סיכום שבועי קר במיוחד

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo113.gifסיכום שבועי קר במיוחד../images/Emo113.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו? פנטזיה אישית שלי: סופ"ש חם!

ady18

Well-known member
שבת שלום:)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):תן לי סימן,אף אחת שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):JANIS JOPLIN - PIECE OF MY HEART FOREIGNER - WAITING FOR A GIRL LIKE YOU תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום שני ההופעה וחמישי גמר המדינה לנשים בכדורסל משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הפסקות חשמל ומזג האוויר המגעיל משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הצגה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:הכול סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעלף שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו?לבושים באיזה טונת שכבות פנטזיה אישית שלי: סופ"ש חם!

veredmp

New member
../images/Emo182.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הדואט, כמובן, והקאבר של "על הגשר הישן", ו"ככה זה" אקוסטי ואני חושבת שאני אפסיק כאן
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "נפרד" של עפר ו"הגשמה עצמית" של אריק ו"רחובות פריז" של יאיר זיו, שעוד לא החלטתי אם אני אוהבת אותו או שחורשים עליו כ"כ הרבה ברדיו שפשוט התרגלתי........
תמונת/פליקס השבוע: היו כמה תמונות ממש מהממות מההופעות, אני עצלנית מדי כדי לחפש
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שני! לגמרי!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ביום שני היה קסום, ביום שלישי היה מהמם ובסה"כ אפשר להגיד שהיה מרגש
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אין מילים לסכם את השבוע הזה, ואתה עוד רוצה לצמצם את זה למילה אחת??
שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו? אני בין הפוך למחמם החשמלי. סוף שבוע מהמם לכולם!

hilali1

New member
הוא שר את "בואי" בפרוייקט של רייכל ה-1

יוצא עכשיו עם אלבום סולו. השיר נכתב על ידו ועל ידי ארז ברוזליק והופק מוזיקלית על ידי שמוליק נויפלד. את השמות האלה אתה בטח מכיר.. להאזנה לשיר: http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/816/328.html

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל השירים מההופעה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "שיר המריבה" בביצוע של גלית גיאת עם... מירי מסיקה
"שיר ערש" מהמחזמר "שלמה ושלמיי" עם... מירי מסיקה
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: שירותרום בגל"צ ובערוץ 24. ציטוט/י השבוע: הכל בסיידר
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי... לפני, במהלך ואחרי ההופעה של מירי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אילת
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: באמת צריך לפרט? פשוט מקסימה. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה. שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו? שמיכת פוך או מזגן.

dxe בן

New member
מסכם../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עכשיו אתה חוזר בחזרה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):pink so what תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האביר האפל ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: היום-הורידו לי את התפרים באף תודה לאל
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: איבדתי את דף העבודה במדעים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
לא מצפה ביכלל לשבוע הבא האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו? שוקו
ותנור שמחמם ת'בית שבוע טוב לכולם

בזמן שאוכלת גלידת בן וג'ריס אסכמה../images/Emo135.gif

בטעם שוקולד למי שמתעניין מזל שיש פרסומת בזמן השרדות
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האור יזרח גם בנפרד שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שם קצר של קרנונה תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גלגל"צ/השרדות ציטוט/י השבוע:אני במקומך הייתי מבינהאת הרמז ממזמן - אני מציקה ל- ורד
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום ג' וד' - הופעה של מירי ופסטיבל שירי הילדים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שלא הלכתי להופעה של מירי ביום ב' /שסלעית היתה בהופעה של מירי אבל מיקי לא
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מקווה- הופעה של אבי ליבוביץ ואורקסטרא האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:כל התשובות נכונות. אין יותר כיף מהסנפה של מירי לנשמה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:וואו שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו מתחת לשמיכות עם אהובי ושירים של מירי ברקע

מסכמת!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ילדה שהתבגרה!! ורד יודעת למה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הרוח תשנה את כיוונה תמונת/פליקס השבוע: כרגע הן אצל חברה שלי עד שהיא תועיל בטובה לשלוח לי אותן
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ההופעה של מירי ששודרה בגל"צ ציטוט/י השבוע: לא זוכרת איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, גם הייתי בעזריאלי עם חברות שלי וגם בערב שודרה ההופעה של מירי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שיעורי בית לחופש
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טקס פתיחה של האוניברסיטה לנוער. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא פגשתי, אבל ההופעה הייתה קסומה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: קר
שאלת בונוס: איך אתם מתחממים בחורף הקפוא שלנו? שתיה חמה ומדי פעם מזגן! וכמובן המון שירים של מירי!!!!

למעלה