פתיל להודעות

הייזל

New member
אכדכאח

(כלומר, אין כזה דבר כמו ארוחת חינם) בשיטוטי הרבים ברחבי הרשת הגעתי לאתר הזה שבו אפשר לקנות 5 ספרים באנגלית ב 1 $ ומקבלים גם ספר חינם. אבל...(תמיד יש אבל איפשהו) חייבים לגור בארה"ב. אז למי שיש קרובי משפחה ו/או חברים בחו"ל זה אתר נהדר. יש שם ספרים של סופרים רבים לא רק מד"ב ופנטסיה יש גם קומיקס (סנדמן בין היתר). אני אשיג לי קרוב משפחה בארה"ב ואז אזמין שם כמה ספרים.

אנא , חיתמו על העצומה..

http://www.hometheaterforum.com/htforum/showthread.php?s=&threadid=7361&perpage=30&pagenumber=1 סופרמן 2 בהוצאה מחודשת, פורמט די.וי.די, קטעים אבודים, וכו´ יש שם כבר כ200 תגובות. אם יש פה אוהבי קומיקס פנטזיה וסופרמן, אנא ממכם חיתמו על העצומה לשיחזור הסרט הקלאסי הזה שכולנו גדלנו עליו. לא מדובר פה בסתם שיחזור אלא בעצם סרט חדש. הבימאי של הסרט הראשון צילם כ 75% מהסרט השני, אך פוטר במפתיע ובימאי אחר צילם שוב את רוב הקטעים והפך את הסרט למעין גירסת סלפסטיק של הסרט הראשון. פה מדובר בשיחזור כל הקטעים של הבימאי המקורי - ריצארד דונר ( שעשה את סידרת נשק קטלני ) תודה על התמיכה

רק עוד

חמישה חודשים, שמונה שעות וארבעים ושלוש דקות עד ל- "מלחמת הכוכבים - פרק II: מתקפת השיבוטים!!!"

preacher

New member
רק עוד

שתי דקות ושלושים ושתיים שניות וחמש מאיות עד שההודעה הבאמת חסרת טעם ולא-נובעת-מחוסר-ידע-לגבי-כללי-הפורום הזאת תמחק!

preacher

New member
זה... לא היה אמור להצחיק

גם לי יש גבולות לגבי הודעות ללא תוכן, ואתה בתור ותיק יחסית צריך כבר להכיר את הנושא.

וואו, להרגע, להרגע....

סך הכל רציתי לחלוק את התלהבותי מהסרט הבא עלינו לטובה, והעובדה שזה זמן עגול (יעני חמישה חודשים בלי ימים וכו´), וזה די און-טופיק, לא חבל להתרגש?

Boojie

New member
ויתרתי לך ברוב נדיבותי, אבל רק

כי כשפרסמת את זה לא היה פתיל הודעות בדף הראשי. אז עשיתי לך את ההעברה בעצמי. שים לב בעתיד, שכל עוד יש פתיל הודעות, תפרסם הודעות כאלו רק בפתיל ההודעות, אוקיי?

אבל כשפירסמתי לא ראיתי פתיל הודעות

וזכרתי שהיה פעם, אבל זה לא היה מקפיץ אותו ואז סתם חבל, לא?

Boojie

New member
בוא אני אעשה איתך עסק:

אתה תקרא מחדש את ההודעה שלי ותבין מה בדיוק כתוב בה, ואני לא אצחק עליך מול כולם... הולך?

Boojie

New member
../images/Emo112.gif פתיל להודעות ../images/Emo112.gif

נא לשרשר לכאן הודעות שונות ומשונות.

Tomji

New member
בואו להצביע!!! "אלפים" בעברית - איך

לקראת הגעת "שר הטבעות" אלינו, ולאחר ויכוחים קטלניים ברחבי הרשת ופורומיה, החלטתי להעלות להצבעה את הסוגייה הבעייתית: איך אומרים "ELVES" בעברית? יותר חשוב: ב"שר הטבעות"? האם להישאר נאמנים למקור - "אלפים"? או אולי להינות מהקסם והמסתוריות שב"בני לילית"? או אולי עדיפה עברית צחה ומקורית עם "עלפים"? או שמא בכלל "שדונים" הוא התרגום הכי שולת????? בקיצור - סקר חשוב!! מי שמצביע - משפיע !
חדשות, אירועים, תמונות ועוד - הכל באתר "הגלקסיה": http://www.netspell.com/galaxy גלישה נעימה! (למי שמתפלא שפירסמתי את העידכון שוב - אל תתפלא. ההודעה הקודמת שלי נקברה תוך שניה וחצי בפתיל הכי תחתון בעמוד. אז זהו.)

גרעאפס

New member
מי יהלל גבורות ישראל?

נראה לי שזה יהיה מוני מושונוב. אתם תראו, כשהאבק יתפזר והפרחחים ילכו לישון כל שישאר הוא מוני מושונוב, יושב על סוס פוני אוטומטי, מהלל את גבורות ישראל. אבל המחשבה שנייה, גם זה לא בטוח.

היאח לי והידד לי!! קיבלתי אתמול את

ארמדה 2, הייתי ער רוב הלילה בגללו... אדיר ביותר.

tpinsk

New member
פורום שר של אש ושל קרח צובר תאוצה

לחובבי הסדרה,בקרו בפורום,לדיונים על הספרים,באתר האח האחרונה שממשיך להתעדכן בתיאוריות חדשות.

alond

New member
לא רוצה להרוס לך

אבל זה לא סביר. זה בטח מבצע של 5 ספרים שהם מנסים (ללא הצלחה) להפטר מהם וזה רק פעם אחת כשנרשמים. תקראי את האותיות הקטנות. אחרת כולם היו נרשמים כל פעם שהם היו רוצים 5 ספרים. משהו מסריח. עברתי על המחירים. לא רע אבל קחי בחשבון שיש אתרים שמוכרים את הספרים האלה משומשים במצב טוב ומחיר טוב וחלק מאלה אפילו ישלחו את הספרים הנה (אבל אלה דורשים כרטים אשראי בינלאומי. למרות שגם בשביל להרשם באתר הזה צריך כרטים אשראי בינלאומי).

Boojie

New member
לא בדקתי ספציפית,

אבל מבצעים כאלה הם בדרך כלל מבצע ההרשמה של מועדון ספרים. זה אומר שבתמורה לחמישה ספרים ראשונים במחיר מגוחך, אתה מתחייב לקנות משהו כמו ספר אחד או יותר לחודש למשך שנה, במחיר שתאורטית הוא מוזל.

למעלה