מקווקינד!

../images/Emo65.gifאומיגאד הוא כזה חתיך!! אני מתה עליו!!

(יש פוסטר שלו בראש 1 - שלחו SMS )

yaelsee

New member
אני מכירה אותו עוד מלפני...

ס'חמוד הוא... ורטיגו היו אצלנו להופעה של לידת הפניקס בבצפר... ואחרי זה הלכתי לדבר איתו ודיברתי איתו איזה רבע שעה עד שהוא הלך להתקלח חחח הוא סיפר לי גם על עצמו וזה, ואני בשוק ממנו! הוא רוקד כולה שנתיים, ואני שרוקדת איזה 11 שנים לא מתקרבת לקרסוליים שלו... הוא נתן לי טיפים לאיך להתפתח וכאלה, והוא היה ממש חמוד, כולם היו בשוק שדיברתי איתו. ס'קרואטי חמוד

NoNo xD

New member
../images/Emo113.gif יווו איזה כיף לך DD:

לידת הפניקס הייתה ההופעה הקודמת שלהם :] הלווואי והבצפר שלנו היה מביא לנו כאלה הופעות !! הבצפר לקח אותנו להופעת עלאק מחול מזעזעת שגם ג'וק יכול לרקוד יותר טוב ממה שהם רקדו שם ~~" רק שנתיים ????! את בטוחה ? אני רוקדת 10 שנים וכדי להגיע לרמה שלו אולי אני אצטרך לרקוד עוד 40 שנה O=

NoNo xD

New member
../images/Emo113.gif עוד ציטוטים DD:

כמה ילדים ראו סרט אימה ועוד כמה היו בחדר אחר , לחדר האחר נכנס ילד : ילד 1 : "הסרט הזה משעמם ראיתי אותי כבר אלף פעם הוא לא מפחיד בכלל" [וברור שהוא כן פחד !] ילד 2 : *אפצ'י* [אפצ'י אמיתי] "מצטערת אני אלרגי לחרטות" XD יש לנו להכין עבודה באזרחות, להכין מפלגה ותשדיר ונאום וכ'ו. . אז נפגשנו לעשות את העבודה וחיפשנו שם וסלוגן : חברה : "נעשה סיל - סביבה ידידותית לך !" אני : "סיליקון - למען עתיד [וסימנתי את איזור החזה חח] גדול יותר DD:" חברה אחרת : "למען ציצי גדול יותר !" P= והיה עוד אחד אבל שכחתי ><"

