סוכות ב-
אנשים

S H I L G I

New member
נצל"ש!../images/Emo32.gif

שמתם לב שהאופנה האחרונה היא להתלבש לרכיבה? חחח הייתי עכשיו בקניון..בכל מקום יש מגפיים שנראות כמו מגפי רכיבה, ראיתי אפילו כפפות שנראו אותו דבר [זאת אומרת שהלמעלה היה מאוורר והשאר סגור ומוגן חח] וכמובן חולצות פולו וזה..ועכשיו כשהאופנה החדשה היא הסקיני [המגעיל הזה..איכ] אז ממש אפשר פשוט להכנס לזארה וללכת לרכב

S H I L G I

New member
לפני שנה באתי לבדוק

וראיתי על הפתק שזה פרווה אמיתית גם בקסטרו היה פרוות ארנבים...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifכן..

קסטרו זה ידוע שהם מוחרמים.. היו פגנות ובלאגנים..

PinkHorse

New member
כן גם בפוקס ויש גם כמה במנגו..

אבל הקטלוג של פוקס הכי הזוי.. הם הולכים של עם קסדות רכיבה וחצאיות, שוטים, ככפות, ויש שם מישהי שהיא על פוני והיא מנסה לשבת זקוף וזה נראה כאילו משהו תקוע לה בתחת XD.. זה גם מועיל כי אני יכולה לבוא עכשיו בציוד רכיבה לבית ספר כדי להיות אופנתית ואחרי זה לחווה
.

SNTQ

New member
שיהיו לך חיים ארוכים בובה!!

כבר שבוע שאני רוצה לפתוח על זה הודעה זה המגפי רכיבה,המכנסי 3/4 הצמודות צמודות שנראות בסגנון רכיבה,החולצות,כפפות ובכלל כולם בקטלוגים מצטלמים עם סוסים ובחוות.

TauraMan

New member
עוד דוגמה מוואלה-אופנה בנושא../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

http://fashion.walla.co.il/?w=/2124/969573 [אגב, אני אישית, חושבת שזה מכוער. כאילו זה טוב לרכיבה וכאלה, אבל לא הייתי רוצה לראות את כולם לבושים כאילו הם הולכים לאורווה עוד שניה.]

SNTQ

New member
כנ"ל

לא מבינה את האנשים שבאמת קונים והולכים עם זה ככה.. :p

2eye

New member
המממ

אצלנו צילמו ל"בלייזר" אומנם לא עם בגדי רכיבה, אבל עם סוסים. זה היה משעשע, הם פחדו מהסוסים, ואחד לא הפסיק להתעטש עליהם כשהם הצטלמו בתחתונים P:

למעלה