פתיל תגובות בקשר לסקר

הייזל

New member
../images/Emo112.gifפתיל תגובות בקשר לסקר

תגידו, אלו שבחרו את שר הטבעות, אתם באמת חושבים שעשרים שנה עם הספר הזה לא ימאיסו אותו עליכם? בחשש ממטר עטלפים אני חושבת שאני הייתי בוחרת בשייקספיר.

Ergil

New member
מדהים, נכון? למרות הכל יש כמה

שבוחרים בשר הטבעות. לא, עשרים שנה עם הספר הזה לא ימאיסו אותו עלי, לפחות. מטר עטלפים? הייזל! מה פתאום? את הרי מנהלת! ואם מישהו(אני למשל) יעז לומר שאת לא צודקת, שאי אפשר לשהשוות את שר הטבעות להארי פוטר, למשל, הרי מיד תוכלי לנקוט באמצעים כגון מחיקה, וגרוע יותר, דראון עולם בהודעת המנהל/ת.

Boojie

New member
היתרון בשר הטבעות:

בגלל עוביו וריבוי כרכיו, הוא מתאים מאד לשימוש ככרית. ואני לא בטוחה באיזה ספר אני הייתי בוחרת, אבל מחוסר אפשרויות רלוונטיות בסקר, בחרתי ב"חולית". אבל כולי תקווה שלעולם לא אתקע לכל כך הרבה זמן עם ספר יחיד - זה קרה לי, בערך, בימים אחרי שעברתי דירה (כשכל הספרים היו בקרטונים והיה לי רק אחד בהישג יד), ומה אני אגיד לכם, אפילו כשמדובר בפחות משבוע, זה עינוי...

hazgul

New member
אני בחרתי בשרה"ט

היתה לי הלבטות בין שרה"ט לאמבר אבל אמבר יכולה להיות מייגעת לפעמים. אם היה שם את כישור הזמן הייתי בוחר אותו, מצויין בתור חומר בעירה
האזגול

firefist

New member
ואילו אני

בחרתי באמבר, מהסיבה הפשוטה שבתור אחד שקרא את הסדרה משהו כמו עשרים פעם כבר, והיו זמנים בהם היתי לוקח אותה ליד כל פעם שהייתי צריך עידוד, אז אין לי ספק שאני אוכל לשרוד עליה עשרים שנה... כמובן שלצערי אני במיעוט.

Raistlin

New member
אישית לא הייתי מאמין...

שאתקע על אי בודד, אני יוצא מהבית בערך 1 לשבוע וגם זה עד המכולת

חובבן

New member
לא לקחת לאי בודד בשום אופן

אוטומטון מסוג ידיד אלקטרוני שנכנס לאוזן !!!

מה רע בחשמלידידים?

מה רע בחשמלידידים? *הטוסט קופצת תוך כדי ניפנוף בידיים ומגינה על כבודם של החשמלידידים. צריך לדעת למות בכבוד* ואוטומטון לא נכנס לאוזן. הוא גדול מדי.

Boojie

New member
אני מאמינה שזו היתה כוונת הטוסט,

לאור העובדה שההודעה היתה התייחסות ישירה לסיפור הרלוונטי בקיבריאדה...

עצם הסקר מרתיע.

רק ספר אחד? לאי בודד? אולי סיפריה שלמה? אף אחד לא יוכל להזיז *אותי* לאי בודד רק עם ספר אחד. מואהאהאה. אבל, במידה וזה היה רק ספר אחד ובודד, כן, שר הטבעות יהיה הבחירה המועדפת שלי. עם כל הכבוד לעריצה היא הלבנה, תשעה נסיכים לאמבר ולניבן, אין בהם את העומק שיש בשר הטבעות. והוא ספר הרבה יותר ארוך, עוד נקודה לזכותו. הוא לא ימאס יותר מכל אפשרות אחרת, סביר להניח שהרבה פחות. ושייקספיר? למי יש סבלנות אליו?

wasaby

New member
האמת שמבחינתי

עם הזכרון שלי, כישור הזמן יכול להיות פתרון נפלא לאי בודד. עד שאני אסיים לקרוא את האחרון אני כבר אוכל לקרוא את הראשון כאילו לא קראתי אותו מעולם.

למעלה