שרשור עצבים!

3has3

New member
../images/Emo112.gif שרשור עצבים!

כי אנחנו חייבים אחד, לא? בכל מקרה, כל העצבים, הרחמים וכל מה שמעצבן אתכם לפה
*נוו, מקווה שהבנתם D: מצידי סתם תציפו את זה ונבין שיש לכם משבר XD*

3has3

New member
../images/Emo112.gif *פריקה*

טוב, אני רעבה. לא אכלתי כל היום
והאוכל יהיה מוכן רק עוד כמה דקות ;; וכואב לי הגב, מאוד. ונמאס לי מערבית. ואיכסה! ואני מרגישה שאני והחברה שלי התרחקנו, ממש התרחקנו. גם לא יצאתי מהבית כמה שבועות! ובדרך כלל יצאתי כל יום והלכתי לחברים! כנראה ככה זה כשאין לך חברים
*האוכל מוכן, נראה לי XD*

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif*עושה לך מסאז' וירטואלי בגב*

הנה הכנתי לך אוכל=]
אני ילמד אותך ערבית במסן=]
בקשר לחברה- לא נורא, גם לי זה קרה עם הרבה כאלה, ועכשיו יש לי חברות הרבה יותר טובות מהן, ואני מבטיחה לך שגם לך זה יהיה ככה!!

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחח כבר אכלתי D: *תודה גם על המסאז' XD* ערבית סיימתי שיעורים אבל יש לי מחר בוחן
ובקשר לחברה, אני יודעת D:

mcfly danna

New member
~פורקת~

התקבלתי לנבחרת, הכל טוב ויפה אבל מה? - מחר אני צריכה לעמוד 3 שעות בשמש ולהסביר מה ההבדל בין גירית הסלע וקונגלומט (ויש את הסלע השני- בדקתי) ואין לי מושג כלום, והפסדתי מלא חומר כי נסעתי על הבי"ס..והיום נשארתי בבית כי אחותי חולה.. (מסכנה, שלשום היא הקיאה משהו כמו 7 פעמים, היום כבר לא... ב"ה) והתחילו חומר חדש במתמטיקה, ועדיין לא השלמתי את הפעם הקודמת כי נסעתי למו"פ!!! וההורים שלי מעצבנים אותי..אני רוצה לקנות איזה כמה דיסקים של מקפליי ~אהמאתכלהדיסקיםוהדיוידיאהמ~ , והם לא נמכרים בארץ, ואני שעה מנסה להסביר להם שאפשר לקנות אותם רק בחו"ל דרך אתר אינטרנט, והם לא מרשים והם יתנו כסף לבן-אדם הבא שייסע לחו"ל. כאילו מה? אני אמורה לחכות עד שמישהו יואיל בטובו ליסוע לחו"ל?! גם אם זה ייקח שבע שנים?! יופי לי, כי אז למקפליי יהיה עוד 700 דיוידיים חדשים.. אני לא יודעת תווים בגיטרה, והמחשב שלי עושה עלי חרם!! וידיד שלי אמר לחברה שלי שהוא אוהב אותי ואני לא אוהבת אותו, ואני לא יכולה להגיד לו את זה!!! דאמט!! נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~נרגעת~ מצטערת שראיתם את זה...הייתי חייבת לפרוק..

3has3

New member
../images/Emo112.gif הייתי שמחה לעזור לך,

אבל אני די חסרת עצות. בכל מקרה, קבלי חיבוק ענקי
ואני מקווה שהכל יסתדר
חוץ מזה, בקשר לחומר אני בטוחה שאם תשבי עם חברה תוכלי להשלים הכל ממש בקלות D: ואם לא, ואת צריכה עזרה, אני בטוחה שלפחות חצי מהפורום יוכל לעזור לך D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחנה מה את עושה פה בשעות כאלה?../images/Emo6.gif

לדנה- באמת אם את צריכה עזרה במשהו, רק תגידי!!

mcfly danna

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

נראה אני אשאל את ידיד שלי, למרות שהוא גם ככה לא מעתיק כלום..

mcfly danna

New member
XDD תודה ../images/Emo24.gif

הבעיה שחברות שלי נסעו איתי כבר, והן גם מחפשות מישהו להשלים ממנו, ככה שממי שנשאר לי להשלים זה המגעילים שנראה אני אני אלשם להם דולר כדי להעתיק מהם.. תודה על התמיכה..

NoAmItA ChAn

New member
מכירים את האנשים האלו שלא משנה כמה

"333333333333333333>" תעשו להם הם רק יכתבו לכם "3>"? או אם אתם כותבים על משהו שהם כתבו "XD" אחר כך הם כותבים על משהו שאתם כתבתם "XDDDDDDDDDDDDDD"? כי לי זה קורה. וזה מעצבן. מאוד.

fat lip

New member
ככה זה..אנשים יבשים XDD.

אני שונאת את זה. עןכןעדגחגעכןם'ע. בגלל זה אני מדברת הרבה עם אנשים שאני לא מכירה. כדיי שלא יהיה שתיקות מביכות. והאלה שעושים "חח". כאילו. אל תצחקו כבר. ג'יז. ד"א נעם, 333333333333333333333333333333333>

chen010189

New member
../images/Emo7.gif

אמא לא קנתה לי חלוּמייייייייייייייייייייייייייייי

chen010189

New member
זה בצחוק כן?

הלוואי ואלה היו הצרות הכי גדולות שלי בחיים 0_0

fat lip

New member
למה.

למה אני שונאת את חברות שלי. למה. למה האנשים בראשלצ כל כך מטומטמים. למה כל הבנות פה פאקצות. למה. למה בגללן אני אדפק בבית ביום שישי למרות שזה מדכא אותי. למה הן מתעקשות ללכת לכל הצ'יק פליקס האלה. למה אני שונאת את הסרטים האלה. למה הם צפויים. למה. למה אין לי חברים אחרים. למה אין לי ידידים בנים. אני הרבה יותר אוהבת בנים מבנות. אני כלכך שונאת בנות. למה העטיפה של האלבום החדש של פאניק כל כך מכוערת. למה. אר.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני

אוקיי. אני מפוצצת במבחנים. אין לי כמעט זמן ללמוד אליהם. היום היה אמור להיות לי שיעור גיטרה. שכנה שלי התקשרה אליי וביקשה שאני יבוא לעשות לילדות שלה בייביסיטר. וענייה שכמוני הלכה וביטלה את השיעור גיטרה בשביל לעשות לה בייביסיטר. ובסוף היא התקשרה אליי ואמרה שהיא לא צריכה אותי! כי אח שלה כבר שומר עליהן! סתם התבטל לי השיעור [ז"א נדחה לעוד שבועיים]
ויש לי מחר בוק ריפורט באנגלית שאין לי כוח אליו

למעלה