פינת הסטלבט וה -

לא להרוס את ה - 69 ../images/Emo6.gif

אם שמתם לב מספר התגובות בפינת ההשווצות הגיע למ"ס שמעלי זכרונות נעימים וקצת מחשבות בריאות.....(מקווה שלא רק לי!!! ) אז תשתדלו לא לנגוע במ"ס (תרתי משמע) היפה הזה....
ואם יש עוד במה להשוויץ, אז לפתוח בבקשה הודעה חדשה

ועוד משהוא מימך......

מה דעתך על ה - 69 ספרי איזו חוויה שלך.... עפרה סיפרה.... וגם רותם....

מגששת

New member
איך ?

הבנתי שאין לך עניין בעזרתי ונתנתי. משהו יוכל לומר לי איך מפרסמים בשוק קחתן , יש לי מה לתת. המגששת

ועכשיו

כשזה 71 ?
רבותי היקרים מדיבורים אין עיבורים. ואם זה היה 69 , אז זה בטוח לא מה שהביא אתכם לכאן .

אביגיל ונאווה......./images/Emo70.gif

אחרי ה - 69 מאבדים כנראה את החושים וההגיון הבריא....(ומקבלים משהוא יותר בריא) ואז מישם הדרך פתוחה לכל מיני מצבים....כמו להיות חד הורי

../images/Emo6.gif לא יכול להיות ../images/Emo2.gif

זה כמו לומר שנכנסת להיריון מנשיקה
שיר "של פעם" - מאלו שחידשנו להם את המילים
אוי אימא´לה שלי, קרה מקרה אסון אוי אימא´לה שלי, אני בהיריון אימרי, אימרי שזה לא יכול להיות אימרי שזה לא נורא לחיות אימרי שזה לא נורא... פיזמון: זה לא נורא, זה לא, זה לא זה לא נורא, זה לא, זה לא זה לא נורא, זה לא, זה לא זה לא נורא אוי אימא´לה שלי, זה לא באשמתי אוי אימא´לה שלי, הוא רק שיחק איתי אימרי, אימרי שזה לא יכול להיות אימרי שזה לא נורא לחיות אימרי שזה לא נורא... פיזמון: זה לא נורא, זה לא, זה לא זה לא נורא, זה לא, זה לא זה לא נורא, זה לא, זה לא זה לא נורא

ophra

New member
אם כבר 69.... ../images/Emo8.gif

אז אני חייבת... בדיחה נחמדה ששמעתי לפני כמה ימים: איש אחד מחפש לו שידוך. מביאים לו אשה תימניה. שואל אותה: "מה את יודעת לעשות?" עונה לו: "70 דברים" האיש מופתע ושמח שואל: "באמת..? מה למשל..?" והיא עונה: "69 וג´חנון".
בוקר טוב לכולם! עפ

ophra

New member
אישי....? לי....? על 69....??? ../images/Emo12.gif

אתה יודע למה לפולניות יש חור בחזה, בין הציצים....?? (נוקשות עם האצבע ואומרות: "שאני...??? אמצ___....????") סתתתתתתתתתתתם בחיי שאין לי מושג למה התכוונת...
משום מה במצברוח משועשע קלות הבוקר. עפ

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אכן משועשע...אבל..

בזמן שאני רץ מראיון לראיון, וכל שליחת הקורות החיים שלי, אני חייב קצת לפרוק מתחים לא?? ואיפה הכי מתאים עם לא כאן!!!! בן כל המשפחות החד הוריות...
לא קל להיות מסורב בעבודה רק בגלל שאני חד הורי.... אבל כרגיל אני אופטימי.... ומניסיוני עפרה....פולנית אוהבות למצ____!!! ביי התחלתי לדבר שטויות.....

למעלה