../images/Emo168.gif The Drive Chart
המצעד השבועי שלי, כפי שמפורסם בפורום מצעדים מידי שבוע.
The Drive Chart המצעד השבועי תאריך: 16/8/2006 מספר # 29
כניסה חדשה
קליפ בקישורים
1. The Feeling - never be lonely 2. Five For Fighting - The Riddle (You & I 3. Josh Rouse - Quiet Town 4. Scissor Sisters - Don't Feel Like Dancing 5. קרן פלס - שמעון השכן
6. Robbie Williams - Rudebox 7. Jewel - Good Day 8. Snow Patrol - Chasing Cars 9. Joshua Radin - Closer
10. Stone Sour - Through Glass 11. Kooks - She Moves In Her Own Way 12. הראל סקעת- משהו ממני 13. Evanescence - Call Me When Your're Sober
14. The Rasmus - Keep Your Heart Broken
15. Chantal Kreviazuk - All I Can Do 16. Keane - Crystal Ball 17. Poets Of The Fall - Sorry Go 'Round
18. Paolo Nutini - Last Request 19. The Strokes - You Only Live Once 20. Nerina Pallot - Idaho
המרתף - שירים במעמקי המצעד
21. John Mayer - Waiting on the World to Change 22. James Morrison - You Give Me Something 23. Regina Spektor - Samson 24. קרן אבראשי - אלה 25. Regina Spektor - Fidelity
26. סינרגיה - מרגיש אחר 27. Sheryl Crow Feat. Sting - Always On Your Side 28. Hinder - Lips Of An Angel
29. הראל מויאל - כמו אוהבים 30. DHT - I Go Crazy 31. Gnarls Barkley - smiley faces 32. סיון שביט- את מי את משקה דמעות 33. Madonna - Isaac 34. Anna Nalick - Breathe 35. שי גבסו - תגידי לי את 36. Feeder - Save Us
37. Maria Lawson - Sleepwalking
38. Novastar - Never Back Down 39. Richard Ashcroft - Words Just Get In The Way 40. Nerina pallot - Everybody's Gone To War והשבוע: 9 כניסות חדשות מתוכן 1 ישראלי. במקום הראשון!!! דריכה ל-The Feeling המעולים עם השיר הכי טוב שלהם עד כה! מומלץ ביותר! Five For Fighting עושים עליה של שלביים ומתמקמים במקום השני עם שיר פנטסטי. איזה סגנון ממכר יש להם. בשלישי ירידה של שלב לג'וש ראוס המעולה, שממשיך לרגש בקטע נפלא.
מקום 5. קרן פלס - שמעון השכן קרן פלס כבר עם 2/3! אחרי איתי המעולה, הגיע השיר הבינוני ביותר לטעמי "אם אלה החיים" , ועכשיו היא מוציאה את "שמעון השכן" שעושה טוב על הנשמה (למרות נושא השיר
) . ביצוע מוצלח, ועיבוד מדליק.
מקום 9. Joshua Radin - Closer חשיפה מעולה של ליאוריש וצועד גם במצעד שלו. זמר בשם ג'ושוע רדין שמביא קטע אקוסטי בסגנון הדרייב צ'ארט! השבוע מתברג לעשיריה הראשונה.
מקום 13. Evanescence - Call Me When Your're Sober החדש של אוונסנס. אולי לא חזרה מפוצצת כמו שכולם אוהבים לאהוב, אבל לסינגל ראשון לאלבום חדש מדובר בשיר מצויין. רוק עשוי היטב וביצוע ברמה גבוהה. יופי של פתיחה יש לשיר ובסך הכל מהנה מאוד. אוונסנס טובים.
מקום 14. The Rasmus - Keep Your Heart Broken הנה עוד להקה טובה שחוזרת עם סינגל חדש - הראסמוס, נותנים הפעם אתנחתה מלהיט מפוצץ אבל השיר לא מאכזב, אם כי מעט קשה לעיכול בהתחלה וזקוק לכמה שמיעות. אני אוהב את החבר'ה האלה.
