../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif כן כן, זה מה שקרההה
לדעתי השיר לא מדבר ספציפית על תופעת מאיה בוסקילה אבל מושפע ממנה. כשקובי ראה את מקרה מאיה בוסקילה, עוד לפני שהבלאגן עם רוברט התחיל, זה נתן לו השראה או טריגר לכתוב על כל התופעה הזאת שאמרגנים ממולחים (מלקולם פקה-פקה?) מקדמים זמרת צעירות עם הרבה חזון, כמאמר ז'וז'ו חלאסטרה שגם יודעות לשיר בסדר, כותבים להם שירי-צעצוע, דוחפים אותם לכל פינה ועושים מהם כוכבות גדולות. הסוף של השיר נכתב עוד לפני כל העניין, ככה בתור סגירה של השיר אבל כידוע המציאות עולה על כל דמיון... ולמה זה בעצם לא נכתב ממש על מאיה בוסקילה? כי למרות האמרגן השרלטן (סליחה שאני נשמע כמו רפי גינת) יש בה קצת יותר מזה. היא באמת זמרת ויש לה חומרים לא רעים אבל ההצלחה רק סינוורה אותה וגרמה לה לרצות יותר , הסוכן שלה לא הוריד אותה לקרקע אלא להיפך- ראה רק כסף ושרף אותה, פסטיגלים, דוגמנות, סרט, רכילות וכו' וכו', בטווח הקצר זה מאוד השתלם לו אבל איך זה נגמר, בסוף כולם יודעים. עלמה זק? לא חושב. לדעתי קובי רצה את עלמה זק במיוחד לתפקיד כי הוא רצה מישהי שהיא לא ידועה בתור זמרת כדי שהסיפור יישמע אמין, כמו כן היא לא שרה משהו אבל היא שחקנית מצויינת וזה מתבטא גם בשיר. וזה שהיא משחקת את מאיה בומבילה בארץ נהדרת זה כמובן גם מתאים לכל העניין אבל אני לא יודע אם קובי כיוון לכך או שזה יצא בדיעבד. יצאה לי חפירה...