התפקדות דצמבר

inbal287

New member
../images/Emo113.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo113.gif

שם:
מקום מגורים:
דרכים ליצירת קשר:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו:
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - שיהיה לכם חודש מקסים, אוהבת אתכם!
.

danielle23

New member
נוכחת../images/Emo9.gif

שם: דניאל
גיל: 15 תאריך לידה: 23.7.92 מקום מגורים: חיפה דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר: [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע: חולה :( מה אתם שומעים עכשיו: ניקלבאק שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Radiohead - Creep
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: נחמד.. אממ סתם פשוט צחוקים עם חברים
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: אממ לא ממש האמת.. רק לפגוש מישהו שלא יוצא לי לראות בכלל..
שבוע וחודש מעולה לכולם

ToryMaster

New member
אני פה!

שם: יעל.
תאריך לידה: 18.5.1988.
מקום מגורים: קיבינימאט פינת לבנון.
דרכים ליצירת קשר: מסרים.
מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום.
מה אתם שומעים עכשיו: In The Morning, נחשו של מי.
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: After The Show, או במילותיה של חברה שלי: "איזה אומץ צריך כדי לכתוב שיר כזה כשאתה עוד פעיל".
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: את יעלי
.
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: ה"פ בעברית
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ToryMaster

New member
גם אני

בעיקר כי זה אפשר לי לפצוח בנאום של חצי שעה על תולדות בלו.

inbal287

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון גיל: 18 וארבעה חודשים תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים דרכים ליצירת קשר: מסר
מה אתם עושים בחיים כרגע: צופה בחשש בימים שעוברים ומקרבים את הגיוס... גאד. ומעבר לזה, משתדלת לנצל את הזמן עד כמה שאפשר. לקרוא, לדבר עם אנשים, לצאת, לראות מקומות ולעשות הרבה דברים בפורומים
. מה אתם שומעים עכשיו: Stream Of Passion - Haunted שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Buckcherry - Sorry וגם Bleed Well של הימ איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: וואו... נובמבר היה חודש עמוס מדי ומלא ברגשות ובלאגנים. בעיקר זכור לי לטובה ההתפטרות מהעבודה. פיינלי, חיים. פיינלי, לא עוד עצבים כל היום... פשוט חופש. מעבר לזה גם שיחות עם אנשים מסויימים ומפגשים עם חברות שלא ראיתי המון המון זמן. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: לדצמבר? וול, שומדבר מיוחד. בעיקר הרבה לעשות חיים... ורצוי לפגוש את כל החבר'ה מהפורומים לפני הגיוס... ואממ המון דברים שקשורים לתפוז... תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אין לי אף תמונה
... אני צריכה שמישהו יצלם אותי כבר!!

ronaldiniho3

New member
מתפקד

שם: מתן גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 4/5 מקום מגורים: חיפה דרכים ליצירת קשר: מסר מה אתם עושים בחיים כרגע: בשביתה... מה אתם שומעים עכשיו: Lemar- Tick Tock שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Sex For Ya Strereo- Trey Songz, שיר מעולה, האלבום החדש שלו מצויין. שיר נוסף שנדבקתי אליו הוא She's On Fire מהאלבום החדש של קרייג דייויד. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: אין משהו מיוחד. אולי שקיבלתי תאלבום החדש סוף סוף של קרייג דייויד. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: כמה מפגשי פורומים שאני מצפה להם, ברצלונה-ריאל מדריד ב22 בדצמבר. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - סורי, אין לי...

lidor love lee

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: לידור
תאריך לידה: 28/07/1988
מקום מגורים: לוד
דרכים ליצירת קשר: 265615762
מה אתם עושים בחייכם כרגע: שירות לאומי עוד מעט מסיימת
מה אתם שומעים עכשיו: אממ ת'טלויזיה חחח הרמקולים כבויים
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: חופשייה של שרית חדד חח
איך עבר עליכם נובמבר: רומנטי
ספרו משו שאתם זוכרים לטובה: אממ את כל השיחות הארוכות ויפות שלי עם הנסיך שלי..מאמי שלי אני אוהבת אותך הכי הכי בעולם 3>
מה אתם מתכננים לדצמבר: לקנות מתנה לנסיך שלי..עד שאני אבחר שנהה..אגב, למישו יש רעיון
משו מיוחד שמצפים לו: שהנסיך שלי ישתחרר מהכלא הצבאי כבר אוףף והוא ישתחרר רק בינואר
תמונה

Black Balloon

New member
../images/Emo187.gif מורעלת.

שם: שני גיל: 17 תאריך לידה: 5.9.90 מקום מגורים: איכסה דרכים ליצירת קשר: [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום מה אתם שומעים עכשיו: כלום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Happy Ending של מיקה איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: טיול בגשם מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: אממ כל הדברים יוצאים השבוע. סרט (אתמול), רופא שיניים (היום), זימון ללשכ"ג (מחר, מסתבר), בדיקות (יום חמישי)... אני מקווה להוציא טופס ירוק כבר ולגשת לתיאוריה או משהו. הומממ. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אם אתם מתעקשים... סתם, לא. פירסמתי תמונה שלי בפורום שמיניסטים. אז קחו תמונה שצילמתי ביום חורפי חמוד.

inbal287

New member
את לומדת נהיגה?../images/Emo2.gif

די, כ"כ גדלת אני לא מאמינה
.

Black Balloon

New member
הלוואי../images/Emo7.gif

אני סתם עצלנית. אני רוצה לגשת לתיאוריה החודש, אבל בקושי למדתי ועוד לא הוצאתי טופס ירוק, שלא לדבר על שיעורי נהיגה... *מגלגל עיניים* והזמן באמת טס.

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo187.gif

שם:אורטלי
גיל:19 תאריך לידה:16.1 מקום מגורים:דימונה דרכים ליצירת קשר:מסר מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא מה אתם שומעים עכשיו:Here Without You שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:James Blunt - Billy איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - תודה גם לך!!

Dani Ryan

New member
../images/Emo182.gif

שם:דניאלה גיל:20 תאריך לידה: 3.4 מקום מגורים: כרמיאל דרכים ליצירת קשר:מסר מה אתם עושים בחיים כרגע:ש"ל מה אתם שומעים עכשיו:כלום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: השיר של אנריקה איגלסיאס.. אממ. Tired of being sorry משהו כזה.. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: רגיל כזה.. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: דצמבר התחיל מגעיל. לא מצפה לכלום ... :\ תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] --

LeeR4Ever

New member
יו!../images/Emo3.gif

שם: ענת גיל: 15 תאריך לידה: 21.05 מקום מגורים: י-ם
דרכים ליצירת קשר: מסר! מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו: RHCP- SNOW
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: נאמ.. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: היה חודש טוב
בכללי. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: טיול חנוכה!!

lee blue7

New member
יס המפקדת../images/Emo3.gif

שם:ליה:] גיל:17.5 תאריך לידה:11/04/90 מקום מגורים:אשדוד:] דרכים ליצירת קשר:מסן: [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע:מיוזיק ומדברת עם אנשים:] מה אתם שומעים עכשיו:מקום בלילה של מורן גמליאל {טלטל
} שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:ג'ימס בלאנט סימונה
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:הממממממ לא עולה בראש.. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:יום הולדת של אבא ולעבור מתכונות בשלום
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - ביפ

למעלה