ערב טוב

../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifערב טוב../images/Emo215.gif../images/Emo184.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

היום היה יום עמוס לפחות בשבילי:
ראיתי רוזוול-הפרק האחרון
מה שהיה יפה ומאכזב מעט
אמ..למי שיש הוט התחילה סדרה חדשה האי-ומרוב שעמום התחלתי לראות
-עוד מישהו ראה
מה דעתכם?
אמ..אתמול יצאתי למסעדה עם המשפחה והיה ממש מופע מבדר במסעדה והכול בגלל עוגית בראוניס
אבל היה טעים יקר ומהנה
והכי חשוב,שתיתי אייס קפה[תיזהרו להגיד שזה לא טעים
]
אני נוסעת עכשיו עוד חצי שעה ככה,לקנות מתנה לסבתי היקרה
נשיקה אחרונה,מה עוד אפשר לספר על אתמול והיום?חח אמ... אמ...ראיתי אתמול את הסדרה האוס-והיה ממש יפה אני לא מאמינה רופא שבאמת מציל חיים ומוכן לוותר על הכבוד שלו בבית משפט העיקר להציל חיי אדם
והשביתה כאמור,ממשיכה
וקדימה,תחפרו גם אתם איך עבר סוף השבוע,איך עבר יום ראשון ה28.10.07
שבוע טוב

YaEl 15

New member
אממ.. הבהרה -

אני רצה לתקן אותך כי זה קצת צורם. האוס לא וויתר על כבודו בבית המשפט, הוא פשוט בז לכל המעמד. האוס לא עושה דברים מתוך אידיאלים, ומתוך טוב לב. הוא עושה דברים כי "זה הדבר הנכון לעשות", או במקרה שלנו, הוא פשוט נורא נורא סקרן, והוא **חייב*** לדעת את הפתרון. הוא אובססיבי לגבי זה. האוס לא מוותר על כבודו כ"כ בקלות. למעשה, רק באיומי כליאה למשך 10 שנים, ושלא נתנו לו את הוויקודין, הוא הסכים למחול על כבודו ולקחת את העסקה. (חבל שכבר היה מאוחר מידי...) חוץ מזה- אני כמובן מסכימה איתך. פרק טוב. בכל אופן, עוד 20 דק', מתחיל הפרק האחרון של האוס לעונה הנוכחית, ואני מתרגשת כמובן. היום התחלתי ללמוד משפטים בחוג העשרה בבר אילן, והיה נחמד ומעניין, ואפילו מצחיק... אבל היה קטע שהמרצה ממש לא היה נחמד, אני אמרתי את התשובה, בהצבעה, ואז בגלל שלא הסקתי את המסקנה הסופית, הוא לא התיחחס לתשובה שלי
נעלבתי קצת.. אחר כך מישהי (קראו לה שלומית, מסתבר..) אמרה תשובה, פחות טובה, והוא אמר "אז כמו ששלומית אמרה..." אהמממ??? WTF? שונאת שכאלה דברים קורים. בכל אופן, אני מקווה שיהיה כיף, יש עוד רבע שעה, וכדאי שאני אנצל אותה ללבוש משהו יותר נוח, (כי עד עכשיו הייתי במשפטים...) ולהתכונן... שיהיה לכולם שבוע טוב

