סוף שבוע בתפוז אנשים

../images/Emo113.gifסוף שבוע בתפוז אנשים../images/Emo47.gif

קחי אותי שירן!, פרוייקט הדגל של פורום הכרויות יוצא לדרך! בואו גם אתם לקחת בו חלק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=93&msgid=69618613 סוף שבוע נעים וחמים

mela1

New member
סופשבוע מעולה../images/Emo24.gif

לכולם>< היום קניתי גיטרה חדשה[: היא כל כך יפהה!:] שיהיה לי כוח אני אצלם ואשים תמונה שלה. אם זה בכלל מעניין מישהוS: חוץ מזה, אתמול קניתי 2 דיסקים חדשים[: 140 ש"ח:[ כל כך עצוב לבזבז כסף. לפחות זה על דיסקים.

mela1

New member
ממ.

של בלינק ושל הובאסטנק. הייתי בחנות הכי עלובה שיש. למצוא את הדיסקים האלו זה היה נס.

mela1

New member
וואנס?

וואנס הנעליים? [?] ממ..יש כמעט בכל מקום. ואם את באזור ת"א אז בכלל. אני יודעת שיש המון סוגי וואנס בסקטור. אבל יש כמעט בכל חנות נעליים נורמאלית.

mela1

New member
אוה.

בירושלים אני לא מבינה כל כך. אבל בטוח יש שם איזה קניון שיש בו חנות נעליים טובה.

mela1

New member
../images/Emo2.gif

זה עצוב]: אז לא יודעת. תיסעי לת"א[: כן, ברור, בגלל הוואנס. הממ. לא חושבת שאני יכולה לעזור לך יותר. רק אם את רוצה שאני אשלח לך וואנס בדואר [אוע?] חנותנעלייםבליוואנס]]:

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| עצוב אינדיד.

אם תתעקשי אני ירשה לך לקפוץ לביקור חברי אצלי. *בלישומקשרבכלללוואנסשקניתבדרךאליי* עזבי. אני מתוסכלת. בוהו.

mela1

New member
בוהו.

זה עצוב. בשמחה אמי אבוא לביקור חברי. בליקשרבכלללוואנסשאניאקנהבדרך. ברור. בכל מקרה אני יכולה לקנות ולשלוח בדואר>< ממ..עוד סוג של רעיון שמנסה לעזור. איכשהו.

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| כפרעלייך ../images/Emo24.gif

בכלמקרה, יומשני אני ואימא חורשות על הקניון בתקווה למצוא משהו. אנד ווי וויל. יאפ. *תקווהמתפרצתלכלעבר* יהיה טוב.

MiChElLe182

New member
ברור שיש וואנס בירושלים!!!

יש בהרבה מקומות... הכי טוב בגיליס, שזה ניראה לי ברחוב שמאי...קצת אחרי החנות בימות איפה שמוכרים כרטיסים למישחקים והצגות... יש עוד מקומות שמוכרים וואנס בעיר. גם בקניון יש אבל הכי הכי הכי טוב בגיליס בעיר עם לא הבנת כלום דברי איתי במסנג'ר [email protected]

למעלה