סופ"ששששש ריטוששששש

JOYE האחת

New member
שלומלום לכולם...

שבת שלום.. אשמח אם תוכלו לרטש\או לעצב לי בצורה מיוחד מס' תמונות... עשינו הפקה בסגינון קסום כזה..וחסר מישהו שיעצב את התמונות.. אני סומכת על הרעיוונת שלכם...אפשר לשחק איתן חבל על הזמן!!! =) מחכה לתוצאותתתת

JOYE האחת

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אשמח אם תוכלו לרטששש...ולוריד את הגומי מהכתף..של הכנפיים

ארטית

New member
נראה מצויין

אהבתי שרואים את טקסטורת העור. אני חושבת שאין צורך להחליק את קו השיער, זה נראה מוזר. או לשכפל המשך למצח, או להשאיר את ה"פלומה". הייתי מוסיפה טיפה סומק, היא נראית קצת בהירה בצורה אחידה מדי. את הקוים של האף הייתי משאירה ללא החלקה, כדי להשאיר טבעיות וכדי שהריטוש לא יהיה בולט כל כך.

sima1203

New member
תודה

אוהבת את הביקורת שלך, בנוגע לסומק, אינני יודעת, כנראה שאצלי במחשב הצבעים כהים מידי.?יכול להיות? אני תמיד פוחדת שיוצא לי אדום מידי.אבל ממש תודה.,

ארטית

New member
יכול מאוד להיות

לפעמים המסך מעוות את הצבעים לאחד מצבעי ה-RGB שהם Red, Green, Blue ואפשר לראות את הצבעים האמיתיים רק בכיול מסך (כיוון צבעוניות המסך בצורה מקצועית ע"י מכשיר, להתאמתה למדפסת, שיטה יקרה כמובן. אפשרות אחרת היא הדפסת התמונה ומבט על הצבעוניות ה"מעוותת" שלה, לפיה את פועלת על המסך. אם בהדפסה יש יותר מדי אדום אבל בהדפסה יוצא בהיר, פשוט תעשי יותר אדום על המסך, אפילו אם נראה מוגזם.כמובן שלפעמים יש אפילו סטיות מתוכנה לאתר, למשל מפוטושופ לפורום. זה פחות מובן לי... בכל אופן כאן הריטוש נראה טיפה בהיר. תבדקי אם זה אותו דבר נראה בפוטושופ כמו בפורום. אם כן, זה המסך. אם לא, זה הפורום... תרטשי בהתאם בתוכנה.

sima1203

New member
אוי זה

נורא ואיום, אצלי זה נראה אחרת, ואיך אפשר להקטין קצת. שמרתי בנמוך דווקא.

בויינה

New member
שלום לך

תורידי מכאן את ה Image Resizer של מיקרוסופט (צד שמאל בדף שנפתח) ותתקיני, זה יוסיף לך יכולת להקטין צילומים בלחצן ימני של העכבר.

sima1203

New member
תודה

לא כל כך מתמצאת בהורדות, אבל נבדוק, תודה רבה רבה.

בויינה

New member
ליחצי

על השורה על פי הצילום המצורף והחלון שיפתח ליחצי על פתח והמתיני לסיום ההתקנה (מספר שניות),זה הכל.

למעלה