סופשבוע רגוע בפורום סקינס, רגועD:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo113.gifסופשבוע רגוע בפורום סקינס, רגועD:

שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת? כיף להיות בבית

Fairy of Rock

New member
../images/Emo113.gif'ני.

שיר השבוע:
Maroon 5 - Make Up Call
the white stripes - 7 nation army Upon Beauty Rests - Lines Full Of Lies and Tragedies
McFly - The Haert Never Lies
אלבום השבוע:
נאדה
קליפ השבוע:
כלום
סדרת השבוע / סרט השבוע:
על טבעי, כי ראיתי את זה בגרמנית
/ אמריקן פאי 2 ו4, ראיתי אתמול עם שני ידידים שלי
משהו טוב שקרה:
טורקיה, יומהולדת
, קעקוע בקרוב.
משהו רע שקרה:
כלום
תיכנונים לשישבת:
יומהולדת
שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת?
לא ממש, האמת יצא לי טוב, אין לי מנות

אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע:incubus- driven, incubus- anna molly להקת השבוע: אינקובוס.. לגמרי.. אלבום השבוע: אינקובוס- מייק יורסלף קליפ השבוע: סת' גרין שמחקה את המעריץ של בריטני.. חח קרע אותי סדרת השבוע / סרט השבוע:סדרה: 8 כללים פשוטים, סרט: קיוב משהו טוב שקרה: כלום משהו רע שקרה:כלום תיכנונים לשישבת: חברות תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת? לא חחחח למה לדאוג..

mikeys barking

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע: Pulp - Disco 2000 לגמרי
להקת השבוע: ארטיק מאנקיז, פלסיבו ^^ אלבום השבוע: placebo- placebo, R.E.M- Automatic for the People קליפ השבוע: כלמני דברים שרצים בVH1.. סדרת השבוע / סרט השבוע: חברים
, האוס, המשרד, פרוייקט מסלול. משהו טוב שקרה: שביתה
משהו רע שקרה: הרבה בכי. אהה אמרתי הרבה? המון >: תיכנונים לשישבת: נראלי שאמא שלי תנסה לגרום לנו לנקות את הבית. שוב. אחלה תכנון, הא? X= שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת? לא ממש. אני מאלו ששמחים עכשיו ומתחרטים אח"כ. אז לשמוח עכשיו ^^

Shir Girl XD

New member
אחלה שבוע ../images/Emo25.gif מקווה שגם לכן

שיר השבוע: פרידנטר של פו פייטר ד'ה האט ניבר לאיז של מקפליי איי מיס יו של בלינק 182 אמברלה (קאבר) -מקפליי להקת השבוע: מקפליי בלינק 182 ופו פייטר אלבום השבוע: מושן אין ד'ה אושן -מקפליי קליפ השבוע: סורי אין לי סדרת השבוע / סרט השבוע: סרטים:הכלה של החבר שלי ומה גברים רוצים סדרות:מגרש ביתי ועקרות בית נואשות משהו טוב שקרה:צחוקים עם ידיד שלי החזרות, ראיתי את הדיוידי של מקפליי שכל כך רציתי, ועוד מלא משהו רע שקרה:כאבי בטן תיכנונים לשישבת:לכתוב בפיק שלי ובסיפור שלי תמונת השבוע:סורי אין נכון לעכשיו (מחשב חדש..) שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת? ממש לא. אומנם אני לא לומדת עדיין אבל קיצרו לנו את הימים וכל בגלל שיש אצלנו חצי מהאירגון וחצי הסתדרות מי שרוצה לדבר איתי במסן לכייף אני אשמח... [email protected] נ.ב. יהיה נחמד אם נעשה גם ציטוטים סתם לכייף די לצחוק לא? (סליחה את החפירה
)

אני^^

שיר(י) השבוע: HIM - wings of butterfly Brian Adams - get off my back כי, נו, זה הסאונדטרק של ספיריט33> Hugh Laurie - Mystery Queen - don't stop me now להקת השבוע: הפעם אין:X אלבום השבוע: Green Day - Dookie חזרתי לשמוע אותם, אין לי מושג למה
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Ite5SOXuSWE מי שמוציאה לי את הטאבים לדבר הזה מקבלת ציורO: סדרת השבוע / סרט השבוע: סדרה- סאות' פארק. כי, נו. קלאבהאוסז.
סרט- סאות' פארק, הסרט [כמה מפתיע?]. קני/כריס זה כזה אעעע88> משהו טוב שקרה: ירד גשםDDDDD: והיתה לי מוזה, ותרגמתי סיפור שלשם שינוי יצא טוב, וציירתיD: קיצר, החורף בא.
משהו רע שקרה: נט"ע סאקס.>< תיכנונים לשישבת: פפפXDD אמ. חרישה למבחן על טראומה, נראה לי? על מי אני עובדת. שינה
תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור אמ... לא. שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת? האמת שזה ממש לא הפריע לי השבוע:)

Adi dolf

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo108.gifקצת באיחור..

שיר השבוע:Clocks-coldplay להקת השבוע:קולדפליי. סדרת השבוע / סרט השבוע:השבט. משהו טוב שקרה:קניתי מלא שטויות בירושלים :p משהו רע שקרה:תכף מבחן ענקי באזרחות :&#39
תיכנונים לשישבת:נפגשנו בערב שבת באמפי והערב היו חזרות לדגלנות
הרא"ה רע"ם אימפריה! תמונת השבוע:אתן יכולות לשים קישור אינליכוח. שאלה המתחלפת: האם אתם מתחילים לדאוג בקשר לשביתה המתמשכת? אנחנו לא שובתים :&#39
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה