סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo113.gifסיכום שבועי../images/Emo113.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: סתם עוד דבר להוסיף:

Robin Sparkles

New member
"זיר זיר ולהחזיר"

סרט השבוע:התחלתי לראות רובוטריקים אבל נרדמתי
תוכנית השבוע:מגרש ביתי
קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:T.I. ft Rihanna - Livin' My Life Akon - Right Now the corrs-long night the corrs-borrowed heaven the corrs-confidence דבר טוב שקרה השבוע:התחלתי ללמוד נהיגה
דבר לא טוב שקרה השבוע:הייתי חולה. והכלב שלי ישן אצלי בחדר וב-5 בבוקר הוא קופץ לי על מיטה ואני ישנה על הצד,צמודה לקיר ואין לי מקום לזוז!!
מאכל השבוע:השבוע בעיקר חייתי על טוסטים חח ספר השבוע:בספר אזרחות עמוד 81 יש מישהו שדומה לאשר מהאח הגדול
בילוי השבוע:לישון ציטוט השבוע:תלמיד (באמצע שיעור)-"נתפס לי השריר בלשון"
~~~~ מישהו יצא מהכיתה והמורה צעקה לו שהוא לא חוזר תלמיד אחר-"אתה כן חוזר!" מורה-"צא החוצה!" ~~~~ מורה לתנ"ך אמרה שמשמעות השם של מישהו ממה שלמדנו זה מצא חיים תלמיד-"גם אנחנו צריכים" ~~~~ שיחת טלפון ביני לבין חברה: אני-"איפה את?" חברה-"באבנים עומדת על עמוד" אני-"למה את עומדת על עמוד?!" חברה-"תבואי ותביני" אח"כ הגעתי ואמרתי לה "הגעתי ואני עדיין לא מבינה........" תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:מבחן בתנ"ך שאני לא יודעת כלום סתם עוד דבר להוסיף:קר לי

linoy7

New member
בדקתי בספר../images/Emo6.gif!../images/Emo41.gif

[אינלי מושג למה יש לי אותו עדיין.
] באמת דומה לו..
"אתה כן חוזר!" אוי, איך אני מתגעגעת לציטוטים של הבי"ס
שיהיה בהצלחה!

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:לא ראיתי.. תוכנית השבוע:טיפול משפחתי קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי 100 במתמטיקה
איזה חמודה המורה היא עיגלה לי מ-99
דבר לא טוב שקרה השבוע:נתפס לי הצאוור
זה מהפוך המעצבן הזה..אני לא רגילה אליו כי החלפתי רק השבוע ואני בקושי מצליחה להסתובב
מאכל השבוע:מחר אני נוסעת לסבתא שלי..אז קובה וחצילים מטוגנים
ספר השבוע:-- בילוי השבוע:-- ציטוט השבוע:יש לי לעשות איזה עבודה באומנות ואחותי עזרה לי..הייתי צריכה להגיד איך הסגנון ציור של הצייר מתבטא בציור..אז אני כזה "אפשר להגיד שהכוס משקפת את האקספרסיוניזם של מונק.." ואמא שלי בדיוק עברה והייתה בהלם "ניצן על תעבדי על המורה לאומנות..אולי באמת יש דבר כזה ואת לא יודעת"
תמונת השבוע:הכתובת אש מהחג מעלות.. תכנונים לשבוע הבא:מבחן מטומטם באנגלית ובוחן בספרות.. סתם עוד דבר להוסיף:יאוו אתמול הייתי במחשב והאזעקה של האוטו התחילה לעבוד.. אז הבאתי את המפתחות כדי לעצור את האזעקה ולקח לי די הרבה זמן..אז אני כזה עומדת הפתח של הדלת ופתאום אני מרגישה משו על הרגל שלי. הייתי בטוחה שזה חומני וקפצתי אחורה. בסוף זה היה סממית
[ובואו נגיד שלאמא שלי וכל המשפחה מהצד שלה יש איזושהי פוביה מסממיות ולטאות בכלל
]ועוד יותר נבהלתי כי היא נכנסה גם לבית..אז התחלתי לצרוח ובסוף היא יצאה לבד
אוף איך נבהלתי

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: אין
קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: That's the way it is של סלין דבר טוב שקרה השבוע: נגמרו השבועיים האלה
דבר לא טוב שקרה השבוע: סגרתי ושמרתי מלא! מאכל השבוע: דני בטעם וניל
. הדבר האכיל בחדר אוכל, בערך... אבל היום אכלתי במוזס עם אבא
ספר השבוע: יומני הנסיכה
בילוי השבוע: שינה!!!!! ציטוט השבוע: "מכירים את הפרסומת לסבון כלים עם הניצוצות?! ככה אני רוצה שהכיתה הזו תראה"- המפקד הקקי שלנו
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: צבא+ סגירת שבת סתם עוד דבר להוסיף: שבוע הבא אני יוצאת ליום חינוך בירושלים וחורף פה

Galuush

New member
חחח כן../images/Emo4.gif

אני עושה שלוש שבתות בבסיס שלוש בבית. שבוע הבא זו השבת השנייה... אגב, אני רוצה שנלך קודם לסרט עם פנלופה קרוז וסקרלט ג'והנסון. חברה שלי ראתה אותו והיא אמרה לי שהוא ממש מומלץ
.

adi dion

New member
עונה

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: ג'ורדן קליפ/סרטון השבוע: קטע חדש של סלין אצל אופרה *גללל זה מדהים נכון?
* שיר השבוע: כל הפסקול של מאמה מיה חחח דבר טוב שקרה השבוע: היו כמה ימים נחמדים.. דבר לא טוב שקרה השבוע: היה יום מעצבן ומשעמם אחד בצבא שהרס לי את כל היום.. מאכל השבוע: עוף ספר השבוע: צלה של הרוח בילוי השבוע: בית ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: - תכנונים לשבוע הבא: כנס משתחררים ביום חמישי!! )(#$*&#@)$&#$
סתם עוד דבר להוסיף: עוד 68 יום!!!

Galuush

New member
זה שהיא שרה את My love או מדברת על צ'ריס?!

בכל מקרה שניהם מדהימים!! בייחוד שהיא שרה
. יאללה שיגיע כבר האוסף החדש!!! אחח מאמא מיה... שייצא כבר בדיוידי רבאק!!! אני רוצה לחרוש עליו בבית!!!

למעלה