לוח מודעוט

../images/Emo32.gifאתר מצחיק לאללה...

קונדומים לקנגרו, מכונה לניקוי השפה לחברי כנסת, ושאלות כשרות על מעיל "פרווה".. איש אחד ששואל שאלות הזויות לגמרי - ותשובותיהם של גופים וחברות.. שווה להציץ:

ציבונה

New member
תקצירים למבריזים...../images/Emo124.gif

תגידו, אתם מכירים את זה מהאוניברסיטה, או מבית ספר, שהיו כאלה שהבריזו ואז היו מבקשים תקצירים מהחבר'ה כדי להדביק את הפערים? אז לא הייתי פה כל כך ופעם היה כזה דבר שמנהלי הפורום היו עושים סיכום שבועי או חודשי ומעדכנים מה היה לנו בשבוע האחרון (האמת שנראה לי שאני צריכה עדכון של קצת יותר מזה - נגיד חודש
... אז יש כזה דבר?

ניהול הפורום -

לטובת משתתפותים חדשותים, קוראותים סמויותים, ובאות ובאי הבית: אמא ואבא הוא ניק הניהול של הפורום, המשמש כינוי משותף, לאבא גאה ולערבהאיןקץ. ניתן לפנות לשנינו במשותף, בניק הזה, (במסר אישי או מעל גבי הפורום) או לכל אחד בנפרד - בכינויים האישיים שלנו. יום של שמחה ואהבה לכוללללן/ם

reviss

New member
שאלה בנושא אפוטרופסות בחיי האם

אני אמא חד הורית והייתי מעונינת לקבל קצת פרטים ממי שעברה תהליך כזה של מינוי אפוטרופוס נוסף לילד/ה. או מי שיודעת פרטים על ההליך הזה.

alonha

New member
נפתחת החודש: קבוצת צמיחה להומואים

עדיין ניתן להצטרף: באמצע ינואר תיפתח קבוצה לגברים הומואים, המעוניינים להתמודד יחד עם דילמות אישיות ובינאישיות, ולמצוא כל אחד את דרכו הייחודית לצמיחה ולהגשמה עצמית. הקבוצה תיפגש במסגרת פרטית, במשך חמישה חודשים (20 מפגשים שבועיים) והיא תונחה על ידי עובד סוציאלי ופסיכולוג, עם ניסיון בתחום. לפרטים: 056-671269 (אלון) 054-906279 (אילן)

אני מתביישת להודות

שעדיין לא מימשנו את ההחלטה להכנס למהלך הבירוקראטי הזה. אבל פעם ציבונה נתנה כאן הסבר מעולה על התהליך. שניה.. אני אחפש..

בכלל מומלץ לבדוק

מידי פעם את הקישורים והמאמרים וגם - אם יש להם המלצות לקישורים ו/או מאמרים נשמח לשמוע על כך.

ציבונה

New member
ומה זה ההודעות האלה

שפתאום מקבלות רק תקציר ומפנות לדף חדש עם כל התגובות האמת אותי זה פחות מושך להיכנס אי אפשר לבטל את האופציה הזו ולהשאיר את כל התגובות בלי המשך יבוא ...

אה... זה נקרא

"קיפול שירשור". אפשר לבטל את זה בקלות: מתחת לניק שלך בראש הדף, על יד הקומבוקס - יש לך "אופן הצפיה". שם משנים את זה. הצלחת?

למעלה