סיפור בהמשכים D:

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

3has3

New member
../images/Emo112.gif סיפור בהמשכים D:

אני נראה לי אפתח פעם בכמה ימים איזה משחק כזה D: ככה נפעיל את הפורום הרבה מאוד D: עד שיהיו דברים חדשים וכאלה
הסבר
בכל פעם מישהו יכתוב שורה והבא אחריו ימשיך. בקיצור, ניצור סיפור D: אני אתחיל - ספנסר הלך ברחוב עד שפתאום קפץ מהשיחים ג'ון ואמר... המשיכו, חברי החמודים D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifספנסר הלך ברחוב עד שפתאום קפץ מהשיחים

ג'ון ואמר: "היי!! בדיוק הורדתי לטיול את הכלב, החתול והאיגואנה שלי! לאן אתה הולך?"

NoAmItA ChAn

New member
"אתה הולך לגלח את השיח שלי", ענה ספנסר.

לפתע משום מקום קפץ ברנדון וביקש...

אפשר גם?!?!?! ../images/Emo38.gif

אפשר מה? ענו לו.. שתגלחו לי את שיח! ואז הייה דממה.. ו.... פופ! ברנדון הפליצ! ....... חזרתי לפורום.. היה לי בעיות במחשב ;; אבל עכשיו הוא בסדר ואני חוזרת להיות פעילה!!

mcfly danna

New member
"איכ אחי זה ממש מסריח"

אמרו ספסנסר וג'ון. פתאום הגיע מולם...ריאן!

../images/Emo115.gif "היי ריאן" אמרו השלושה

"היי..מסריח פה..מה קרה?!" שאל ריאן וסתם את אפו עם האצבע

3has3

New member
../images/Emo112.gif ג'ון וספנסר הצביעו על ברנדון

וברנדון נראה היה חסר אונים. "אני... אני..." החל לומר ברנדון אך משהו עצר אותו! טדםדםדםדם D:

fat lip

New member
"לא ברנדון, אני צריך להגיד לך משהו קודם!"-אמר

ריאן!!! כולם עמדו בשקט שריאן אמר לו- "אני אוהב אותך!%$#%$#
" לאחר כמה שניות של שתיקה ברנדון אמר.. "אבל ריאן! אנחנו לא יכולים להיות ביחד כי...."

כי..

אני עם חנה" ריאן היה על סף דמעות ואמר"אבל.. אני אוהב אותך..."ודמעות נראו בעיניו" "גם אני אוהב אותך אבל זה לא יכול להימשך ככה" ריאן התקרב עליו במבט מנחם ועצוב "שכחת את הרומן?!?!" ופתאום באה ..............

bet57

New member
קלטי!

"ראיין,שחכת להוריד את הכביסה! היום זה תורך, זוכר?" היא אמרה ונעצה בו מבט. ברנדון הביט בראיין ואמר...

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקלטי

ואמרה: רומן?!!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?! ריאן: של ברנדון עם חנה קלטי: אהה... כבר חשבתי שיש לך משהו להסתיר ממני
*ג'ון וספנסר מחליפים מבטים* ג'ון: בעצם יש לו משהו לספר לך *ריאן רוצה להרביץ לו אבל מתאפק* קלטי: מה..?

3has3

New member
../images/Emo112.gif ג'ון:"הוא רוצה להיפרד ממך!"

ריאן הנהנן והשליך את הטבעת המטרידה שעל האצבע שלו על הרצפה. פתאום חנה [למה אני תקועה בכל מקום? XD יאללה, אני הורגת את עצמי.] באה וג'ון אמר:"חנה, לך ברנדון רוצה לספר משהו" חנה:"מה?" ג'ון:"הוא רוצה להיפרד ממך" ברנדון ברח משם וחנה אחריו. מכונית באה ודרסה אותה למוות... ברנדון חזר לריאן ונישק אותו בחושניות עד ש...

bet57

New member
ציפור באה

וחירפנה על מצחו של ראיין. ראיין: "השיער שלי! האיפור שלי!" הוא רץ הישר לכיוון ביתו ולפתע ברנדון עצר אותו. ברנדון: "תחליט ראיין, מי יותר חשוב לך, השיער, או אני?" ראיין ענה לו-

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהשיער-ביי!

ורץ מהר לביתו. ברנדון השבור התחיל לבכות: למה? עד שיש לי מערכת יחסים עם מישהו כזה סקסי, למה הוא עוזב אותי? לפתע ראיין חזר, חבול בפניו וגופו. כולם שאלו אותו מה קרה, הוא אמר:

PUMPKIN juice

New member
"פיט בא ואנס אותי!"../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

ברנדון:"ממממממממממממממההה?" ריאן:"כן.." דמעות ירדו מעיניו. ברנדון:"אני עוד אנקום בו! בביט הערבי!" ם: ריאן:"אווווווו ברנדון" |מבטחושני| ברנדון:"אווווווווו ריאן" |מבטחושניביותר| ~משכבזכר~ ספנסר: "WTF?..." ולפתע בא נועם[מהישרדות] ואמר....

NoAmItA ChAn

New member
"ספנסר, זוכר את התקופה שהשיער שלך היה

באורך של שלי? יופי. אז תגדל אותו חזרה", והתאדה. לפתע בא ג'רארד ממיי כמיקל רומאנס, התבונן בברנדון, שסיים לבצע את זממו עם ריאן, וצרח: "אני רוצה דואט איתך!!!11" "המממ..." תהה ברנדון. "טוב, טוב". כולם נכנסו למכונית החדשה והמעוצבת שלהם ונסעו שני רחובות עד שהגיעו לפארק הירקון. שם, הם עלו על במה ענקית מול הנהר המלוכלך ומול כל המעריצים הישראלים והתחילו לשיר את ניין אין דה אפטרנון. בתום השיר, צרח ג'רארד: "רוצים שינוי?!" והקהל ענה:

panci thet i

New member
והקהל ענה..

"כן!!" ברנדון הסתכל על ג'רארד במבט של :WTF?! ואז פתאום עף בקבוק מהקהל ו..

bet57

New member
פגע בראיין

ברנדון הביט בראיין ואמר, "היי! אני האחד שאמור לחטוף בקבוקים מהקהל!" "נכון! ודווקא בגלל זה כדאי לך לחלוק עם הבקבוקים!" השיב לו ראיין. פתאום נזרק עוד בקבוק מהקהל ופגע בג'ון. ג'ון הזועף אמר...

NoAmItA ChAn

New member
"בואנה, מה נסגר?!" וירד מהבמה בפרצוף חמוץ.

"לא!" צרח הקהל, אך ג'ון לא הקשיב. הוא פנה מאחורי הבמה ונעלם. ברנדון, יחד עם ג'רארד ובילי ג'ו ארמסטרונג, שהצטרף אליהם בזמן השיר וניפנף בפונפונים ורודים-צהובים, פנו יחד בעיקול וחיפשו את ג'ון, אך לא מצאוהו. הם המשיכו בחיפושים, וכעבור חמש דקות מצאו אותו מתייפח בצד. "מה קרה?" שאל ברנדון. "זה עוד בגלל הבקבוק? תעזוב את זה, זה העבר הרחוק". ג'ון הניד בראשו לשלילה ומתוך היבבות הצליחו ברנדון, ג'רארד ובילי ג'ו להבין: "זה.. לא". "אז מה זה?" שאל ג'רארד בשעמום.

למעלה