סיכום שבועי

x N O A M x

New member
../images/Emo113.gifסיכום שבועי../images/Emo113.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-
שבת שלום חברימוס

x N O A M x

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- לטס גט איט סטרטדדד מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- אמממ With You של כריס בראון וSweetest Girl של וויקליף ז'אן ואייקון וכל אלה חח בילוי השבוע שלכם- קניון סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אממ ארץ נהדרת וריטה מדברת על הכל חחחחח אוי זה היה מצחיק והשרדותת כמובן סקופ השבוע שלכם- ממ אין לי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- חח מייגאד קבלו מה שמו לה בציפורניים משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עשיתי עוד חור באוזן ברוך השםםם חח משהו שהרס לכם את השבוע- סתם כל המבחנים והלימודים המסריחים האלה יימח שמם בגלל זה אנלא כותבת פה הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממממ בואו נחשוב..לכלום סתם שבוע מעפן ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 5

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif @#%$

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- לוללל מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Tears Don´t Fall - BFMV בילוי השבוע שלכם- שישי בערב סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סרט- קלוברפילד !!!!!!!
ווואי, הסרט הכי טוב בעולם בערך. >< סקופ השבוע שלכם- מה גל אמר ? אה. כן. Devil's Pet™ אומר/ת: את נראית כמו ציפוי מאפין O____________O תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קלוברפילד. משהו שהרס לכם את השבוע- 50 בפיזיקה. >< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמריקאים, עין גדי עם האמריקאים, אמריקאים, אמריקאים, אמריקאים .. כבר אמרתי אמריקאים ? אה, שכחתי, אמריקאים. 26%&#$ ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 9 ושלושתרבע.

HaDaRoSh

New member
יאללה ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- HEY MAMA מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- SIMPLE PLAM - WHEN I'M GONE
GIRLS ALOUD - CALL THE SHOTS
בילוי השבוע שלכם- סטנדאפ XD סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- מר וגברת סמית'
בטיפול
סקופ השבוע שלכם- אין !
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] איזה חמוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- השבוע היה כ"כ איטי ובנוסף הסתפרתי מגעיל
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- נאדה ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 6

מגיב

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-MORE-שמעתי פעם אחת. מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-WITJ של מטאליקה. בילוי השבוע שלכם-רחובות פ"ת. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-סופרמן חוזר/טיסה 93. סקופ השבוע שלכם-GD-אוגוסט 08. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר כלשהו. משהו שהרס לכם את השבוע-אנגלית. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לקבל משהו. ציון כללי לשבוע [מ1-10]-1

עונה D:

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-יט גיט איט סטארטד נוסלטגיההה מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-יותר מדי
בילוי השבוע שלכם-מחנה כדורעף ובר מצווה^.^לילד אחד סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-האממ זואי 101 סקופ השבוע שלכם-אין... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אני במסיבה עם שתי חברות
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-להנות במסיבות! משהו שהרס לכם את השבוע-הכדוקעף... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחכה שיהיה כבר יום שבת הבאה XD ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7

system רולז

New member
מסכמת ^^

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-My Humps אני חושבת <: מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-Rehab - Amy Winehouse בילוי השבוע שלכם-להפגש עם חברות וכאלה. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- הישרדות. סקופ השבוע שלכם- פינק היתה בארץ בטח כבר כולם יודעים XD תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - סתם תמונה שלי. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שוםדבר מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע- כנ"ל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פורים לא? ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8

HaDaRoSh

New member
שבוע הבא פורים? ../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

g a l 9 4

New member
לא, שבוע הבאה צום י"כ בשבט.

לזכר קורבנות מיכל ינאי. נשמותיהם יהיהו צרורות בצרור המפתחות של רפי השרת. פרררגגלישיססססססס

g a l 9 4

New member
../images/Emo111.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- מור, שמעתי אותו הרבה. מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- קרייפ- רדיוהד. בילוי השבוע שלכם-שלג, 4 פעמים השבוע. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- שודדי הקאריבים 2 סקופ השבוע שלכם- ביל קאוליץ זכר
סתםסתם, ברור שלא. המ,שטוויטי זה בן. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] למה מהרשת?
בטח ניחשם איזו תמונה אני אשים, תנו להתלהב. תמונה מיום חמישי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הר הסנפה נייד. משהו שהרס לכם את השבוע- חוסר תחושה באצבעות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- סופ"ש. ציון כללי לשבוע [מ1-10]- ¼7, ואו, אני נדיב, עכשיו רק נשאר לי להפוך לעץ.

HaDaRoSh

New member
אינפנטיל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

למעלה