סופשבוע פרוע והפעם בזמן!

little WhiSper

New member
../images/Emo113.gifסופשבוע פרוע והפעם בזמן!../images/Emo113.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

inbal287

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Behind The Crimson Door שיר השבוע כללי: Goo Goo Dolls - Slide Goo Goo Dolls - Black Balloon The Cottars - Hold On Sonata Arctica - The Misery Garbage - Why Do You Love Me? Lifehouse - Unknown Lifehouse - We'll Never Know להקת\אמן השבוע: הימ, GGD, לייפהאוס אלבום השבוע: The Cottars - Forerunner Daughtry -Daughtry פסקול הסרט August Rush פסקול הסרט Almost Famous אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: מחזור
מאכל השבוע: סלט משהו חדש השבוע?: שני דיסקים, סדר חדש בחדר ו...
ציטוט שמאפיין את השבוע: אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: "כשתגמרי תביני" ואתם יכולים לפרש את זה איך שבא לכם
לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: ריקוד לאור ירח/חברים/לא זוכרת את השם של הספר
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: כלום
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת, יש מלא דברים לעשות
אה רגע, פיתוח קול
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שהוא ייגמר... צבא שבוע הבא
משהו שאתם מקווים שיקרה: לא יכולה לדבר על זה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הממ הממ שיר שפתחתם איתו את השבוע: Busted - Sleeping With The Light On סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין

FFTL

New member
../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אמאמ. לאדעת. כולם:] שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע: הימ, פאראמור, יוזד. :) אלבום השבוע: כל הימ. אדם שעשה לכם את השבוע: שקדדדדדדד!#%~%~^@$ :]] וספיר..ומלא. :) משהו טוב שקרה השבוע: סופשבוע לפאנים. :] ובתזונה של חזרה.
משהו רע שקרה השבוע: מממ. מאכל השבוע: עוף? >< משהו חדש השבוע?: כבל 6 מטר לגיטרה.:] ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: או.סי. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה אולי..ם: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: לא לפה. :) אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כולם D: שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונה: מייייייי יפה!#%?!#%?
:]]

linkintrance

New member
חגורת בטיחות לא נמצאת סתם באוטו, יש לה שימוש

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :ביוטיפול שיר השבוע כללי:משהו של ליפהאוס להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע:ליזה משהו טוב שקרה השבוע:טיול שנתי משהו רע שקרה השבוע:לידור ז"ל, נזכור אותך תמיד יקירה. תמיד תחסרי לנו. מאכל השבוע:וודקה,פינלנדיה משהו חדש השבוע?:כלום ציטוט שמאפיין את השבוע:"אז שישרקו דרך האוזניות",אנטון באוטובוס מוחה על כך שלנו אסור לשמוע מוזיקה ברמקולים ולאלה מאחורה מותר לשרוק בקולי קולות. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492949,00.html סרט/סדרה/ספר השבוע:הרכלית. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:פשוט אל תוותרו על חגורת בטיחות, אף פעם, ואל תגידו לי זה לא יקרה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה שבוע טוב+מסיבת יומולדת של אופיר ניצן משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מבחן במת' משהו שאתם מקווים שיקרה:להצליח במבחן במת', אמן אמן אמן+לסיים עד יום חמישי את הדו"ח בביו' אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

little WhiSper

New member
לה לה פו

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: אביב גפן- שחור לבן. בית הבובות- עד שבאת. אוהד חיטמן- חשבתי שיהיה רומנטי. גאיה- מי הלוחש. המרפסות- אשת המחר. להקת\אמן השבוע: הרדיו.
אלבום השבוע: גלגל"צ נו.
אדם שעשה לכם את השבוע: המפקד החדש והחמודימודי שלי
משהו טוב שקרה השבוע: התפקיד החדש. משהו רע שקרה השבוע: הן וכל העצבים האכזבה והזנות שחטפתי מהם. מאכל השבוע: נס קפה. משהו חדש השבוע?: התפקיד החדש.
ציטוט שמאפיין את השבוע: "זאת אדווה,
סמבצ"ית
לוט"ם" ציטוט שעשה לכם את השבוע:"זאת אדווה,
סמבצ"ית
לוט"ם"
לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: אבודים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין טוב בלי רע ולהפך. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש לפנים!(או: ליומולדת)- תימורים, חברות, והופעה מתנה. *אמןאמן* משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הציפיות. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה כיף, ושיהיה מזל טוב. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא, אבל בטח יהיה מגלגלצ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לאדעת. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

ווהו

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : ונוס דום אני משערת שיר השבוע כללי: somebody else של היהודים להקת\אמן השבוע: היהודים ללא ספק אלבום השבוע: אף דיסק אדם שעשה לכם את השבוע: ענבלירון
משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: יותר מידיי דברים גרועים מאכל השבוע:בייגלה משהו חדש השבוע?: אממ.. כן, קיבלתי ספר של ויקטוריה ורנסס מכריסטי לכריסטמס איזה חמודה
ציטוט שמאפיין את השבוע:אע. נאדה ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אז רגע.. קוראים לך ענבלירון באמת?" לינק/אתר השבוע: כלום סרט/סדרה/ספר השבוע: נשות קבע. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: יש לי חרא מורה למתמטיקה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: כן, שישאשרו לי את הטיסה המזורגגת לחו"ל והכרטיס להופעה בלונדון משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מדידה של ריצת 2000 בספורט.. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיאשרו לי כבר לצאת מבצפר לחו"ל אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:בא לי פשוט שקט שיר שפתחתם איתו את השבוע: תענה לי- היהודים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): הוילה שלי, אלוהים הוא יצא כל כך גרוע שבא לי להקיא אבל זה מה שעשיתי כל השבוע אז.. הו וול

למעלה