The McWeekend is here! :)

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע של מקפליי- טרסי שיר השבוע לא של מקפליי- ברינג מיי טו לייף,לייס,הלו גודבייD: אומן/ית/להקת השבוע-הביטלס ו Evanescence אלבום השבוע - קליפ השבוע- לא נראה לי שראיתי תוכנית הטלוויזיה של השבוע- האח הגדול .. נאמ.. סרט השבוע- לא נראה לי שראיתי עיצבן השבוע- חולה העציב השבוע- חולה שימח השבוע- ליוב,יוב,ודני היה יום הולדת D: , היה חופש,פורים .. ציטוט השבוע- היה מלאXD מתנגן בראש/בפלייליסט- המלצת השבוע- פיחס.אל תקיאו. התמונה הכי חמה-

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo216.gifMcWeekend../images/Emo216.gif../images/Emo105.gif

שיר השבוע של מקפליי DKW
שיר השבוע לא של מקפליי Another Perfect Day- American Hi-Fi all time low-remembering sunday
אומן/ית/להקת השבוע ALL TIME LOW
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע האוס.
סרט השבוע לא ממש ראיתי סרטים \=
עיצבן השבוע 6 שעות של נסיעה,והאמפי שלי מת X_X
העציב השבוע כלום.
שימח השבוע 21 משחקי טאקי עולה יורד *__* פורים!D:
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט Sugarcult-Champagne
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

../images/Emo39.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומייגאד הרגת אותי אני לא מפסיקה לצחווווווק

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח התמונה../images/Emo6.gif

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo47.gifMcWeekend../images/Emo47.gif../images/Emo219.gif

שבוע מעייף ומגניבD:
שיר השבוע של מקפליי
Build Me Up Battercu Deck the Halls Get Over You No Worries Point Of View Lonely
שיר השבוע לא של מקפליי
Save You - SP I Can Wait Forever - SP Three Days Grace - Ove And Over Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - It's All Over Three Days Grace - Let It Die Three Days Grace - Never Too Late Three Days Grace - Pain Dear God - Avenjd Sevenfold Breaking Benjamin - The Diary of Jane David Cook - Billie Jean Staind - Right Here Staind - Everything Changes
אומן/ית/להקת השבוע
Three Days Grace
, מקפליי , Staind :D
אלבום השבוע
Three Days Grace - One X
קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc אלה שני אחים שגידלו אריה בבית , וכשהוא הגיע לגיל 5 הוא כבר גדל ואסרו עליהם להחזיק אותו כי זה כבר ניהיה מסוכן והם היו חייבים לנסוע לאפריקה לשחרר אותו בטבע . לאחר 10 שנים בערך הם רצו לטוס לשם לראות אותו למרות שהחוקרים אמרו להם שזה מסוכן . הם נסעו לשם , ותראו מה קרה .
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
הישרדות 2 טלנובלה בע"מ האח הגדול VIP הבורר 2 על טבעעיי
המירוץ למיליון
סרט השבוע
אני מתכננת לראות: הוא לא בקטע שלך ><"
עיצבן השבוע
--
העציב השבוע
נכשלתי בבוחן באנגלית
שימח השבוע
חופפש פווריםD: מפגשש פוריםD: יומולדת לדני
דאגי מקום חמישי
פוסטרים חדשיםDDDD:
ציטוט השבוע
*ילד אחד דופק על השולחן עם הטושים* המורה: "דיי עם זה !" הילד: "אבל זה לא אני" ילד אחר: "מה קרה?" הילד: "מישהו עשה ככה [דופק על השולחן עם הטושים] עם הטושים" XDD דפוק חחח ----- המורה למדעים ציירה על הלוח את התהליך שעובר מים מזוקקים. ילד: "המורה למה את מורה אם ככה את מציירת?" *שקט בכיתה כולם המומים ממה שהוא אמר לה* ילד: "את צריכה להיות מורה לאומנות" XDDDDDDDDDD נקרעתיי חחח
מתנגן בראש/בפלייליסט
McFLY - Lonely
המלצת השבוע
אל תהיו פחדנים ! תשמעעו Three Days Grace !
התמונה הכי חמה
עהעאה

McLife135

New member
../images/Emo94.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספיר מזה?!?!?!?!?!?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo9.gif חח נסחפתי עם התחפושת XD

העיקר שאנשים לא זיהו אותי

../images/Emo39.gifאאאווווומממממיייייגגגגגאאאאאדדדד

חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב היה !! חחחח