The McWeekend is here! :)

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifכי הוא הומו ../images/Emo98.gif

והוא יצא מהארון , DONT WORRY LOL אמרתי לך שהוא מפחד ממני . טוב אחרי המכות שהחטפתי לו בפעמים הראשונות שהוא וגל עשו מסיבת פיג'מות...' סתם XDDDDD וגם ישלו סיבה , אחרי הצלקות שיש לגלוש על היד , כאילו , למה שהוא לא יפחד ? וגם אחרי הכאפה שהכנסתי לו בראש לפני שבווע

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifXDDDDD

הם עושים הרבה מסיבות פ'יגמות הא?
ולא רק הוא צריך לפחד .. כולם

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהתכוונתי שכולם צריכים לפחד ממך!

את מסוכנת לאנושות עם הציפורניים שלך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לפני שנגמר הסופ"ש../images/Emo3.gif

למרות שטכנית הוא נגמר ועוד 3 שעות צריך לקום.. ><"
שיר השבוע של מקפליי Bubble Wrap. I'll Be Ok + (Dougie Version).
שיר השבוע לא של מקפליי Flo Rida feat. Kesha - Right Round. ~חרישה~ Guru Josh Project - Infinity 2008. Kelly Clarkson - Ready. Michael Jackson - Dirty Diana. The Ting Tings - We Walk.
אמיר דדון - עומד על צוק (קאבר להיי פייב) (שיר הנושא של 'חשופים'). דור דניאל - מקום לצידך
היי פייב - אני.
אומן/ית/להקת השבוע קלי קלארקסון.
אלבום השבוע Kelly Clarkson - All I Ever Wanted. New Found Glory - Not Without a Fight.
קליפ השבוע You Me At Six - Save It for the Bedroom קליפ קורעעע http://www.youtube.com/watch?v=t44etbU0cUU Britney Spears - If U Seek Amy קליפ מאכזב בטירוף
http://www.youtube.com/watch?v=lWpoYM_rX0g&feature=related Lady GaGa - Love Game http://www.youtube.com/watch?v=ocwZU89NPi4
תוכנית הטלוויזיה של השבוע אמריקן איידול8. הטופ מודל הבאה9. גיא פינס12. שנות ה-70 (3). 90210 (1). החברים של נאור1. הוליווד הילס 1+3. יום בחיי: לי בירן + אמילי קרפל.
סרט השבוע אפקט הפרפר2. סוויני טוד.
עיצבן השבוע ---
העציב השבוע ריב.
שימח השבוע סיימתי עם המבחני סמסטר למרות שהציונים לא משהו ^^"
ציטוט השבוע מהבלוג של פרנצ': מארק סידר לי "סשן" וירטואלי עם אחד מעובדי חברת ויו פויינט, תושב מלזיה, שיעזור לי להבין את התוכנה יותר טוב. שמו של המלזי היה - ולא, לא נגענו: LAME MEAN KOK. ליים מין קוק (התבדחתי עם אנה וקרלה שלאשתו ודאי קוראים SAD KOK) התקשר אליי לפני ההדרכה לשיחה ידידותית, ושאל אותי במבטא מאוד כבד: doyouve offss manager? פארדון, שאלתי בעדינות, והוא חזר: "דויוטבט סיסימנג'ר?". "תקשיב", צווחתי עליו אחרי 5 דקות של חוסר קוהרנטיות מצדו, אין לנו אופיס מנג'ר! תצטרך להסתדר איתי!". או אז הוא שלח לי אי מייל. אופס. מה שהוא התכוון לומר זה: your password for the software will be system manager. ליים מין קוק אמר שהוא עכשיו יכנס לתוך המחשב שלי ויעזור לי לתפעל את התוכנה. סבביישן, עניתי. הוא הרים חלון לבן דמוי MSN ואני מתביישת לומר שניהלתי את השיחה הבאה עם הבחור, ששמו - אני מזכירה - הוא פין רשע ועלוב: Lame Mean Kok: Can I take control from now on? L Fran: I'm sorry??? F LMK: Over your computer Fran: Oh, of course. That's what I thought you meant LMK: You know what I'm going to do to you now? L Fran: Take Control? F LMK: No, I'm going to turn you on Fran: Excuse me???f LMK: Yes, turn the software on, but I will turn the Anti-virus off, so it will go faster Fran: OK LMK: Can you feel it going faster? l Fran: Ah...I suppose LMK: Can you feel me in there? l Fran: I can see what you're doing, but...f LMK: Is it good for you like it´s good for me? l Fran: You know? I'm not sure I'm very comfortable with this conversation. Let me pass you on to my colleague, Carla. Bye
מתנגן בראש/בפלייליסט Sia - Breath Me.
המלצת השבוע תראו ד'ה הילס, אם לא בגלל הסדרה עצמה יש שם שירים ממש טובים חחח
התמונה הכי חמה שוב, מפורים. אני בנסיון תחפשות עלוב לאיימי וויינהאוס

