סיכום שבוע

../images/Emo113.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
קניית השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-בעד/נגד המבצע בעזה?

adii1201

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע? יחסית בסדר אבל היו קטעים מעצבנים
סרט השבוע? סטריט פינת מיין (נראה לי שזה היה השם שלו
) אבל ראיתי רק קצת זמן
והקליפ של אדי בהחלט עושה את העבודה יפה מאוד|ריר|
ספר השבוע? הילה? אני מחכה
שיר השבוע? הו הו אמממ איטס אול קאמינג באק טו מי נאו של סלין דיון ובד אוף רוזס של בון ג'ובי ודונט וונה מיס אה טינג של אירוסמית'
תוכנית\סדרת השבוע? דספרט|ריר|
והאנטומיה
וקייל
קניית השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע? אמא שלי צריכה ללכת למטווחים בגלל שהיא שוטרת אז היא מתקשרת לספר על זה לאח הדפוק שלי. אמא:" מה לא שמעת שהחמאס והחיזבאללה נכנעים בגלל שאני יוצאת למטווחים?" אח שלי (ובשיא הרצינות
): "מה באמת? את רצינית כאילו? היה בחדשות?"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?קראתי פאנפיקים נמ מעניינים
וחזרתי ללכת
עצבון \ ביאוס השבוע?ההורים שלי|קיר|
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?שחזרתי ללכת
ושאפריל מסכימה לבוא כפרעליה
אייקון \ סמיילי השבוע?|ריר|
איש השבוע?הילה
אה ואבי כי חפרנו הרבה
תמונת השבוע?אני הכנתי
השאלה המתחלפת-בעד/נגד המבצע בעזה?בעד... מלא אנשים שאני מכירה שם ואנשים נפצעים ונהרגים אבל אין לנו ברירה. אם אנחנו לא נגן על עצמנו אפחד לא יעשה את זה בשבילנו והגיע הזמן שהממשלה הדפוקה שלנו תזיז את עצמה קצת.. זה לא הגיוני שבמשך 8 שנים שדרות תחטוף טילים על ימין ועל שמאל ואנחנו נשתוק. שלא נדבר על העובדה שעכשיו הטילים מגיעים יותר רחוק. אני אומרת מספיק
ובאותה נימה, אני מאחלת לכל החיילים שלנו שנמצאים שם שיחזרו הביתה בשלום. אם הם לא היו שם, אנחנו לא היינו כאן...

darklighter

New member
יאא הקליפ שלי בסרט השבוע שלך../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

תודה!!!!
חשבתי שכבר נמאס לך לראות אותוXDD איזה שרוט אחיך
מה קרה עם ההורים שלך?
על מה שאמרת על המבצע בעזה אהבתי את התמונה שהכנת
מוכשרת את

adii1201

New member
לא יימאס לי אפעם|גבות|../images/Emo99.gif

אחי תמיד היה כזה
חפירות כאלו במייל
תודה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע?כל השבוע זוועה אבל הסופ"ש דווקא סבבה..חוץ מהקטע של ללמוד להיסטוריה
סרט השבוע?לא ראיתי ספר השבוע?לא קראתי שיר השבוע?ימים אחרים-הראל סקעת,הקרב האחרון-סינרגיה(
) תוכנית\סדרת השבוע?לא ראיתי כלוםםםםםםםם השבוע!! קניית השבוע?נמנמ קנו לי חולצות וגרביים חחח ציטוט \ פתגם השבוע?"יבואו ימים אחרים,עם שמש ועם אלוקים.." דבר מיוחד שעשיתי השבוע?פגשתי את דוד שלי ועשיתי 32546543545 מבחנים חח עצבון \ ביאוס השבוע?כל המצב הזה..והמבחנים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אח שלי בא לסופ"ש ממש לא מתוכנן..הצלחה במבחנים..ודוד שלי בארץ מדבר איתי צרפתית ואשכרה אומר לי שאני מדברת ממש טוב.. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אח שלי!! תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-בעד/נגד המבצע בעזה?בעיקרון בעד..זה הכרחי..למרות שאני חושבת שהיינו אמורים לעשות את זה עודמזמן..

NoFaR815

New member
אנייי

איך עבר עליי השבוע? לא משהו בכלל
סרט השבוע? מילים ולחן ספר השבוע? ממ לא ממש יצא לי לקרוא משהו
שיר השבוע? the great ecape תוכנית\\סדרת השבוע? גוסיפ גירל
קניית השבוע? ציטוט \\ פתגם השבוע?חופשי ומאושר >< דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ים המלח.. קצת לברוח... עצבון \\ ביאוס השבוע? כל המצב התקוע הזה חרא הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ים המלח אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ידיד תמונת השבוע? מרגש... השאלה המתחלפת-בעד/נגד המבצע בעזה? בטח בעד צריך להיכס באמאמאא שלהם בהמות נבלות שירפו כולם$@$%*)_&*)(

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבפייסבוק?../images/Emo3.gif

חח סתם ראיתי את התמונות האלה בפייסבוק..מדהים..

adii1201

New member
לא אצל הערבים זה בטוח../images/Emo11.gif

זה מדהים כמה שהחיילים שלנו אנושיים ואיכשהו תמיד מוצאים דרך להציג אותנו כמפלצות...

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני גם מצטרפת-מדהים../images/Emo99.gif

וזה גם בלי קשר לחולשה שלי לחתולים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיאללה

איך עבר עליי השבוע? עמוס מדי במבחנים. בשבוע הבא אני אגיד בדיוק אותו הדבר
סרט השבוע? נממ.. אה. מספר 23 חזר לחיי
ספר השבוע? כןכן אני עדיין קוראת מעשיות בידל הפייטן כי אני קןראת אותו רק בסופי שבוע
שיר השבוע? גרואו אפ של סימפל כמובן תוכנית\סדרת השבוע? גוסיפ גירל. צ'אק
קניית השבוע? אה.. לא קנייה. מישהי שיושבת לידי בערבית נתנה לי את הגומייה שלה שחשקתי בה
ואני מאודמאוד רוצה סווטצ'ר מ-Hoodies ציטוט\פתגם השבוע? אה.. בצחוק מעבודה היה נורא מצחיק. אורי: "עכשיו אני לא יודע איך זה אצלכם אבל אני כשאני שומע מילה הרבה פעמים אני מתחיל לחשוב-איזה מילה זאת צלחת? צל-חת צ-לחת צלחת" (לי זה קורה XD) ליאון: "אני ובוריס אנחנו מאוד שונים.. למשל הוא אוהב כדורגל, אני שונא כדורגל.. הוא אוהב בנות, אני כבר מעדיף כדורגל.." איש-שאני-לא-זוכרת-איך-קוראים-לו: "תגיד לאון, אם אתה ובוריס תאומים.. איך זה שרק בוריס רוסי?" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? מבחן במתמטיקה. החלק המיוחד זה שאשכרה סיימתי אותו
עצבון\ביאוס השבוע? המבחן במתמטיקה. וגם המצב וזה.. ועוד משהו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ה"עוד משהו" מלמעלה. וגם מכבי שנתנו לי קצת שקט
אייקון\סמיילי השבוע?
איש השבוע? כל החיילים תמונת השבוע? לא דיברנו כבר על נושא התמונות-במחשב-הישן-שאחותי-לא-טורחת-לחבר? השאלה המתחלפת-בעד/נגד המבצע בעזה? בעד. אבל אולי הגיע הזמן לחפש הפסקת אש.

למעלה