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifאניאניאניאניD:../images/Emo219.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies Baby's Coming Back That Girl
שיר השבוע לא של מקפליי
30STM - Attack 30STM - The Kill 30STM - From Yesterday Alter Bridge - Broken Wings Avril Lavigne - Contagious Avril Lavigne -Hot Breaking Benjamin - Breath Breaking Benjamin - Firefly Green Day - Give Me Novacaine Green Day - HollyDay Metallica - Nothing Else Matters Nickelback - Gotta Be Somebody Nickelback - Someday Red Hot Chili Peppers - By The Way Rem - Tears For Fears I'd Do Anything - SP When I'm Gone - SP Time to Say Goodbye - SP No Love - SP Staind - Everything Changes
Staind - Right Here Three Days Grace - Riot Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - I Hate Everything About You Three Days Grace - Gone Forever 3Doors Down - Here Without You Afterlife - Avenjd Sevenfold The Exies - Ugly בררני - שיר פתיחחה
וואי איך בא לי לראות את זה שוב
אומן/ית/להקת השבוע
Three Days Grace
, מקפליי , SP , Staind , ניקלבק , 30 שניות למאדים
אלבום השבוע
A Beautuful Lie - 30STM
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
הישרדות
אדון החייות
סרט השבוע
אני מקווה שאני אספיק לראות היום: איים אבודים דמדומים הסיפור המופלא של בנג'מין באטן
עיצבן השבוע
אוף אני חייבת להוציא איכשהו פטור מערבית
נמאס לי מהמורה הזאת כבר
ילדה כ"כ מעצבנת יאאו
העציב השבוע
שהיום לא הלך לי טוב בבוחן במתמטיקה
ויש לי תקופת מבחנים ובחנים קשה ואין לי זמן לכלום >< סבתא שלי נוסעת מחר לארה"ב לשלושה חודשים
קיבלתי 70 באנגלית בתעודה
שימח השבוע
מצד שני, כשסבתא שלי תבע לארה"ב היא תביא לי את וונדרלנד [CD + DVD] ואת רדיו אקטיב [CD + DVD] ופוסטרים שלהם ושל סימפל פלאן ואת הדיסק הראשון של 30 שניות למאדים ואת הלוח שנה הסקסי של מקפלללי
הככלללבהה ששללייי קקיבבלללה יייחווםם ראאששווןן [מחזור
ייייאאאאאיייי
קיבלתי 90 בספורט O__O יהיה האח הגדול סלבס XD
ציטוט השבוע
אותה חברה משבוע שעבר XD: "לאיפה את רוצה לסוע באמריקה?" אני: "ארה"ב .. " חברה: "אבל כל אמריקה זה ארה"ב .." חחחחחחחח קררוועעה XD
מתנגן בראש/בפלייליסט
Metallica - Nothing Else Matters
המלצת השבוע
תשמעו Staind :D תאכלו גמבה אדומה עם גבינה מלוחה :] זה טעים
התמונה הכי חמה
*_______*

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif עוד פעם אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"אותה חברה משבוע שעבר"|?
יש לי שם דריה או... איך שאת רוצה ממתי המאומץ שלך הוא ארגז?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifחח XD

כל פעם שתגידי משהו דבילי אני אשים אותך בציטוטיישן
ואממ לא מזמן .. נמאס לי מהמוצץ :] אוה ואני הולכת להסתפר השבוע D:

McLife135

New member
../images/Emo94.gifוויקנד!!!!

שיר השבוע של מקפליי
we are the young down by the lake do ya easy way out ballad of paul k DGAO
שיר השבוע לא של מקפליי
dj ironik - stay with me liinkin park - numb linkin park - what i've done busted - year 3000 busted - what i go to school for son of dork - boyband blink 182 - first date blink 182 - rock show
אומן/ית/להקת השבוע
לינקין, באסטד
אלבון השבוע
קליפ השבוע
הקליפ של busted לשיר what i go to school for אייככ המורה ממש ממש אבל ממש מכוערת!!1
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
המירוץ למיליון צחוק מהעבודה סקראבס טירוף בבית בובספוג
סרט השבוע
דמדומים!! אף פעם לא נמאס ממנו
עיצבן השבוע
אממ..רק כמה ילדים מהכיתה נראלי..
העציב השבוע
שימח השבוע
בלינק מתאחדיםם!!!! אממ..חח מפגש..עזבו בואו לא נקרא לזה מפגש..זה היה יותר פגישה עם ספיר ודריה..חח..אבל היה כיף :) התחלתי ניו מון סוף סוף!!! למרות שאני קוראת אותו עם אינפוזיה למילון
ציטוט השבוע
במשחק כדורעף בבצפר נדחפו 2 ילדים ערסים מז' ואנחנו הבנות לא כל כך טובות כמו הבנים אז לא שיחקנו הכי טוב
אז אחד הילדים כזה: יואא כולם פה אלפנטים!! ((XDDDDD)
בשיעור אנגלית ילד א': המורה כואב לי!! המורה: אני אתן לך נשיקה אולי זה יעבור לך? ילד ב': אבל המורה זה פדופיליות!!
היינו צריכים לכתוב משפטים עם מודלס בשיעור אנגלית ילד מקריא משפט שכתב: i should so my homework so you can't me..'cause i should do my homework XDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
כל השירים שמלעלה
המלצת השבוע
תקראו ניו מון.. תשמעו את השיר stay with me של dj ironik חפשו ביוטיוב
התמונה הכי חמה
חחח מהפגישה שלנו עם דריה וספיר

