חידה לשנה החדשה

../images/Emo113.gif חידה לשנה החדשה ../images/Emo113.gif

באיזה שיר של הפלויד מוזכרת השנה הלועזית המתחדשת עלינו בימים אלו?

Shakty

New member
השורה:

And if you survive till two thousand and five I hope you're exceedingly thin For if you are stout you will have to breathe out While the people around you breathe in...

oribarak

New member
מה הם חושבים שב2005 ארמגדון?

סך הכול 2005....הם חיים נושמים ועושים מוזיקה..לפחות רובם

פאראנויה?

החשש מפיצוץ אוכלוסין היה די גדול בתקופה בה נכתב השיר. הרעיון הוא, כמובן, שהעולם יהיה כ”כ צפוף שנצטרך להיות “רזים” כדי שלכולם יהיה מקום... לא השורה הכי טובה שווטרס כתב... למרות שהשיר עצמו הוא אחד האהובים עלי שלהם.

השיר היה סינגל

בשנת 1968. זה היה הסינגל האחרון שהפלויד הוציאו. לאחר שהוא נכשל, הם החליטו לא להוציא עוד סינגלים, אלא להתמקד באלבומים. ניתן למצוא אותו כיום רק בדיסק של The Early Singles שצורף לקופסא Shine On . ראה פרטים בדיסקוגרפיה של הפורום, כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=648&QID=6683 אם וכאשר תצא אנתולוגיה רצינית לפלויד, אין ספק שהשיר הזה צריך להכלל בה.

flowerboy69

New member
קודם כל...

השיר הזה עדיין ניתן להשגה כסינגל המקורי.למי שיש פטיפון...והוא לא יקר ככ. דבר שני אני לא בטוח שהוא קיים רק בדיסק הזה שיצא בקופסא אני זוכר שיש לי אותו בהרבה מקומות ולא בטוח שהכל בוטלוגים.אני יבדוק כשאני יהיה בבית בסוף השבוע.

אין הדפסות רשמיות אחרות של השיר כיו

אבל מן הסתם יש בידיך הדפסות יפניות שלו משנת תרפפ”ו, שחוקיותן מפוקפקת. וכמובן, השיר מופיע במיליוני בוטלגים, בשל נדירותו ובשל היותו שיר מצויין.

flowerboy69

New member
לא...

יש לי את התקליטון שליו דיברת זה שיצא באנגליה ולא זכה להצלחה גדולה....התקליטון הזה ניתן להשגה באינטרנט בקלות.ושוב.אני יבדוק בבית נראה לי שיש את השיר הזה בעוד איזה מקום...רישמי...

flowerboy69

New member
ועוד משהו...

כל התקליטונים שלי(ואגב באמת יש לי את התקליטון מיפן והוא ממש טוב...) מקוריים וחוקיים ומופיעות באתר הארכיון שיש אליו לינק מתוך brain damage אני ממליץ לכולם להכנס לשם זה מאוד מעניין לדעתי.

למעלה