סוכות ב-
אנשים

Lopezit

New member
../images/Emo32.gif הייתי בהופעה של קרן פלס../images/Emo9.gif

אז ככה אתמול נעמה עשה לי הפתעה ענקית
אספה אותי מהבית ב8 וחצי עם אח שלה.. ואנחנו נוסעים ונוסעים ונוסעים.. הגענו לת"א ואז היא מחליטה לשים לי כיסוי עיניים!! חעחע הגענו (לאנשהו?) ירדנו מהאוטו (אני עדיין עם כיסוי עיניים) ואז בום נכנסת לשלולית מים... והיא לא טרחה להזהיר אותי
סתם סתם נוותר לך
בקיצור אח"כ ישבנו הורדתי תכיסוי עיניים והיא הביאה לי משהו לקרוא שבסוף היה רשום-" ברוכה הבאה ל......... הופעה של קרן פלס" אעאעאע איזה כיף לי
ואז הייתה ההופעה כמובן! מדהימה
ענקית
פשוט פרפורמרית גדולה
והיה כיףףףףףףף ונעמה תודה שובבבבבבב!!!!!!!!! מתה עלייך

NoWords

New member
איזה כיף שזה הצליח לי! ^_^

ובאמת היה ממש ממש כיף
פרפורמרית מצוינת.
וכשנכנסת לשלולית בכלל לא שמתי לב, התפוצצתי מצחוק לראות אותך באמצע ת"א עם כיסוי עיניים, ואנשים עברו וזרקו הערות מצחיקות כאלה
. אבל נו היה כיף ומצחיק:]

QueIronia

New member
היה בצוותא, לא?

בהתחלה, לפני שידעתי שתהיה הופעה בראשל"צ שבוע אחרי, וראיתי שיש את ההופעה הזו, התעצבנתי כי הייתי בבר-מצווה. אם לא הייתה הבר-מצווה, היינו יחד בהופעה. בעצם, אם לא הייתה הבר-מצווה הייתי ממריא לפרנקפורט כבר יום קודם (סיפור מעצבן ולא חשוב כרגע). שולח לך מסר...

QueIronia

New member
ברגיל, הייתי בא לראשל"צ ומרביץ לך

אבל אני הולך להופעה בשבוע הבא, ב"מופת" בראשל"צ.... ממש שמח שנהנת. הייתי במיני-הופעה שלה לקידום מכירות בטאוור, ונהיניתי מכל שנייה, כך שאני מצפה בעצמי להופעה... היא שרה את "ואת" / "לשם"? כי לפי מה שאני יודע הם חלק מה- setlist הקבוע שלה. נ.ב. נכון שקרן כוסית אש?

Lopezit

New member
זה היה כ"כ מצחיק

כל השבוע נדנדתי לנעמה וחברות שלי שיבואו איתי להופעה שלה בראשון אפילו כשהיינו בדרך לשם אמרתי לנעמה שצריך לברר פרטים
וכן היא שרה את ואת
ולשם
והיא כוסית אש! מדהימה! (כמה היא ירדה על עצמה שהיא "מלאה" חח זה היה מצחיק, בכלל היו הרבה קטעים מצחיקים, עשתה מה שבראש שלה, הפסיקה שירים כדי לענות לאנשים בקהל
ועוד קטעים נורא חמודים) אתה הולך להינות מכל שנייה!

West Doll

New member
יאאאאאאא איזה כיף לך../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה שנהנית והכל!! קרן פלס
ונעמה- כל הכבוד לך על הרעיון...מקורי ביותר ואחלה

HaDaRoSh

New member
חג שמח ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

קומונת fergie מאחלת לכם חג סוכות שמח
אתם מוזמנים לקומונה הכי שולטת בתפוז

למעלה