מצטערת שלא ניסחתי טוב,אבל זה היה קשה להסביר

ולנסח-לפחות בשבילי כי ראיתי רק 2 תוכניות מהסדרה
וצפיה נעימה

YaEl 15

New member
חחח.. לא התכוונתי לתקוף. סתם לתקן ../images/Emo24.gif

מקווה שלא נעלבת

always be me mc

New member
חח רוזוול מאכזב? היית רוצה

פרק מושי
מה כבר היה מאכזב בו? האהבה הגדולה של מקליז? האיזכור לסופרמן(גם בהצעה עצמה
), הטאמ טאמ טא דאמ שהם עשו בסוף?
בניגוד אליך לדעתי לא היה מאכזב טוב אולי קצת הפרידה של איזבל וג'סי אבל לא יותר מדי. בעיקר היה מצוייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אגב אם כבר אני בנושא אז איך זה שכל הבנות האהובות עלי או שיש להן חזיונות או שהן מתחילות לקבל? קודם פיבי אח"כ ג'ס ואז לאנה ועכשיו גם ליז. מה קורה פה?? הזוי וחרוש הרעיון כך מסתבר
המ.. את הסדרה אני לא ראיתי. למעשה אחרי רוזוול לא ראיתי הרבה דברים חוץ משחור. החלטתי לי אני אשן קצת ומה אתם יודעים? הלכתי לישון ב18:30 והתעוררתי ב20:40 ואפילו לא בשביל ארוחת ערב אלא סתם התעוררתי. מוזר................. אז חוץ מסיוטון שהיה לי היה בהחלט נפלא לישון קצת
(למרות שאתמול ישנתי עד 13:47 בצהריים XD) ואין הרבה לומר חוץ מזה שאני עוד עייפה, במקום מסויים מודה על השביתה כי זה מביא לנו עזרה ממקום בלתי צפוי(הבת של אחת העובדות) ושמחה שאת נהנית שלי

חח..תודה ולגבי רוזוול:

איכזב אותי שבסוף קיבלנו מידע רק על מקס וליז ולא על איזבל וגסי-מה עם מערכת היחסים בינהם
ולא קיבלנו מידע על מייקל ומריה? זה היה קצת מאכזב
וכן,באמת חרוש כולן מקבלות חזיונות

always be me mc

New member
אוקי הנה כמה דברים בקשר לזה:

א. מערכת היחסים הראשית של הסדרה ושהסדרה מסופרת דרכה היא מערכת היחסים של מקס וליז. הכל התחיל משם, הכל התגלגל משם ועל כן זה גם חשוב להראות מה קרה להם בסוף
(אצל איזבל וג'סי, מייקל ומריה זה קצת פחות חשוב ומשמעותי ולכן גם לא נוגעים בזה יותר מדי ומשאירים אותנו עם סוף פתוח, שנוכל לדמיין כרצוננו מה קרה בסופו של דבר לזוגות האלה) ב. יש לציין בקשר לעלילה עצמה שעצם הגילוי שליז התחתנה עם מקס נעשה דרך מכתב לאבא שלה שגם עלול להתגלות בסופו של דבר אז באמת נראה לך שהיא הייתה מזכירה את שמו של ג'סי במכתב? שהיא תסכן אותו ככה? חוץ מזה שימי לב שהם עוד בבריחה, מי יודע מה יהיה איתם והאם אי פעם הם יוכלו לחזור אז בשלב הזה שבו היא כותבת עדיין אי אפשר לדעת מה יהיה ליחסים של איזבל וג'סי והאם לא יתפסו את כולם בסופו של דבר(לכי תדעי יכול להיות שזה בסוף יקרה
) וזו הסיבה שגם אין איזכור(כי פשוט העתיד לא ידוע) אז למרות שאולי יש קצת חסר בקטע הזה ובהחלט יש חוסר וודאות
דווקא כשחושבים על זה, זה סיום דיי גאוני. אתה לא בטוח מה קרה לגיבורים שלך אבל הסוף בהחלט מסתמן כסוף אופטימי ולכן אני סולחת וקוראת לזה פרק מעולה!

זה בהחלט סיום גאוני למקליז

אבל אני אישית,הייתי שמחה לראות מה קורה עם מייקל ומריה
ומה קורה עם איזבל וגסי

spelling

New member
נתייחס לאתמול בערב...../images/Emo153.gif

5 ששעות קורס לפסיכו נראה כמו 5 שנים... כמה מתימטיקה אפשר לספוג כמההההההההה? היום אמרתי לאימא שלי "די לעצבן אותי אני יתקע בך חוצה זוית"... והיא רק צחקה עליי... אבל מה??התחלתי אימון חדש בחדר כושר אז אני שמח ונהנה! וגם היום שתיתי אייסקפה כי זה הכי טעים שיש!מי שחושב הפוך שיתייבש!

למעלה