סכמ"ש קפוא

veredmp

New member
../images/Emo113.gif סכמ"ש קפוא ../images/Emo113.gif

איזה קור היה אתמול, אה? ולסכמ"ש....
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו?

veredmp

New member
../images/Emo186.gif מסכמ"שת (חלקית כמובן ../images/Emo3.gif)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אל תלך מכאן"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אין משהו ספציצי שאני חושבת עליו...
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום ומחר (אני צופה לעתיד....)
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול ושלישי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: קצת הופעות, מעברון קטן.
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חולי
שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו? צפיתי בו רק פעם אחת. מאוד לא מעריצתי מצידי

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת האהבה שלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):תקופה של שינויים תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: היפה והחנון ציטוט/י השבוע: "אל תדברו פה זה לא בחינה חיצונית" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה של קרן כמובן משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כל מה שקרה לפני ההופעה של קרן משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שבת זה נחשב שבוע הבא?? כי אם כן אז הופעה של מירי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- יהיה כל התשובות נכונות א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: צונן התחמם לקראת הסוף שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו? אין לי אותו!! נכון בושה??? מחר אני אניח עלוו את היד

Music4Life

New member
../images/Emo23.gif הסכמ"ש שלייייייייייייי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"טיפה טיפה" - בגירסה החדשה (האמריקאית...לא יודעת בדיוק איך לקרא לזה), תודו שהיא מ ב ר י ק ה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כל שיר של טאריה טורונן תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
לא היה משהו מעניין..... ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
לא יום אחד, כל יום....
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
נההה..משו קטן ולא רלווונטי כבר..עבר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
איזה שבוע הבא, מחר!!!!! אהובתי נוחתת בארץ סופסוף ישר לזרועותייייי...
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא...אבל יש הופעה ב-17, מחכה לזהההה מאד סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שבוע מאוהב ומרגש מאד מאד... שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו?
כן כן קניתי ..פצצות מרגמותתתת...הדיסק פשוט מדהים, שומעת וחורשת עליו באוטו בעיקר, רק בעסה אחת - זה משומה לא עובד לי במחשב ....מממ...הגיוני?
זה מעצבן טילים....מישו , עצה? בכל אופן שיהיה...שבת נ ה ד ר ת
ורק אושר!!!!

BRANGELINA

New member
מסכמת...../images/Emo13.gif

איזה קור היה אתמול, אה? יואווו היה קפואא ברמה מטורפת ואני עוד ישנתי באוהל אז בכלל נהייתי גוש קרח..היתה רוח מטורפת בלילה כמעט עף האוהל בחיי...חחח ולסכמ"ש.... שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הגשר הישן...ולרגע נדמה שלום לאמונות אף אחת שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כלמיני שירים תמונת/פליקס השבוע: אין לי כח לשים אז עמכם הסליחה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא ראיתי טלויזיה השבוע אבל שמעתי רדיו בשמירה שלי והיו שירים ממש טובים ב5 בבוקר ב100 FM ציטוט/י השבוע: במהלך הטירונות קראנו לאחד המפקדים חומי אז אתמול חברה שלי הסבירה למישהי למה ואמרה שהיא(לא באמת) תלך להגיד לו את זה ותגיד לו: הקשב המפקד: רצינו להגיד לך שהכינוי שלך היה חומי לא בגלל שאתה מכוער אלא בגלל שאתה שחום קטן ואפשר למרוח אותך....חחחחח (חומי זה הממרח שוקולד בצבא שזה בעצם חתיכות של מרגרינה עם זוכר בצבע חום וזה ממש מגעיל!חחחח) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע היה לי כיף! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לסיים טירונות.היה לי כ"כ כיף שם...וגם שהמפקד נתן לי שעתיים ביציאה...זה כ"כ הזכיר לי את מירי שנקרעתי מצחוק במקום להיות עצובה...כל הדיבורים שלה על הצבא פשוט רצו לי בראש כל השבוע...כאילו מירי איתי בטירונות.... השארתי את הנשק בטעות ביום שלישי על המיטה ויצאתי מהאוהל והוא תפס אותי...אבל בסוף ביום חמישי לא קיבלתי שום עונש אז הכל בסדר..חחחח הם פשוט שכחו לכתוב אותי אותי ברשימה... כרגיל...בשמירות בלילה לא הופעתי פעם אחת ברשימה וגם כשהופעתי הייתי ראשונה וקיבלתי אישור מהמפקדת שלי(חולה עליה!!) לשמור על אזרחי ומסתבר שהשעה כבר עברה אז הלכתי לישון חחחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להתחיל קורס... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: פגשתי אותה בחלומות שלי אולי...חחחח סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהמם! מרגש... שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו? כן ברור רצתי לקנות אותו בשבת שעברה אבל לא הספקתי לשמוע את כולו באוטו בדרך לרכבת בראשון בבוקר אז אתמול צפיתי בדיוידי והוא מהמםםםםםם רציתי לספר לכם קצת על השבוע שהיה לי...השבוע האחרון בטירונות. בתחילת השבוע איך שהגענו ישר נכנסנו לנוהל שמירות מה שאומר 24 שעות בלי תכנים ז"א רק שומרים ונחים בשעות הספקה שיש אחרי השמירה. אני עליתי לשמור כבר בשעה 3 בצהריים ולמזלי לא שמרתי במגדל שמירה אלא בש"ג עם המפקדת שלי שהיא בעצם הסמלת של המחלקה. אז היה לי ממש כיף כי היה שם רדיו עם שירים והיתה איתי עוד מישהי ממש חמודה ודיברנו וצחקנו והכי חשוב היה לנו מה לעשות ולא לעמוד שלוש שעות בחוסר מעש. אחרי השמירה סידרתי עם כמה בנות את כל העניין של החולצות לסוף הטירונות לקחנו מידות וכסף אז רצתי איזה 3 שעות ולא היה לי זמן לנוח חחח ואז כבר עליתי לש"ג לשמור שוב מ10 עד 12 ואז כבר היה יותר משעמם...אבל עבר מהר...ואח"כ הלכתי מהר מהר לאוהל לישון עד 3 ואז עליתי לשמור שוב ב4 עד 6...היה ממש קר אבל התלבשתי חם ולקחתי כפפות וצעיף אז היה בסדר...איך שהגענו המפקדת שלי ישר שאלה אם אנחנו בסדר ושלחה את המפקד להכין לנו תה למרות שלא רצינו חחחחח ואז לקראת איזה 5 בבוקר אני הסתובבתי שם כי לא רציתי להירדם אז רדפתי אחרי חתולות והקשבתי לשירים ברדיו וחברה שלי ישבה ל הכיסא ונרדמה והסמלת ישבה בתוך המשרד שם ונרדמה גם וזה היה כ"כ מצחיק כי הן ישנו איזה 20 דק' ואני מסתכלת עליהן וצוחקת... מאוחר יותר באותו היום כבר המשכנו בנוהל הרגיל של שיעורים עיונים עם המ"מ והסמלת וזה היה כבר יום שני והודיעו לנו שההשבעה תהיה ביום שלישי במקום רביעי... ביום שלישי כבר שיגעו אותנו לגמרי כי לא היה להם מה לעשות איתנו יותר..היו כל מיני השלמות של מבחנים מעשיים והחזרנו מדים וציוד לאפסנאות..היו 3 מדסי"ם וקמ"ג רק מהשיעמום ואז אמרו לנו שההשבעה תהיה מחר-ז"א יום רביעי ובסוף השעת ט"ש יצאנו למסדר וראינו שכל המפקדים עלו על מדי א' והמגרש מסודר להשבעה והם אמרו לא לא לא זה למחר לכו לישון אין שמירות היום..אז הבנו כבר שהולכים להקפיץ אותנו ואחרי 10 דק' בנות כבר נרדמו ואני חיכיתי וישר שמעתי הקפצהההה קומו תלבשו מדים חחחח יש השבעה! והיתה השבעה ממש מרגשת וכיפית והמפקדת שלי אמרה לי שהיא גאה בי והמ"מ אמרה לי כל הכבוד על הטירונות ואז הלכנו לישון והגיע יום רביעי...הזדכינו על הנשקים ועשינו כל מה שנשאר לעשות והיתה לי שיחה אישית ממש טובה עם המפקדת שלי היא אמרה לי דברים ממש יפים...ואז הגיע יום חמישי-יום הפיזורים ואז זה נגמר... ואני מתבאסת לסיים כי היה לי ממש כיף שם וממש אהבתי את כל המפקדים שלי ואת כל הבנות שחלקן ממשיכות איתי לקורס אז זה בסדר..חח ממש נהנתי מכל רגע שם!

