סיכום שבועי

XX KooKi XX

New member
../images/Emo113.gifסיכום שבועי../images/Emo113.gif

שיר השבוע:
בילוי השבוע שלכם-
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את אגם השבוע? איך היה-
קרדיט לפורום רוני

XX KooKi XX

New member
עונה

שיר השבוע:"שמעון השכן"-קרן פלס בילוי השבוע שלכם-ישנתי אצל חברה והיה מלא צחוקים סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-אין.. סקופ השבוע שלכם-רוני כותבת פעמיים ביומיים בפורום ועוד עים אייקונים!!!זה שיא עולמי! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שרוני כתבה פעמיים בימומיים בפורום. משהו שהרס לכם את השבוע-הכלב שלי נפטר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-את התוצאת של מבחן בחשבון פגשת את אגם השבוע? איך היה-לא פגשתי
שבת שלום

מאשה

New member
עונה

שיר השבוע:שיר אחד של בריטני
בילוי השבוע שלכם-טיול שנתי
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-נמנמנמננ..
לא יודעת
סקופ השבוע שלכם-עזבו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-כל התמונות של אגמית
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קיבוץ מצובה
משהו שהרס לכם את השבוע-עזבו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פגישה
טפו טפו טפו טפו פגשת את אגם השבוע? איך היה-

אני:]../images/Emo205.gif

שיר השבוע: ממממ, כשאת איתי:p [רן דנקר:)] בילוי השבוע שלכם- ממ, בני עקיבא[?|
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אמא מחליפה:) סקופ השבוע שלכם- נתיבה סנילית:| תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להתקשר לנתיבה ולהגיד לה שאתם מעריצים אותה:) משהו שהרס לכם את השבוע-המבחן במדעים:p משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמממ, כלום
פגשת את אגם השבוע? איך היה- לא:/

אניניניניני../images/Emo41.gif

שיר השבוע:יש כל מיני..בעיקרeverytime we touch,מוכרת לי מפעם וכל מיני!:) בילוי השבוע שלכם-לאדעת..לא היה היה שבוע קריר סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-אמא מחליפה..חחח סקופ השבוע שלכם-לאדעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]:לא נראלי שיש משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האאמממ לאדעת..חח..הייתי הרבה למטהה משהו שהרס לכם את השבוע-לאמשנה שומרת לעצמי.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לפגוש את טולי!=] פגשת את אגם השבוע? איך היה-לא..:/ שבת שלום! -שירק'י-

אני..

שיר השבוע: "הכל יכול לקרות" בילוי השבוע שלכם- שהלכתי למשפטיםםם היה ממש מעניין וכיף.. ויש שם מישו חתיך אבל חנון:p וגם שפגשתי את פטרי שיר ספיר ואיילה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אני לא רואה טלויזיה כבר. ממש בקושי. סקופ השבוע שלכם- יש לי ידידים הומואים:p חחחחחחחחחחחחחחחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: אממ זה שהאיש הגדול הזה עושה שרירים ואגם לידו נראת כמו פצלוחה:p משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לישון:]? משהו שהרס לכם את השבוע- שאביחי חולה, ואז הוא הדביק אותי.. ואז הדבקתי את אבא:) וגם הקטע של מה שהיה עם אגם.. זה לא הרס ת'שבוע אבל זה עיצבן.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- משפטים הרקדהה צביעת החדר בסניף.. להיות אחראית קיוסק:].. פגשת את אגם השבוע? איך היה- פגשתי, לצערי חחחחחחחחחחח כאילו.. לא לצערי שפגשתי.. לצערי שהלכתי בכלל.. הייתי מותשת והיה לי יום מטורף..הייתי גם קצת חולה.. ואז נסענו לשם גם שעתיים בערך.. אז בכלל הייתי מותשתת לא אכלתי ולא שתיתי כל היוםםםם ואז מה שקרה גםםם זה היה יום מעצבן בהחלט חח תודה לפורום רוני..ולך קטיוש!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifז'ו../images/Emo9.gif

שיר השבוע: אני כבר כמעט לא שומעת שירים
בילוי השבוע שלכם- בעפולה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם-אמא מחליפה, השמינייה ופספוסים
סקופ השבוע שלכם-
אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הפורום, אני ממליצה
למרות הכל ובזכות הכל
אני אוהבת אתכם! משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי טיפה חולה בשני והבית ספר כמובן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משהו מיוחד.. פגשת את אגם השבוע? איך היה-

einatit4

New member
../images/Emo187.gifותודה רבה קטיה../images/Emo3.gif

וגם פורום רוני

מותר לי עכשיווו?:p../images/Emo110.gif

שיר השבוע: נמממממ.. אחרי הכל.. נינט.. בילוי השבוע שלכם- סמינרררררררר
ללא ספקק סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי:p סקופ השבוע שלכם- או או כמה יש:] הרבה הולכים לסבול במסן:p תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לוידעת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- סמינרים
משהו שהרס לכם את השבוע- המצברוח מיום רביעי בערב עד שישי בערב.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודעתת. פגשת את אגם השבוע? איך היה- לא

אניי../images/Emo3.gif

שיר השבוע: אממ לא יודעת היו כמה8- בילוי השבוע שלכם- הטיול
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אהבה מעבר לפינה
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין לי כוח
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לפגוש אתאגם
לצאת לטיולים בצופים
משהו שהרס לכם את השבוע- אממ לא יודעת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאגם תיהיה במהפך
פגשת את אגם השבוע? איך היה- כיףףףף

למעלה