פינת ההמלצות

everynormal

New member
../images/Emo112.gifפינת ההמלצות../images/Emo70.gif../images/Emo112.gif

היי חבר'ה, מה קורה? איך עוברת השביתה? ובכן, החלטתי לפתוח את פינת ההמלצות שזוהי פינה שבה תוכלו להמליץ על כל דבר אשר ייעלה בראשכם- ספר, סרט, שיר, זמר, זמרת, להקה, אלבום וכל מה שייעלה בראשכם! יאללה אני אשמח לשמוע את המלצותיכם ולנסות, יומטוב חבריי הגראנג'יסטים =]

../images/Emo182.gif

הממ, אני אכתוב את האלבומים שלאחרונה האזנתי להם הרבה. Lou Reed-Transformer Jeff Buckley-Grace Radiohead-In Rainbows The Who-Tommy זה די טפשי שאני ממליצה על קלאסיקות אבל ניחא, נראה אותכם מסרבים לסלוח למוגבה מן המניין. וספר: עריסת חתול/קורט וונגוט, מומלץ.

shirbowie

New member
יה איזה פינה חמודה ../images/Emo140.gif

הממ..אני רוצה להמליץ על הספר "אני,כריסטיאנה פ".זה בטח ספר שרובכם שמעתם עליו/קראתם אותו,אבל זה ספר שאני קראתי פעם ראשונה בגיל 14,ומאז קראתי אותו אולי איזה 30 פעם.. זה סיפור אמיתי של ילדה בת 12 מברלין,שיש לה משפחה ממש דפוקה.היא מתחילה להסתובב עם כלמיני טיפוסים אה..מפוקפקים משהו,ונהיית נרקומנית ועוד כל מיני דברים לא נחמדים. זה באמת ספר מדהים,ואני חושבת למרות שהסיפור שלה די קשה,יש בו המון דברים שאפשר להזדהות איתם. לעצלנים שביניכם
יש גם סרט,אבל הוא בגרמנית עם תרגום לאנגלית,ובכלל הוא די גרוע :/ קיצר-אני כבר מרגישה ממש כאפות,אז פשוט לכו תקראו-אחלה ספר שבעולם. תהנו

Aline In Chains

New member
הספר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ספר ממש מדהים!!! קראתי אותו פעם אחת לפני איזה חצי שנה, ובזמן האחרון הוא רץ לי כל הזמן בראש, אני חייבת לקרוא שוב! ד"א, מכירה את הספר דור הפרוזק? אחד המדהימים, ממליצה!

everynormal

New member
אההה כריסטיאנה!!!

וואי אני חולה על הספר הזה כל כך! ראיתי גם את הסרט בדיבוב לצרפתית (כי אני מבינה צרפתית), מדהים ומרגש פשוט! אפילו התחפשתי אליה בפורים שנה שעברה =] אם את אהבת את כריסטיאנה, אני ממליצה לך על ספר דומה מאוד, גם כן על נערה מכורה לסמים ששמו "אם תשאל את אליס" מאת אלמונית- זה יומן של נערה שהתמכרה לסמים (אני לא אספר מה הסוף, הוא מפתיע) וזה יומן אמיתי שלה. עוד ספר סמים שקיבלתי מתנה ליומולדת אבל עדיין לא הספקתי לקרוא, הוא "מיליון רסיסים קטנים" של ג'יימס פריי שמבוסס על סיפור אמיתי אך בספר יש הרבה שינויים.

shirbowie

New member
../images/Emo8.gifיה!תודה על ההמלצות!

ואיך בדיוק התחפשת אליה?יצירתית את..

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהחדש של נייטוויש :O - Dark Passion Play

הייתי בטוחה שאני לא אוהב אותו בגלל שזה עם אנט הזאת [
, אבל וואו, הוא ממש טוב
ספר- ידידות ארוגה ברשת. על מישהי שכל היום נמצאת בצ'אטים באינטרנט, ובסוף מתאהבת במישהו שהכירה שם. ספר ממש יפה:]

Alice108

New member
הממ

ממליצה על האנפלאגד (DVD) של אליס ועצוב לי כי רק אתמול קניתי אותו באלנבי..
ועל האנפלאגד של נירוונה כמובן.. איזה נדושה אני
ואיך לא, הדיסק החדש של רדיוהד IN RAINBOWS מישהו היה בהופעה של נייוויש שבוע שעבר??

Aline In Chains

New member
טוב משעמם לי. יאללה.

סרט-אפוקליפטו. נראה לי ככה קוראים לו. איזה סרט מדהים!! זמר-ג'ף באקלי!!

המלצות -

אל תסמכו על אנשים. Subterranean Masquerade - שווים שמיעה למי שאוהב אופת'! זה ממש דומה חוץ מהקול של הסולן. הם מנגנים פרוגרסיב מטאל, ויש להם שיר שקוראים לו No Place Like Home והוא מזכיר לי שילוב בין אורפנד לנד לאופת'. אפשר להוריד אותו כאן- http://www.purevolume.com/subterraneanmasquerade

everynormal

New member
אני גם רוצה להמליץ-

על החידוש של אוזי אוסבורן ופראנק זאפה לשיר סטיינג אלייב, מומלץ!! חובה לשמוע!!! ועל להקה מצויינת בשם the crusaders ועל הזמר-גיטריסט ג'ורג' בנסון, זה מן ג'אז כזה מומלץ מאוד!

המלצות:

לפני שאני אשכח- סרט- כמו שאלין המליצה: אפוקליפטו. וגם תיאוריית הכאוס. דיסקים: Interpol- Antics Interpol- Our love to admire Elliott smith- New moon- אחד האוספים הכי טוב שיצא לי לשמוע אי פעם. Porcupine tree- lightbulb sun

nothingman1

New member
Radiohead- Kid A (אלבום)

כי אתמול הצלחתי להתחבר אליו אחרי 6 או 7 שמיעות שזה לא קרה, כמו שהיה לי עם OK computer... אין פלא שהיה קשה להתחבר- שילוב של רוק אלטרנטיבי, מוזיקה אלקטרונית, כלי נשיפה פה ושם, ומה לא בין הלהקות הכי מדהימות, עמוקות וגאוניות שהיו אני שומע דיסק שלהם בערך פעם בחודש, כדי שזו תהיה חוויה מיוחדת ולא עוד להקה בפלייליסט שלי וזו באמת חוויה מיוחדת, תמיד לוקח לי שעות לצאת מהתחושה שהם משאירים בי בקיצור, המסר מובן- תשמעו אותם ועדיף לעשות את זה בזמן שאתם שוכבים במיטה בחדר חשוך

למעלה