פתיל הודעות ומודעות

רוהאנדה

New member
Sliders

מישהו יודע מה היה סוף הסידרה? באחד מהעונות האחרונות שראיתי (שאגב הידרדרו לבלי היכר וממש היו בלתי נסבלים) קיובול ואחת הבנות(החדשה יותר) הגיעו למקום אחד שכניראה היה העתיד בעוד שרמברנט והשניה הגיעו למקום אחר לגמרי בפרק הבא שראיתי שהיה הרבה מאוד אחרי היה לקיו בול אח(?!?!?!) ובבא בתור הם כבר לא היו וגם לא הבחורה. כמובן שכל נושא הקרומגים נשכח מלב. ושוב אולי למישהו יש מושג?

de roy

New member
כישור הזמן

מישהו כאן קרא מחזור כישור הזמן של רוברט גורדן? אם כן כמה ספרים יש בסדרה? כי קניתי עד מספר 18 וקראתי את האחורה של הספר ולא מצויין שם כלום על הקרב האחרון אז האם מספר 118 הוא האחרון???

Jane_Lame

New member
ניל גיימן.

אני מנסה נואשות להשיג ספר של גיימן (לא, לא את ההוא עם פראצ´ט) העונה לשם Neverwhere, רצוי לא מתורגם. חרשתי את כל הסטימצקים בארץ-ואין. איפה אפשר להשיג? אולי אחד מכם מוכר לי עותק?

../images/Emo41.gifהזמנה לאירוח../images/Emo41.gif

ענת קלו לברון, מנהלת תחום XP במייקרוסופט ישראל תתארח היום בפורום חלונות, ותענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע למערכת ההפעלה החדשה (ומערכות הפעלה קודמות). ציבור הגולשים מוזמן לקחת חלק באירוח לפרטים נוספים

Ergil

New member
הממממממממ

אני יודע שמתישהו האח החליף את קווין, אני לא יודע מה קרה לו. אני גם זוכר שבפרק מסויים הקבוצה פגשה מין נביא באיזה עולם שאמר שבגלישה הבאה הם ימותו, ורמברנט ניסה לגלוש, אני לא זוכר מה האחרים עשו.

זש

New member
ג´ון וארלי

שכל אחד מספריו (אלה שקראתי לפחות) מומלץ ביותר.

Rid

New member
ספר ענק

יש לי באנגלית אבל לא למכירה, ניסית באמאזון אולי? או אולי אפשר להזמין את זה באנגלית באחת החנויות בארץ... ממש שווה לנסות.

snift

New member
באנגלית מאוד קשה להשיג אותו בארץ

ואני חושב שזה אפשרי רק דרך האינטרנט. בעיברית ניתן להזמין אותו בחנויות הספרים.

יהיו לפחות עוד 6 ספרים (בעברית)

נכון זו הודעה משמחת? (עוד 3 ספרים באנגלית = עוד 6 ספרים בעברית)

de roy

New member
לא בטוח שזה משמח

כי עד שאני לא יסיים את הסידרה אני לא יוכל להתחיל ספר חדש ומי יודע כמה זמן יקח עש שיצאו ה-6 ספרים

תקרא ספרים אחרים,

וכשיצאו ההמשכים תקרא הכל מהתחלה. זה לא יפגע בך, אתה יודע.
נעץ

de roy

New member
נראה לך

יש לי כח להתחיל לקרוא מהתחלה 18 ספרים???

de roy

New member
שוכנעתי

דרך אגב מתי אמורים לצאת שאר הספרים? כבר נכתבו?

Rid

New member
בינתיים

לא נכתבו, הוא כבר בטח עובד על אחד חדש....פגשתי אותו בהולנד בקיץ והוא אמר שהוא מתחיל לעבוד על ההבא בתור...?

blackwolf

New member
אכן 118 יהיה האחרון...

יתכן שעד ספר זה נינאב כבר תפסיק למשוך בצמה ולאגווין יפסיקו כאבי הראש. אולי אפילו נפסיק לשמוע מה לבש המשרת של העוזר של הוזיר המלכותי, אבל אני בספק. אחרי הכל 118 זה מספר נמוך מאוד של ספרים, ואנחנו רוצים לעשות כסף!

למעלה