ולזה קוראים נפלאות הטבע-מוכרחים לראות!

../images/Emo113.gifולזה קוראים נפלאות הטבע-מוכרחים לראות!

אתמול בבוקר כשנסענו למפגש אצל טל נסענו דרך בת חפר וגן יאשיה בדרך בשדות פגשנו חבורה של עגורים מדהימה כמובן שעצרנו את האוטו והיינו חייבות לצלם תמונה למזכרת לצערי כשחזרנו מביתה של טל הם כבר לא היו שוקו מתנצלת של זכית לראות את המראה הנפלא הזה.

../images/Emo118.gifמול חלון ביתי עשו אתנחתא על העץ

אתמול תפסתי אותם באתנחתא על העץ מול הבית שני תוכים ירוקים מדהימים חבל שלא יכולתי לצלם קרוב יותר כי הם היו רחוקים

חייבת תקון לפרוטוקול ../images/Emo8.gif

הלהקה הענקית בשדות בת חפר זו להקת חסידות שעושות דרכן מהדרום לעבר תורכיה ורוסיה ועל העצים מול ביתך התנחלה להקת דררות ירקרקות האגדה מספרת שכנראה מזמן מזמן ברחו זוג תוכים בארצנו מאיזה גן חיות או כלוב ביתי , חגגו במתירנות , העמידו דורות של צאצאים והללו מתנחלים בכל מקום בו יש להם אספקת פירות . תוכלי לקרוא על התופעה כאן

הזכרת לי ../images/Emo6.gif

עד הנשואים גרתי במרכז ת"א, מול החלון של החדר שלי בנו בית < שמונה קומות> הבנייה ממש לא הפריעה לי. שעברתי למושב, הייתי מתעוררת בבוקר מוקדם ומתלוננת..."הציפורים מפריעות לי"

noa555555

New member
אפרופו דרורים, כל הקיץ גרה אצלי מתחת לפרגולה

במרפסת להקת דרורים שלמה, כל לפנות ערב, בסביבות חמש - התחיל רעש עצום של כשלושים דרורים שמתכוננים למנוחת הלילה, על המוטות שמחזיקים את הפרגולה, וכך ישנים שם כל הלילה - בליטות קטנות שרואים בערב, בלתי זזות. חלומות פז. כנ"ל בחמש בבוקר, הם מתעוררים בקול רינה וחדווה, עד שחתכו לעבודת יומם, וחוזר חלילה כל ערב . עד שקלטתי היה מאוחר מדי, כל מתקן הכביסה התמלא לשלשלת שאי אפשר לתאר, וכנ"ל הרצפה שמתחת. טבע טבע, אבל הצילו, איזה רעש ולכלוך חחחחחחחחח. מי שלא שמע שלושים ציפורי דרור מפטפטות על כוס קפה, לא שמע רעש מימיו. בשלב זה הם נדדו כבר הלאה, נראה מתי הם יחזרו. באביב? אני בטוחה שהם רשמו את המרפסת שלי כשובך מאוד מוצלח ובטיחותי.. "שובי ציפורת על כנף הרוח, כבר בגני פיתח הסמדר..."

האמת שהשילוב של הצבעים שחור לבן קצת הטעה אותי

בין עגורים לבין חסידות כי פעם ראשונה שנתקלתי בחסידות שחור לבן- מדהימות

maybesure

New member
:- פעם ראשונה?

חסדות הן תמיד שחור לבן
הלבנות לגמרי הן אנפות הבקר והן קטנות יותר. תבואי מהר מהר לשעור טבע אצלי

../images/Emo6.gifואפילו היתי באגמון החולה לפני כמה שנים

לא זוכרת מה ראיתי שם כנראה באמת אני מרחפת אולי עכשיו אני יותר מחוברת לטבע שמה לב:) מייבי, איפה מתחיל הסיור הראשון?

TALf2007

New member
דררות../images/Emo118.gifמקננות אצלינו

והורגות את כל שאר הציפורים בקיבוץ... שעור הטבע מומלץ להתחיל במרכז פרדס חנה שם יש המון ציפורים מקננות
טל

למעלה