בשלג דאשתקד ניסיתי לרשונה...

../images/Emo113.gifבשלג דאשתקד ניסיתי לרשונה...

ביגוד תחתון העשוי מ- 100% Polypropylene . מדובר בבד המנדף זיעה בצורה יעילה ביותר ומאידך שומר על חום הגוף בקרה. כיום הרחבתי את השימוש בביגוד זה גם לצורך רכיבה על אופנוע שטח ואפניים. שאלתי היא היכן ניתן להשיג, בארץ, ביגוד מסוג בד כזה? ראיתי חולצות רכיבה על אפניים העשויות מחומר זה, ברם, גיזרתן של אלו אינה מתאימה ומאחר ובהן כיסים תפוחים מאחור, רוכסן מקדימה והן קצת ארוכות מידי. הביגוד שיש לי הינו של חברת Helly Hansen (מצ"ב תמונה). ידוע למישהו אם מוצרי החברה משווקים איפה שהוא בארץ? אשמח לקבל גם מידע אודות רכישת ביגוד כזה באירופה או ארה"ב.

drz400e

New member
בארה"ב-ממש בכל חנות ספורט

Helly Hansen היא אחת החברות הגדולות בצפון אמריקה לביגוד סקי ואפשר למצוא אותם ממש בכל חנות ספורט או ביגוד חורף ספורטיבי, וגם יש טונות של חנויות ברשת, כמו זו למשל שעלתה לי מיד בגוגל.אני אישית מת על החומרים החדשים האלה, אבל נוטה להשתמש החולצות מוטוקרוס שהן פחות צמודות.פשוט מהעדפה אישית. אולי אותן יהיה לך קל יותר למצוא בארץ בחנויות אופנועים.

etal2

New member
יש בארץ ביגוד בהרבה חנויות

אבל אם בכל זאת הזמנה מחו"ל אז יש לי נסיון טוב עם REI שהיא החנות המובילה בתחוםה-outdoor בארה"ב. במיוחד חנות ה-outlet ,שיש שם תמיד מבצעים מדהימים ואפשר גם למצוא ברשת מספרים של קופונים שנותנים עוד הנחה נוספת.

alonaski

New member
יש ביגוד טרמי תחתון בעל נתונים

דומים גם בארץ! של חברות שונות... ניתן למצוא בחנויות של "למטייל" = ביגוד תחתון טרמי לסקי, לחיילים, לטיולים ובכלל... (שם אני קניתי גופיה אחת כזו לרכיבת אופנים ואחת ארוכה לביגוד תחתון לחליפת סקי. מאוד מוצלח!
לא זוכרת שם החברה אולי של פולארטק...
). בחנות סקי-פס לציוד סקי וכד' (=חנויות לספורט ומחנאות מובחרות!!) אני קניתי גופיה כזו משובחת בכלבו גדול בגרמניה במחלקת ציוד ספורט שלהם!
השורה התחתונה - אין בעיה למצוא גופיות טרמיות בחו"ל!
חולצות הרכיבה שציינת = אינם ביגוד תחתון! אלו עם הכיסים = אלה חולצות לייקרה מנדפות זיעה בשימוש רוכבי אופנים!!! אבל כביגוד עליון - לא תחתון!

etal2

New member
פולרטק מייצרים את הבד לא את הבגד

פולרטק מייצרים בדים טכניים מתקדמים שמהם מייצרים חולצות טרמיות ופליסים ובגלל זה שמם מופיע על הרבה בגדים. הם לא מייצרים בגדים בעצמם אלא רק מוכרים את הבד ליצרני הבגדים השונים. לגבי חולצות הרכיבה ,באופניים הן אינן ביגוד תחתון אבל הן עשויות חומרים מאוד דומים אם לא זהים לביגוד תחתון ויכולות לשמש כביגוד תחתון במידת הצורך.

alonaski

New member
ממש לא ממליצה!!!

= על חולצת רכיבה שעשויה לייקרה (או סיבים/אריג סינטטי דומה אחר) כביגוד תחתון!!!
א. כי זה לא נעים על הגוף (=חומר סינטטי במקום כותנה טבעית!) ב. כי זה לא נעים על הגוף. ג. כי זה לא נעים על הגוף. ד. כי זה לא מיועד לשמש כביגוד תחתון ויש לי תחושה חזקה שזה לא יצליח לעשות את העבודה שלו אם מעל החולצת רכיבה תלבשי עוד שכבה, נאמר - חולצה מכותנה! ולגבי הגופיות פולרטק... זו הפתקית שהיתה על הגופיה ולמרות שהיה לה שם של חברה שתפרה אותן... (משהו כמו:"אופנת צילי וגילי בע"מ"...) - בחנות התייחסו אליה בשם הזה: "גופיית פולרטק"
ככה קראו לה!!!! והיא באה
!!!....

skier

New member
אני קניתי לשבוע שטח בצבא...

בריקושט חולצה טרמית ב100 שקל בערך ניראה לי... מומלץ בחום:)... וזהוא בכללי כימעט בכל חנות שקשורה לדברים לצבא+חניות סקי+סקיפס לא ניראה לי אבל שבחנויות רגילות יש של החברה שלך...

yaircarel

New member
בעיקרון נדמה לי שכל הגופיות ...

הטרמיות נולדו שוות. כמובן שיש הבדלי איכות בתפירה, ובעובי אשר קובע את רמת החימום. לי יש שתי חולצות של מיקו שהן עבות ומאוד נוחות. וחולצה אחת של פטגוניה שהיא יותר דקה ומתאימה מאוד לחרמון. הייתי מציעה להשיג לפחות חולצה אחת דקה ואחת עבה כדי להתאים למזג אוויר בחוץ כי ביום "חם" כמו שיש בחרמון מאוד לא נעים עם חולצה טרמית עבה.

למעלה