עידכונים

../images/Emo112.gifעידכונים../images/Emo187.gif

הסקר הוחלף
<תודה ליעל על הסקר החדש> בפעם הקודמת שאלתי אתכם מי הבחורה הכי שווה אתם הייתם צפויים כרגיל ואני לא צריכה לגלות לכם שקלייר הכי שווה נכון? הסקר החדש - מה דעתכם על ספויילרים |ספויילר| ושוב תודה ליעל
חידושים בקישורים - הוספתי עמוד לפינה של ניתוח הדמויות לא שאתם כזה מתלהבים ממנה אבל פסדר..
שמתי לב שהפורום שלנו קצת מת .. יש לי כמה רעיונות להחיות אותו אבל אני רוצה גם לשמוע ממכם , מה הייתם רוצים שיהיה פה עכשיו כשאין סידרה על מנת שלא ימות פה לגמרי .. תיבת המסרים שלי תמיד מוכנה לקבל רעיונות וגם האיסקיו שלי והמסנג'ר שלי בדרך כלל מחוברים : מסנג'ר: [email protected] איסקיו: 345762024 לילה טוב מורי

sibonishani

New member
על מנת להחיות את הפורום...

צריך לדעתי להביא ספוילרים ולדוש בהם עד שיימאס

sibonishani

New member
ועוד דרך אחת:../images/Emo105.gif

אתן יכולות להגיב על שמלת החתונה שלי. מה דעתכן, האם דרוש שיפור? http://www.verawang.com/bridal/collection.2004-11-17.4631400788 זו השמלה הראשונה ב-bridal-opening pp אני מוסיפה שרוולים קטנטנים מאותה התחרה שיש בחזה. מה דעתכן?

Nira22

New member
אני לא חושבת שכדאי לדון יותר...

מידיי בספויילרים, כי מרוב מידע, החשק לצפות בסדרה הולך ופוחת....

נועה167

New member
מסכימה...

משחקים זה נחמד והיו דיי הרבה בזמן האחרון אבל לאט לאט נמאסו כנראה על אנשים. אז לויודעת ממש...

moria007

New member
היי בנות! (בלי להעליב את בן מקלאוד)

מה נשמע? בזמן האחרון באמת שקט, ואני לא תמיד מגיבה, לפעמים אין לי מה להגיד ולפעמים אין לי זמן (לחוץ בעבודה..). הפורום דווקא מתנהל די בסדר, יחסית לעובדה שהסדרה נגמרה לבינתיים (אבל זה הפורום הראשון שלי אז אין לי למה להשוות....). אני אוהבת את המשחקים למיניהם, בעיקר עם התמונות, אבל אין לי תמונות אז אני לא משתתפת.... ו"היה או לא היה" זה נחמד, לפעמים אני לא זוכרת משהו ומתביישת בעצמי.....
למיטב הבנתי בעוד שבוע מתחילה העונה החמישית באוסטרליה.... אולי יגיע מידע מעניין....
ומה בדבר עצומה להולמרק? פעם דיברנו על זה. מישהי מרימה את הכפפה? לצערי אין לי מספיק זמן לטפל בזה... אבל אני יכולה לעזור אם צריך. מה אתן אומרות? אוף, כמה שמתחשק לי לראות את העונות הראשונות..... כשטס עוד הייתה עירונית וקלייר היתה קשוחה.... וניק - מה יהיה עם ניק?....

נועה167

New member
בקשר להולמרק

לא חושבת שזה יעזור לפנות אליהם, גם לא מזיק אבל נראה לי מיותר.. כי אני לא חושבת שזה משפיע כ"כ במקרה הזה. למרות שגם אני מתה לראות הכל מהתחלה!

yaelelele

New member
בדיוק חשבתי על זה

גמני מתגעגעת לעונה הראשונה והשנייה..

Lucky Charmed

New member
כנ"ל

אני גם לא כתבתי פה ממש מאז שחזרתי אבל אני בכל מקרה קוראת פה קבוע.

למעלה