שרשור היכרות

../images/Emo112.gifשרשור היכרות../images/Emo112.gif

ברוכים הבאים לכל חברי הפורום
עשינו שרשור כזה לא מזמן, אז בשבוע האחרון הגיעו הרבה חדשים, אני מקווה שכולם ישתפו פעולה
שם:
שיר אהוב של עידן:
שיר אהוב לא של עידן:
זמרים אהובים:
כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח?

עונה לשרשור הכרות

שם: אלמוג. גיל: 15. מעפולה. שיר אהוב של עידן: כל השירים. אבל אם אתם כל כך רוצים. "שובי אל ביתי" ,"הינך יפה" ,"מדברים בשקט" ,"אם תלך............. שיר אהוב לא של עידן: אני אוהבת שירים ישראליים, לא עולה לי כרגע שיר ספציפי. זמרים אהובים: אביתר בנאי ,מאיר בנאי ,דין דין אביב ,אבי וואסה ,ועוד רבים וטובים. שאלות לעידן: יש לי הרבה ,לדוגמא: איפה אני יכולה להשיג, תווים לפסנתר של השירים שלך?

° w a v e °

New member
עונה../images/Emo131.gif

שם:גל גיל:16 וקצת מאיפה: מאזור הדמדומים
שיר אהוב של עידן:הנך יפה. השיר הכי יפה שלו.
שיר אהוב לא של עידן: אווו... כ"כ הרבה! בואו נגיד שנכון לעכשיו זה "כל מה שנשאר" - בוטן מתוק בקרקס
זמרים אהובים: מוקי
, קאשי, קוואמייי, גלעד שגב, מוש בן ארי
, קוטג',עידן רייכל [דע
] אמסי שירי... כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? nope

עונה...

שם: יעל גיל: 14 מאיפה: שם שיר אהוב של עידן: ממעמקים.... הרינגטון שלי.... שיר אהוב לא של עידן: בתוך, של הראל סקעת, יהיה הרינגטון שלי חודש הבא. זמרים אהובים: הראל סקעת, עידן, עדי כהן, ריקי גל, יעל שחר, מירי מסיקה, עברי לידר, אוהד אלישע (כשהוא יהיה זמר...) כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? כן! תפתחו את השאלות ביום ראשון, בשבילי, בבקשה

willo1

New member
../images/Emo9.gif

שם: שירן גיל: 17 מרמת גן שיר אהוב של רייכל- אני לא חושבת שיש יפה יותר מ'מעמקים' שיר אהוב לא של רייכל: וואי . בעיה. תבחרו כל שיר של פוליקר- זה השיר שלי זמרים אהובים: יהודה פוליקר יקירי, עברי לידר,גלי עטרי, שלום חנוך.. כמובן שיש עוד אני מוכנה לפרט אם תהייה התעניינות
שאלה לרייכל: איך , לעזאזל אתה מסתדר עם ה.. עם מה שיש לך על הראש

JennyKalender

New member
אני.

שם: איילת. גיל: 15. מאיפה: תל אביב. שיר אהוב של עידן: "שושנים עצובות" ו"הנך יפה". שיר אהוב לא של עידן: בלתי אפשרי, יש כל כך הרבה שירים. זמרים אהובים: מוזיקה ישראלית בכלליות. כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? אין לי שאלה, אבל יש משהו שאני רוצה לכתוב לו ועוד לא מצאתי לאן אפשר לשלוח.

עונה =]

שם: נגה גיל: 14.5 מאיפה: חולון שיר אהוב של עידן: אממ ממעמקים וגם יש בי עוד כוח.. שיר אהוב לא של עידן: ממ לוידעת שאלה קשה... תשקרי של שר-אל ותגידי של ליאור נרקיס זמרים אהובים: וואי יש מלא רשמתי פה כבר פעם חח כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? לא =[

שלי

שם:שיר גיל:16 מאיפה:ראשון שיר אהוב של עידן: ממעמקים שיר אהוב לא של עידן: אממ לא יודעת זמרים אהובים: ישראלים או לועזים? ישראליםם עידןןןן רייכללל כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח?ברור

../images/Emo26.gif

שם:אלירן גיל:19 מאיפה: ראשון שיר אהוב של עידן: ממעמקים שיר אהוב לא של עידן: דרך ארוכה זמרים אהובים: גלי עטרי, עידן רייכל, ירמי קפלן, משינה, דנה ברגר, איגי וקסמן ועוד ועוד ועוד - בעיקר ישראלי כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? אממ, אני כל פעם חושב על משהו וראה פה מישהו אחר שרוצה גם לשאול את השאלה

actress

New member
גמ'ני ../images/Emo24.gif וזה בהמשכים...

שם: מיכל גיל: 24 מאיפה: ראשל"צ שיר אהוב של עידן: "בואי...." (אני חושבת מהפרוייקט) שיר אהוב לא של עידן: לא שמעתי הכל
זמרים אהובים: סי היימן, עידן רייכל, קורין אלאל, דיוויד ברוזה כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? יש לי כמה: 1. איך היה לעבוד עם אהוד מנור ז"ל? אני יודעת שהיה לכם קשר מיוחד 2.כמו ש ווילו כתב לגבי השער אז כמה זמן לוקח לגדל שיער כזה? אם יהיו לי עוד שאלות אשאל בהמשך...

uriya1

New member
../images/Emo66.gif

אני אוריה בן 15. שיר אהוב מהפרוייקט הוא שושנים עצובות, שירים אהובים שלא מהפרוייקט הם בעיקר behind blue eyes, mas world, רואים רחוק רואים שקוף, the blower's daughter וbe a man [זה רק מה שעולה לי לראש עכשיו, אבל מן הסתם יש עוד
]. זמרים אהובים הם הביטלס, עברי לידר, מיקה קרני ואבריל לאוין. השאלה שרציתי לשאול את עידן היא: האם שתפת פעולה עם האתיופים רק בתור גימיק פירסומי שיגרום לך להתקרב על העם בצורה מהירה יותר, או כי באמת אהבת את התרבות שלהם, השירה שלהם ואותם בכלל?

חדשה פה ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 15 וחצי מאיפה: ת"א שיר אהוב של עידן: אם תלך ויש בי עוד כח שיר אהוב לא של עידן: בואי זמרים אהובים: כל מיני כבר יש לכם שאלה לעידן לקראת האירוח? אני צריכה לחשוב על זה

parpar219

New member
נעים להכיר

שם: יעל גיל:21 מאיפה: מהדרום שיר אהוב של עידן: שושנים עצובות זמרים אהובים: רייכל, מארון5,ועוד מלאאא

למעלה