרום חברתי, נוער מד"א, מתנדבי מגן דוד אדום המשועממים , את מי אני הכי אוהב מהשחקנים? והכי חשוב- לשים תמונה!!! ובלי שום תירוצים!! אי אפשר לעלות קבצים לפה

Amber

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo140.gif

שם: ענבר גיל: 20 מזל:סרטן מקום מגורים: חולון ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה? עובדת לקראת החיים האמיתיים...
פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש: עברי לידר
... זיהוי שירים... ו... זהו את מי אני הכי אוהב מהשחקנים? לא ממש יצא לי לראות פרק כדי להכריז על דמות אהובה אבל נתי רביץ בהחלט מגיע אצלי עם כמה נקודות לפני כולם...

Nolly

New member
גמאני !

שם: נעהגיל: 17 מזל: בתולהמקום מגורים: המרכזביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה? י"בפורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש: מד"צים, מחזות זמר, קומנה של הראל סקעת וכ1 און לייןאת מי אני הכי אוהב מהשחקנים? ששי בוגנים !ותמונה.. נההה.. :)

Nolly

New member
זה התבלגן.. שוב !!

שם: נעה גיל: 17 מזל: בתולה מקום מגורים: המרכז ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה? י"ב פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש: מד"צים, מחזות זמר, קומנה של הראל סקעת וכ1 און ליין את מי אני הכי אוהב מהשחקנים? ששי בוגנים ! ותמונה.. נההה.. :)

כי את כל הקטנטנים../images/Emo184.gif

תקעו התאריך המעפן הזה!!
ומה אני אמורה לעשות ב10 חודשים?! הם לא נורמלים! כבר שלחו לך מיונים כלשהם?

Nolly

New member
כן.. לא עברתי...

הייתה לי הרגשה שכזאת.. הלך לי חרא במיונים.. וממש התעצבנתי על עצמי.. כי ידעתי מה אני צריכה לעשות, איך לעבור בקלות את הראיון ועשיתי הכל הפוך.. דיי זה היה איזה 9 שעות וכמעט נפלתי מהרגליים ונרדמתי בראיון.. זה היה למש"קית ת"ש אגב.. הייתי גם במשהו במודיעין אבל לא רציתי.. ואמרתי להם בראיון שלא.. ועכשיו מקווה שישלחו לי למדריכה :)

Nolly

New member
ומה איתך ?

ובקשר לתאריך.. אם אני לא אמצא עבודה או משהו כזה אני אקדים. [נורא רציתי צוות בידור באילת או משהו אבל הם תמיד רוצים אחרי צבא..]

לי שלחו זימונים למודיעין-ערבית

אבל לא רציתי לעבור אז עשיתי אן דן דינו ועכשיו שלחו לי עוד זימונים ל"תפקידים מועדפים" לשבוע הבא! אני מה זה מקווה לעבור כי אמרו שלא לא להרבה אנשים שולחים את זה, רק לאלו שיש להם ממש נתנוים גבבוהים וגם לא הרבה עוברים, אז באסה

Nolly

New member
במודיעין ? יפה...

לי שלחו משהו למערכות רחף.. אבל יותר מזה אסור לי להגיד.. חח

G Baby

New member
שלי!!

שם: איריס
גיל: חודש הבא 17!!! מזל: טלה מקום מגורים: ראשון לציון ביצפר (כיתה)/אוניברסיטה/עבודה? י"א פורומים אחרים/קומונות אחרות שהם אני גולש: חברים, הראל סקעת, מחזות זמר את מי אני הכי אוהב מהשחקנים? ששי בוגנים

למעלה