מקווקינד!

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifיא מתי יהיה מקפליי ?

באיזה ערוץ ? באיזה שעה ? באיזה יום ?
אוה ואיך את יודעת ?

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifבערוץ MTV HITS ( ערוץ 92 בהוט )

בשעה 23:30 ביום חמישי D: וכרגע בדקתי באתר וכנראה שיש גם ב- יום שלישי , מ-11 בבוקר עד 1 בצהריים ואני לא יראה
הכל בגלל בצפר
אעהעאה ויהיה גם ביום חמישי ( לשישי ) ב-2 בלילה , עד 4 בבוקר D: ~ אני כ"כ הולכת לראות את זה D: ~ וזהו לבנתיים
אני בודקת בטלוויזיה ^^ וגם באתר של היטס

sweet shir

New member
WE should be so lucky. ../images/Emo69.gif

(הכוונה לג'ייקוב, לא אלייך. XDD) יאאאאא איזה כיףלך שהיית בהופעה של יוניייי! הבסיסט (אני חושבת חח) שלו מה זה נשמהD:

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifפשוט כתבתי מה שכתוב ><"

והבסיסט היה חמוד D: אבל הזה השני יותר

sweet shir

New member
לא חחחחחחחחחחחחח לא הבנת. XD

הוא אמר שהלוואי עליו שהוא היה מת, ואני אמרתי שהלוואי ~עלינו~ שהוא היה מת. Not a Jacob fan.

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאהה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שונאת אותו ../images/Emo98.gif

LovE BuSTeD

New member
שתי דברים

1. מתי יהיה מקפליי בהיטס?ומה יהיה בדיוק?קליפים רגיל? שנים לא ראיתי את מקפליי בהיטס! 2. ראיתי ספיידרמן וראיתי איזה מין שוטרת שתי סרטים יפים ספיידרמן יותר:) חח

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifיהיה חצי שעה של שירים

והשאר מקרוב ואישי , שזה יותר ראיונות ( לפי מה שאני זוכרת )
ואני מקווה שאני צודקת בשעות - יום שלישי מ-11 עד 1 מקרוב ואישי... יום חמישי בשעה 23:30 עד 12 ... ( זה מה שכתוב במדריך של הטלוויזיה ... אבל לא כתוב את זה באתר
אז אני לא בטוחה כ"כ ) זה התוכנית של השירים
וביום חמישי ( לשישי ><" ) בשעה 2 עד 4 D: גם כן מקרוב ואישי D: ( ויש מצב שגם חצי שעה של השירים
) מקווה שעזרתי
אני מקווה בכלל שצדקתי

blackroses

New member
../images/Emo102.gif אני לא יכול לגעת בך, אני לא יכול אבל

אני מוכרח להרגיש אותך פעם אחרונה ודי... כי הקנאה בוערת בין רגליי, עשו אותך גם לפניי את יותר יפה כשאת לא נאמנה אליי - יוני בלוך
.
שיר השבוע של מקפליי
Corrupted
.
שיר השבוע לא של מקפליי
הקנאה -יוני בלוך והשירים של הביטלס
.
אומן/ית/להקת השבוע
יוני בלוך Beatles
אלבום השבוע
על מי אני עובד - יוני בלוך
.
קליפ השבוע
אחריות - יוני בלוך. http://www.youtube.com/watch?v=GepLGIgQ6hg .
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
The bing bang theory
.
סרט השבוע
Stardust
.
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
6 זוגות נעליים חדשות הדיסק של יוני בלוך הדיסק של פינק
.
ציטוט השבוע
"יש אנשים שחיים רק כי זה לא חוקי להרוג אותם".
מתנגן בראש/בפלייליסט
אחריות - יוני בלוך.
המלצת השבוע
נמנמ... תלמדו טוב.
התמונה הכי חמה
יוני
.

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifבאיחוררררררררר ../images/Emo9.gif

נכון שלפעמים זה מרגיש טוב להיעלם?
שיר השבוע של מקפליי
הכווווללל !
שיר השבוע לא של מקפליי
הרבה...אין לי כוח לפרט..XD בעיקר של בלינק עקב הקאמבק שלהם ! יאוו איזה כיףףףףףףףף !! :))))))
סרט/תוכנית טלוויזיה השבוע
לרכוב אל החופש העונה הרביעית !
סופרנני באנגליה...בהמות הילדים האלו ! XDD צחוק מעבודהה !! כפרעל שחר חסוןן
עיצבן השבוע
חברה, חבר לשעבר שלה...XD
העציב השבוע
הייתי חולההה כמעט שבוע...אוחח...שונאת את זה...
שימח השבוע
אמממ קיבלתי 93 בבוק ריפורט...XDDDDD לא יודעת איך זה קרה... ראיתי את חברות שלי שלא נפגשתי איתן כבר 3 שנים!! קניתי ממרח חמאת בוטניםם ! XDDD וטעמייייי !! יאווו כ"כ אוהבת את זהה !
בלינק 182 מתקמבקיםםם !!!!!!!!! DDDDDDD:
ציטוט השבוע
מישהי ברכבת לא הבינה איך סוגרים את הדלת של השירותים [של הנכים] אז ילד מכיתה י"ב [חמודד ! XDD] כזה חייך ואמר:"יש כפתורים בפנים..תלחצי..." והיא כזה לא מבינה:"איפה?" אנחנו:"ימין...לא...ימין...מאחורהה!!" ושוב הוא אומר:"זה שירותים של נכים..." ואז צחקנו והוא כזה "מה?...אההה...כן...נכה...." XDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אבא שלי ירד במדרגות וראה איך אני צוחקת ממה שראיתי בטלוויזיה... לא זוכרת מה ראיתי אבל זה היה ממש מצחיק! והוא כזה אומר לאמא שלי "מה יש לילדה? כמה כדורים נתת לה? אמרתי לך להביא לה רק את הכחולים... האדומים זה ללילה..." ואמא שלי "זה טבעי...תראה אותך...אתה לא לוקח כדורים ובאיזה מצב אתה נמצא?!" XDDDDDDDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ידיד שלי...החליט לצחוק עליי "עמית?!?!?! איפה אתת?! תחייכי שנראה אותךךךךךךךךךךךך!!" XDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
falling in love
המלצת השבוע
אל תישנו כשכל החלונות פתוחים ועם בגדים קרים... אתן תתקררו !!!!!!!!!!!!
התמונה הכי חמה
יאווו הוא כזה חמודדדדד

למעלה