פתיל הודעות ומודעות

V4

New member
הסיפורים של V4 גם בטלפון הסלולרי

החל מהשבוע שעבר מוצע אוסף הסיפורים הקצרים שלי ב-wap, ואפשר לקרוא אותם באמצעות הטלפון הסלולארי. חברת ´גונקסט´ בחרה בסיפורים אלה, והכלילה אותם בתכנים שהיא מציעה לגולשים דרך שירות הגלישה הסלולארי שלה. כיום, הכניסה לאתר היא דרך קטגוריית ´צעירים´ - תת-קטגוריה ´סטאלבט´, או דרך ה´באנר´ שרץ מסביב. בקרוב תהיה גם גישה ישירה מהתפריט הראשי היישר לאתר. הגולשים ברשת הרגילה יכולים לקרוא את הסיפורים, כרגיל, באתר: http://www.geocities.com/v4site/index.html למי שלא הספיק לקרוא: סיפור חדש, "פלישה", עלה בשבוע שעבר. נקווה שזמינות סיפורי המד"ב והפנטסיה דרך הטלפון הסלולארי, יתרום לחשיפת הקהל הרחב לחומרים אלה וירחיב את חוג חובבי המד"ב והפנטסיה.

../images/Emo26.gif אירוח בפורומים - עכשיו

בן טל שחר, מדריך קונג פו, על הבעיות הכרוכות בישיבה ממושכת מול מחשב. מומלץ לכל המתכנתים, העובדים מול מחשב, והגולשים בזמנם הפרטי. האירוח יתקיים בפורום ASP, ויתחיל בעוד דקות אחדות. גלישה נעימה, ובריאה

גרומיט

New member
איצי ביצי עכביש - סיפור מתורגם חדש

סיפורו של גי´ם פטריק קלי, איצי ביצי עכביש, עלה ברגעים אלה ב"בלי פאניקה". קלי הוא מסופרי המד"ב המבטיחים של העשור האחרון, ופירסם עד כה ארבעה ספרים, כמה מחזות וכששים סיפורים. הסיפור שמופיע בבלי פאניקה זכה בפרס הלוקוס בשנת 97 והיה מועמד לפרסי ההוגו והנבולה, והוא סיפור מצוין לטעמי - קצת על רובוטיקה, הרבה מאוד על נוסטלגיה, על זהות ועל יחסי הורים וילדים. תהנו :)

alonwho

New member
משהו לא רגיל... בהחלט.

ובכן, פרסמתי כאן שני סיפורים... והביקורות היו נו טוב. שיהיה. הפעם... אולי, זה לא יספיק. זה אומנם סיפור פנטזיה, אבל סיפור המתרחש סביב אמיתות שונות, ודמויות שנשזרות אחת בשניה, במעגל של רצונות. וזקן אחד שמחפש את עצמו. אני מקווה שתהנו...

tukh

New member
הביקורת

זה היה חביב אבל לא נראה לי שזה היה כל הסיפור ואם כן זה היה די מוזר ומשהו היה חסר, אין לי מושג מה אבל משהו היה חסר. אבל בעיקרון זה היה נחמד מאוד ואהבתי

Boojie

New member
../images/Emo112.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo112.gif

לפתיל זה ישורשרו מודעות שונות והודעות שלא צפויות לקבל תגובות רבות.

on drugs orange

New member
תגידו

אתם חושבים שתאניס לובש תחתונים שקטנים עליו? כי הוא קצת לחוץ כל הזמן..(שלא נדבר על רייסטלין בכלל - זה כאילו טקיזיס אוחזת לו בביצה) אתם חושבים שקפטן פיקארד מגלח את השיער שלו באופן קבוע? ואם כן יש ספר בספינה? יכול להיות שדאטה בעצם מספר אותו? עכשיו בסרט גברים בחלל - עוד 200 שנה אין טנקים? ראיתי בסידרה מכל מיני כלי עזר כאלה אבל אלוהים ישמור מה כבר יעשו כמה חרקים נגד טנק משוריין? אתם חושבים שפרודו וסאם מנהלים רומן? (המחשבה הזאת תקועה לי בראש מאז שקראתי את היומנים הסודיים שלהם).

הלדין

New member
בבקשה אתה מגזים!

היומנים הסודיים של חבורת הטבעת הם תופעה חדשה יחסית. אומנם נראה שבשר הטבעות שיצא לפני חצי מאה בערך יש מערכת יחסים מסוימת בין סאמוויז ופרודו שהייתה מוגדרת כיום כמערכת יחסים הומוסקסואלית אילולא העובדה שטולקין היה חייל והוא יודע עד כמה חוויות קשות יכולות לקרב אנשים וליצור אחווה שבתנאים אחרים הייתה בלתי אפשרית. הסרט "גברים בחלל" היה לא טוב. בעוד 200 שנה בלי ספק לא יהיו טנקים אלא משהו טוב יותר כמו טנקים מעופפים או משהו יותר אקזוטי. בנוגע לתניס, קוראים לזה ´אחריות´ ולא שום דבר אחר, .העובדה שלפי כל כללי ההיגיון הישר תניס לא אמור היה להנהיג אותם. אם היה שם מישהו בעל אופי חזק יותר, הוא היה דוחק אותו בלי בעיות. ורייסטלין גורם לטקיזיס אולקוס כידוע לכולנו.

preacher

New member
בקשר לגברים בחלל

קראת את הספר "לוחמי החלל" שעליו הסרט מבוסס? אכן יש שם משהו יותר טוב אפילו מטנקים מעופפים... הסרט באמת עשה לספר עוול.

מבצע לחברי האגודה למד"ב ופנטסיה

כל חבר אגודה המצרף חבר חדש זוכה בהנחה של 75% ברכישת אחד מהספריים החדשים של הוצאת אופוס. את המידע המלא על המבצע ניתן למצוא באתר האגודה.

פעילויות האגודה למד"ב ופנטסיה:

1. סרטים, תערוכות והרצאות ניתן למצוא בקישור הבא. 2. מסיבת פורים הגדולה! המסיבה הפעם בשיתוף עם מועדון סטרבייס972 והיא תערך ביום שלישי, 26/02/2002 בבניין המתנסים ברחובות. המסיבה תכלול כיבוד קל, תחרות תחפושות ועוד. מידע נוסף ניתן למצוא פה.

למעלה