שרשור פרק 1

../images/Emo112.gifשרשור פרק 1../images/Emo112.gif../images/Emo184.gif

סופסופ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר חודשים אני מחכה לרגע הזה!! ותכף זה מתחיל!!! אז תהנו ולא לשכוח לבוא בפרסומות וגם אחרי התכנית!! צריך לדסקס

Nolly

New member
הפסקת פרסומות הראשונה...

"אני לא יכול! זה צו 8 !!" איזה מאמי.. :)

vitamin P

New member
לדעתי זאת תיהיה סדרה מעולה!!!

אני בדרך כלל אוהב את כל הקטע הצבאי מה שיקרה במהלך הסדרה עצמה ובכל זאת ממש ממש נהנתי בחלק הזה שקוראים להם לצו התסריט כתוב היטב ובחוכמה רבה(הכתיבה לא התוכן
) וזה ממש מצחיק אגב הטיול שלו בטרמינל, מי נצן להם לצלם ככה? הוא נכנס מנוסעים יוצאים ירק למקבלי הפנים הלך לדיוטיפרי נסע למטוס ריק ואז חזר הופיע בדיוטי פרי חחח

מה נסגר עם נתן??????????../images/Emo184.gif

מה זה הסצנות האלו???????????????????????????????????? אפילו במיכאלה לא היו לו סצנות כאלו עם אפרת@@@@ וחבל

הקיצר, אני בשוק מנתוש../images/Emo184.gif

מה הוא מתנהג ככה?????????????????????????????????????????
זה לא נתן שלי!!!!! זה לא פייררררררררררררררררר

Yellow Fever

New member
שקית לסנדלים

נדב: "יש לך שקית לסנדלים?" נועה: "שקית לסנדלים??" נדב: "כן, שקית לסנדלים" נועה: "לא, אין לי שקית לסנדלים" ואח"כ "תבקש מהמג"ד שלך שקית לסנדלים" איזה שיחה מעמיקה ומעניינת.. נועה מעצבנת אותי, חבל על הפרק הראשון .. מסכן נדב מה עשה לה? כולה צו 8. "אם אני לא עוברת עכשיו, אני לא יעבור בכלל" .. אל תעשי טובות. ועדיף שהכבשה המתולתלת הזאת לא תעבור בכללל. אוייי נתן נתן נתן. ... ניהיה לי שחקן פורנו? אין תלונות
אבל למה הוא לא קרא לי לפני?
פרק נחמד ... לא שמתי לב כמה הוא היה ארוך. מחכה לפרק הבא... אני כבר יראה אותו בבסיס מקווה לא לפספס

סדרה מעולה

אני נהנתי לראות את הפרק הראשון אבל הפרסומות מעצבנות אין לי בעיה שיהיה פרסומות איזה שלוש דקות ככה אבל לא איזה 5 דקות זה מחרפן

willo1

New member
חחחחח כבשה מתולתלת../images/Emo6.gif

חחח ממש ככה
הי נורא מוכרת לי מאיזשהו מקום..

ruth541

New member
אביתר המג"ד הכי שרמנטי

אביתר המג"ד,השחקן הכי שרמנטי שמופיע בסידרה ישראלית בשנים האחרונות ,גם בסידרה בה כיכבת כפסיכולוג אהבתי את הופעתך ...סוף סוף מישהו שווה .

VegitoVII

New member
כן, לא רע...

אבל יש לי כמה שאלות, אמרו במילים האלה, "הסדרה מילואים תמשיך מאיפה שטירונות עצרה" והאמת? ממש לא נראה לי... מה פתאום הם בחיל הצנחנים? הם לא היו בגבעתי? ומה גוליבר עשה בצנחנים? ושלומי קוריאת יחליף את פרקש (גולן אזולאי)? אתם צוחקים עלי נכון? חבר'ה מה הולך כאן? זה "סיפור חדש" או ההמשך של טירונות? אז איפה כל הדמויות מטירונות? (נכון שחלק מהם נהרגו בפועלה ב- "דיסנילנד" אבל אין ניצולים?). ולגביי הפרק הראשון, לא רע, כמובן שעדיף הרבה יותר מ- "טלנובלה בע"מ" ומחכה בקוצר רוח לפרק 2. אחלה סדרה, ואני מאמין שיהיה אפילו יותר טוב בפרקים הבאים, אורי ובני ברבש יודעים איך לעשות סדרה ישראלית, איכותית ומצליחה באמת.

תגובה

הכוונה בהמשך לסידרה טירונות זה שהכותב והבמאי הם אותם יוצרים והסדרה מדברת על הצבא. בהמשך הסדרה מתוכנן להופיע גם אקי אבני . בינתיים סודי באיזה תפקיד

למעלה