../images/Emo39.gif חחחחח קבלו ת'ילד הקטן למטה ../images/Emo6.gif

או שזה בת >< כי יש לו / לה חולצה של בראץ

../images/Emo39.gif אוקיי יצאתי טיפשה ../images/Emo122.gif

חחח לא ראיתי את שאר התמונה ראיתי רק ת'ראש
טוב חפרתי . =\

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifחח זה היה בקטע שרצינו לשאול

מישהו איפה יש צמידים עבים באנגלית וניסינו לעשות מבטא XDD

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחחח נכון ואז וויתרנו כי חשבנו על זה שאם

נשאל וניפול על מישו טוב באנגלית הוא יתחיל לחפור לנו באנגלית ולא נבין כלום

sweet shir

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo79.gif "אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא

חשוב אז אשיר ת'שיר שלי." D:
שיר השבוע של מקפליי: לא חושבת ששמעתי.
שיר השבוע לא של מקפליי: Floorfiller - A*Teens Vacation - Simple Plan Perfect - Simple Plan השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. Gives You Hell - The All-American Rejects Love Stoned - Justin Timberlake Love Stoned (Acoustic Cover) - Boyce Avenue
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: חשופים, טינופת, פשע מן העבר, פרוייקט מסלול, טופ מודל, אמריקן איידול, בנות גילמור (ג'ססס
) וחברים.D:
סרט השבוע: אמ אחוות הג'ינס 2.
עיצבן השבוע: משפחה, בוחן בגיאומטריה ומבחן באזרחות שהיה אחרי היום בחירות אז לא היה לי חופש בגלל. ><
העציב השבוע: שיש מצב שתהיה ממשלת ימין אחרי הכל. :////
שימח השבוע: שומדבר ספציפי.
ציטוט השבוע: השרת לתלמיד בכיתה שלי: "אתה תשתוק שאתה מדבר אלי!" חחחחחחחח די כל הכיתה נקרעה לו בפרצוףXDD .*naf Shir אומר/ת (20:31): באיזה ספר את?D: ArielYona אומר/ת (20:31): היובל D: .*naf Shir אומר/ת (20:32): מה את מפגרת XD תקראי את השאלה שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ArielYona אומר/ת (20:32): אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספר חשבתי בצפר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD .*naf Shir אומר/ת (20:32): אני יודעת XDDDDDDDD באתר של הBBC נראהלי יש דבר כזה שבודק את ההתאמה האסטרולוגית שלך עם סלבים חח אני וטום זוג משמיים!
Wow, you and Tom would be like Romeo and Juliet, just in way more fashionable chlothes.​
.*naf Shir אומר/ת (13:49): ישלי 45% אחוזים עם קווין ג'ונאסXD .*naf Shir אומר/ת (13:49): הם אומרים שהוא רק רוצה את הסקסXDDDDDDDDDDD .*naf Shir אומר/ת (13:49): מה סקס ישלהם טבעות טוהרXD אורטל - בננה אדומה אומר/ת (13:50): XDDDDD הוא מחכה לך שירק
He spent five solid minutes asking my tits about our schedule, our life interests, hopes, and dreams.​
מתנגן בראש/בפלייליסט: That's The Way Roll - Jonas Brothers השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. Don't Know Why - McFly Don't Fight It - The Panics
המלצת השבוע: אל תתחילו לראות ערוץ האופנה, זה ממכרXDD
התמונה הכי חמה: מיילו. *-*

../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

הוווווו, מיייילווווווווו!!! *ריר* הוא הסיבה שאני רוצה להמשיך לראות "גיבורים". *אנחה* חבל שאין זמן. ><

sweet shir

New member
הוא הסיבה שאני רוצה להתחיל לראות גיבורים. ../images/Emo6.gif

וכנ"ל. ><

למעלה