הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo113.gif הפינה השבועית ../images/Emo113.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:

shanibu

New member
../images/Emo215.gif מחר בצפר ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של באסטד: who's David וגם When the day turns into night שיר השבוע של סאן אוף דורק: Sick
שיר השבוע של מאט: Don't let it go to waste וגם sound of America שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: Atreyu - The Theft Envy On The Coast - Temper Temper Sean Paul והבחורה - Give It Up To Me [סתמו] והשיר הכי חרוש השבוע: D: P. Diddy & Christina Aguilera - Tell Me אלבום השבוע: של SOD משפט השבוע: "מאמזון מסרו שישלחו שנית את החבילה שאבדה" אז החבילה עם הדיסקים של מאט, מקפליי ופלוס 44 נאבדה. אין לי מושג למה אבל צחקתי XDDDDDDDDDDDDD סמיילי השבוע: .____.

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: ~~ שיר השבוע של סאן אוף דורק:~~ שיר השבוע של מאט:~~ שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:~~ אלבום השבוע:~~ משפט השבוע: "מה אני תמיד אומר לך? לעולם אל תסמכי על דבר שחושב בכוחות עצמו אם את לא יודעת היכן הוא מחזיק את המוח שלו!!" ושאר משפטים הזויים מהארי פוטר
סמיילי השבוע:
ללא ספק. תבורכי קורל
ושבוע טוב כולן

תגידו לי תתחדשי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: sleeping with the light on שיר השבוע של סאן אוף דורק: שיר השבוע של מאט: hey kid שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: if i am-nine days walking in the sun-mcfly shut up-simple plan art of losing-american hi fi אלבום השבוע: matt willis-dont let it go to waste משפט השבוע: לידיד שלי היה יומולדת 18 והלכנו לחגוג לו..בעודנו הולכים עברנו ליד ביוב ובהבזק של חוכמה אמרתי לו: "עמיר זה שיש לך יומולדת לא אומר שצריך להפריח בלונים!" סמיילי השבוע:
כי חופש לא יהיה לנו עוד 3 חודשים
עשיתי קעקועעעעעעעעעע
והוא ממש גדוללל
ראו תמונההה חחחחח זו פיקסייי שימו
היא מוציאה לשון והיא ממש חמודה
חחחחחחח קראתי לה אמה
(אל תשאלו למה
)

m i c k e y 15

New member
ואווווווווו באלי גםםםםםםםם../images/Emo70.gifתתחדשי

קעקוע חבלזזזזזז בטח כאב..חחחח בא לי כוכב או אות סינית ברגל..אבל לפחות אני לא אהפוך את זה למשו מפלצתי כמו דנייי חחחחח

הרעיון הבא שלי יהיה גם ברגל..

אני רוצה לכתוב שורה משיר שאני ממש אוהבת.. אבל בקטן כזה...
חחח בהתחלה חשבתי לעשות כיתוב קטן ברגל ולכתוב A TATOO כמו הארי
לא יודעת.. חח נראה..

m i c k e y 15

New member
חחחחח

ואיזה שורה משיר? חח של מקפליי? חח באלי כוכב כמו של דאגי רק בצבעים יפים יותר כי אצלו זה קצת מכוער חחחחחח

חחח בהום מובי של מקפלי...

הארי הראה את האוסף דיסקים שלו.. ואז קלטתי שיש לו את הדיסק שלהםםם (מנייאק
)חחח מזה התלהבתי מיזה... והשם של השיר דרך אגב זה art of losing .. השורה one two fuck you היא מה שאני רוצה לכתוב...
אני ממש אוהבת אותם

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gifאומג זה יצור חמוד!../images/Emo9.gif

נאמ.. בכלליות אני נגד קעקועים. אבל, אם כבר לךעשות- זו הבחירה הנכונה:p התחדשי!

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: Losing you
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Party's over
שיר השבוע של מאט: Who you gonna run to
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: היפה הזה של מיי כימיכל רומנס שאני לא זוכרת את השם שלו =/ מש'ו עם WHITE...
אלבום השבוע: MOTION IN THE OCEAN
משפט השבוע: לפני 3 חודשים איבדתי את הפלאפון שלי בלונדון ולפני כמה ימים עוד פלאפון נאבד אז כשסיפרתי לאמא שלי שאני לא מוצאת אותו היא התעצבנה אז אמרתי לה: "תסתכלי על הצד החיובי... לפחות הוא בארץ
"
סמיילי השבוע:

למעלה