מקום 17. Poets Of The Fall - Sorry Go 'Round [[בלעדי בדרייב צ'ארט]]. חברים וחברות - זה הסינגל החדש של להקתי האהובה ביותר - Poets Of The Fall , מתוך האלבום החדש שהוציאו לפני 4 חודשים - "קרנבל החלודה". הסינגל הקודם שלהם - הנושא את שם האלבום גם - "Carnival Of Rust" צעד במשך חודש שלם במקום הראשון במצעד הנסיעה שלי. הפעם מביאים השלישיה הפינית סינגל רוקיסטי עצבני ביותר, ולטעמי חלש בהשוואה לסינגלים אחרים ומאוד מוצלחים שלהם (בין היתר מהאלבום האגדי "sings of life" עליו אני ממליץ בכל הזדמנות). בכל מקרה, יש להם טאץ' מיוחד גם בסינגלים חלשים יותר. ואגב, אם אני הייתי צריך להוציא את הסינגל הזה הוא היה ללא ספק "desire" אותו אני שומע המון בשבוע האחרון. בתחתית ה-20: נרניה פאלוט עם ירידה, הסטרוקס בעליה.
מקום 25. Regina Spektor - Fidelity השיר הגלגלצ"י של רג'ינה ספקטור נכנס למצעד במקום ה-25, ולספקטור יש כבר 2 שירים במצעד ביחד עם "סמסון" שצועד 2 מקומות מעליו. זמרת טובה.
מקום 28. Hinder - Lips Of An Angel תודה ל-DCR, השיר לקוח מהמצעד שלו. הינדר מגיע עם שיר מצויין, סגנון אלטרנטיב-רוק מוכר וטוב.
מקום 36. Feeder - Save Us כניסה לפידר עם שיר רוק כיאה לסגנונום, ובסך הכל קטע טוב.
מקום 37. Maria Lawson - Sleepwalking במקום ה-37 כניסה לזמרת בשם מאריה לאוסן שעושה שיר R&B לא רע בכלל, מזכיר בסגנון זמרות כמו גבריאל וקלי רולנד. התלהבתי מהשיר בזכות העיבוד היפה שלו שמשלב קול ילדים (סטייל אמינם). לא רע. Novastar אומנם "Never Back Down " אבל הם בירדיה למרות שזה שיר באמת יפה.
עד כאן.
## יצאו מהמצעד אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך Teddy Geiger - These Walls Under The Influence Of Giants - Mama's Room Lily Allen - Smile syd matters - to all of you Moony - For Your Love עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה Moony - For Your Love
Drive Chart -- 2006 no. 1's 8/1 - Richard Ashcroft - Break The Night With Colour 17/1 - Athlete - Twenty Four Hours 24/1 - Athlete - Twenty Four Hours 31/1 - Lifehouse - Blind 8/2 - Poets of the Fall - Stay 15/2 - Lifehouse - Blind 22/2 - Lifehouse - Blind 1/3 - Hoobastank - If I Were You 8/3 - Hoobastank - If I Were You 15/3 - Massive Attack - Live with Me 22/3 - Maria Mena - Just Hold Me 29/3 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 5/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 12/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 19/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 26/4 - Shayne Ward - No Promises 3/5 - Keane - atlantic 10/5 - Keane - atlantic 17/5 - Stabilo - Flawed Design 24/5 - Syd Matters - To All Of You 31/5 - Syd Matters - To All Of You 7/6 - Syd matters - to all of you 14/6 - סיון שביט - את מי את משקה דמעות 21/6 - סיון שביט - את מי את משקה דמעות 27/6 - Snow Patrol - Chasing Cars 12/7 - Snow Patrol - Chasing Cars 19/7 - Josh Rouse - Quiet Town 9/8 - The Feeling - never be lonely 16/8 - The Feeling - never be lonely