שרשור סופ"ש

Infinity AL

New member
../images/Emo112.gifשרשור סופ"ש../images/Emo112.gif

מה התכנונים שלך לסוף השבוע הקרוב
יום חמישי
יום שישי
יום שבת
צאו לדרך

lover boy6

New member
אממממממממ

יום חמישי יריד המותגים היה מגניב!!1 אמממ ועוד מעט נזוז לחברים. יום שישי אני ניפגש עם חברים ואולי אולי אולי הולך לעבוד בערב...(זה לא בזבוז זמן) יום שבת אמממ חברים בצהריים בערב אולי שום ביריד המותגים עם חבר אחר שלי ושאני ייחזור אני הולך לאנשהו..(חחחח)

Infinity AL

New member
אצלי...../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

יום חמישי: למדתי בבצפר ואח"כ בבית
יום שישי: בצפר, רופא [מילוי טופס צו1], קניות, לחרוש למבחן, יציאה בערב
יום שבת: ללמוד וללמוד...

danina the 1

New member
אניניני :)

יום חמישי {היום}- צו ראשון ומתמטיקה... שלבינתיים לא ממש הספקתי כי מקודם חזרתי מבאר שבע
....
יום שישי- אחרי המבחן במתמטיקה לישון והרבההה
יום שבת- לישוןןןן ולא לעשות כלום :)

danina the 1

New member
לא היה משו ../images/Emo4.gif

בכל מקום היה תור ע-נ-קקקקקק ורק לתחנה הראשונה חיכיתי 3 שעות!!!! ואז עוד איזה שעתיים בשביל הפסיכוטכני והמבחנים אבל הבדיקה רפואית דווקא הלכה מהר..... ושלחו אותי לרופא מומחה כי אני צריכה משקפיים
.... בעיקרון היה נחמד גם סתם להכיר אנשים נחמדים כאלה שדווקא גרים באזור והיו גם כמה מכל מיני מקומות קרובים לפה....

just PolPoll

New member
עונה

יום חמישי-לעשות כלום יום שישי-לעשות כלום יום שבת-לעשות כלום

סופ"ש מגניב לכם!../images/Emo103.gif

חמישי
בצפר..למדתי היום 3 שעות {הוצאתי 100 בהיסטוריה
} ואחרי זה שיעורים והשלמת שעות שינה שישי
בצפר..קיקבוקס..ובערב יוצאת לחגוג לחברה יומולדת שבת
השלמת שיעורים...!

EvyatarB

New member
אין פרסומות בזמן המשחק, רק במחצית

אבל יש כיוון שאדפוק הופעה מתישהו בערב

HeNoOsH

New member
ללמוד ללמוד וללמוד............

יום חמישי - למדתי למבחן בפסיכולוגיה יום שישי - לומדת לפסיכולוגיה ומקווה בערב לצאת יום שבת - לומדת לפסיכולוגיה פעם שלישית ברציפות בסופ"ש שאני תקועה בבית ולומדת למבחן....נמאס =\

אממ

ב"ה חמישי לא היה משהו מיוחד. אם לא יהיה שינוי בתוכניות אני אהיה בבית שישייציאה לחברים. אבל אני מתחילה לחשוב אם לא כדאי לוותר. <לא קשור אליך אור> שבת סטלנות.

נמנמנ

חמישי: כבר היה, בצפר! שישי: בבוקר בצפר, בערב נאפיס עם חברות שבת: בבוקר כנראה נוסעת לטבריה, סבתא בבית מלון אז הולכים להגיד שלום

bnzaky

New member
איזה אחלה סופשבוע......

חמישי-יצאתי עם חברים ...שיחקנו בביליארד ואז סתם היסתובבנו בעיר..... שישי-להשלים שעות שינה(אחרי שבוע שבקושי ישנתי...משו כמו 4 שעות בלילה-וזה עוד במקרה הטוב.......) שבת-לישון....ואז לראות חברים....ואז כדורגל!!!!! אין שום מבחנים אין שום עבודות.....אין כלום!!החיים טובים.....

Come Alive

New member
../images/Emo41.gif סופ"שפשפש ../images/Emo41.gif

חמישי- אקס שלי התגייס, לא באתי אבל עדיין.. היה לי בצפר עד 4, אז שיעור נהיגה [מ-ע-ו-ל-ה!] ואז חרשתי בטירוף למבחן בהסטוריה. וואי וואי כמה חרשתי. שישי- מבחן בהסטוריה, בערב יוצאת עם החברה הכי טובה כנראה.. להתפרק קצת מה רע שבת- לומדת כמו מטורפת למבחן במתמטיקה בשני, לומדת עוד קצת לתאוריה, מדברת עם אנשים חשובים, נפגשת עם כל מיני, ובעיקר נ-ח-ה.

למעלה