McLife135

New member
../images/Emo94.gifחחחחחח הרגה אותי השיחה שלכם ../images/Emo6.gif

'Is it good for you like it´s good for me' חחחחח זה לא נשמע טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח זה לא שיחה שלי זה מתוך בלוג

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD

די לא הייתי שנים אצל פרנצ', וחבל.
דווקא יצא לך ממש טוב! :)

sweet shir

New member
../images/Emo153.gif מקוויקנד.D:

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי שומדבר ספציפי. שיר השבוע לא של מקפליי: Broken Strings - James Morrison Pieces - Sum 41 אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי, למרות שלא שמעתי חח כפרעליהם. 3> תוכנית הטלוויזיה של השבוע: הכי גאים שיש
, טופ מודל, אמריקן איידול, הישרדות, פשע מן העבר והאח הגדול. סרט השבוע: הסודות. עיצבן השבוע: ביתספר. העציב השבוע: כאבי מחזור.>: שימח השבוע: שופינג היסטרי בת"א ונפגשתי עם אור ואורטל. D: ציטוט השבוע: אחותה הקטנה (בת 5) של ליאן לליאן: "שתהיי בצבא אני אהיה הנכדה שלך?" ~במהלך סרט~ אני: "מה זה, איפה הפטמות שלה?!" קמי: "זה הגב שלה." אני ~בשיא הרצינות~: "1+1=4." קמי ~גם כן ברצינות~: "כן, אפילו אני יודעת את זה!" רונן לתלמיד: "ברח לך? לא נורא, זה קורה לפעמים." שאלו את רונן מה עם המבחנים ומתי הוא יחזיר אותם~ רונן: "עידו (הבן שלו בן השנה וחצי) בודק את 03 כי בין כה וכה כולם הולכים למועד ב'." מתנגן בראש/בפלייליסט: כמה כוכב - עברי לידר. TCFC (Acoustic) - McFly Wonderwall (Oasis Cover) - Cartel המלצת השבוע: הספר 'המשחק של אנדר' / אורסון סקוט קארד.
התמונה הכי חמה: קושקושים שליייי. איך התגעגעתי אליהם.33333>

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifהאעאה ג'סטיןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

ס'חמודים הםם

sweet shir

New member
בימי שישי ב-1:15 בהוט3. D:

אם אני לא הולכת לראות אצל חברה אני תמיד נרדמת ומפספסת. XDD

sweet shir

New member
כי לא רוצים שילדים קטנים בטעות יראו את זה?XD

שמעי, התכנים לא הולמים.

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifכאילו שאכפת לי מילדים קטנים ><"

שילכו לישון ב-10 כמו שהם צריכים. והתכנים מאוד הולמים
*גבותעולות* אבל באמת עדיף שזה מאוחר , כי אם אבא שלי ידע שאני יראה את זה ... אז לא יהיה לי הזדמנות לומר בהביי לכולם , כי הוא יהרוג אותי על המקום XD

למעלה