ady18

Well-known member
מסכמת

נובמבר עת יעלה ירח זוהר ארגוב תוכנית טקסי דריבר משהו שעשה יום הולדת לבת של בת דודה מצפה:להפגש עם חברים השבוע במילה אחת:נחמד היום קניתי בסופ"ש אצפה

מסכמתתתתת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אנה אפנה של ארז לב ארי תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: בנות גילמור ראיתי היום חחח ציטוט/י השבוע: "וואו איך הזמן עובר מהררר" אחותי חזרה לבוסטון, התחלנו את פרויקט הרובוטיקה, וחצי מי"א תכף מאחורי - מקבלים תעודות עוד שבועיים.... הזוי! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון היה טוב - שריקת הפתיחה של הרובוטיקה, היינו בהרצליה היה אחד המצחיקים! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: היה ממש שבוע קשההה בקושי ראיתי את הבית. היה עמוס ומטורף.... ומתיש!!! אני חיייבת להשלים את כל השעות שינה שהחסרתי השבוע חח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום רביעי וחמישי. אם יהיו טובים אפרט בסופ"ש הבא, מה היה בהם
האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סוחטטטטט שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו? אין לי אותו ולא צפיתי בו. אתמול כשהיינו בשדה התעופה היתה שם חנות של התו השמיני, הדיסק כבר היה בידי אך לצערי הרב לא קניתי אותו בסוף.... שבוע הבא הוא אצליי!!! שבת שלום!! וסופ"ש מהמם לכולם!

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):טיפה טיפה,באה אליכם.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל אלבום לילות לבנים-אביב גפן. תן-רוני דלומי,קוצים-אביב גפן ועידן רייכל,שיר לאסף-קרן פלס. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול... ציטוט/י השבוע:"עוד .... להופעת נדירים" :) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הסתפרתי!!!! קצר קצר קצר קצר:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כאב גב ועייפות... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא?! היום!!!!! הופעת שירים נדירים של אביב גפן:) ומחר חופש+חיסון...לחיסון אני לא מצפה... וביום שני הופעה של מירי מסיקה שמאוד מאוד מאוד התגעגעתי אליה אבל זהו, ממחר בבוקר אני חוזרת לעצמי:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא,אבל בקרוב... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עובר.. שאלת בונוס: עבר כבר שבוע מאז שהמארז האקוסטי יצא. יש לכם אותו כבר? צפיתם בו? עוד אין לי,אבל בקרוב יהיה לי...

למעלה