סקר השבוע-

../images/Emo113.gif סקר השבוע-

מהי התדירות שבה אתם אומרים לאחים שלכם שאתם אוהבים
רוצו לסמן את התשובה הנכונה ביותר עבורכם באופציית ה"סקר" שבשורה הכחולה, והרחיבו את התשובה- האם זה הדדי
איך היה בעבר לעומת עכשיו

אני אומרת לאחותי שאני אוהבת אותה

אני אומרת לה את זה די הרבה, אבל היא חושבת שאני מגזימה כי "אני יודעת שאת אוהבת אותי, את לא צריכה להגיד לי את זה כל הזמן". אבל אני אוהבת אותה!

איזה מקסימה את../images/Emo23.gif

כבשת אותי
גם אני אומרת לאמא שלי בכל רגע שאני אוהבת אותה ומרעיפה עליה נשיקות, זה מחרפן אותה
לגבי אחים שלי, אני משתדלת להזכיר להם שאני אוהבת אותם, גם אם זה לא תמיד מתבטא במילים

זוהר69

New member
בקשר למילות אהבה במישפחה..

אצלינו זה ממש לא מקובל.. בחיים שלי לא שמעתי לא את אמא שלי ולא את אחותי אומרות לי שהן אוהבות אותי ,אפילו לא בספונטניות,,, אני כן מישתדלת להגיד לילדים שלי עד כמה אני אוהבת אותם..ועד כמה הם חשובים לי

זה לאו דווקא לומר "אני אוהבת אותך"..

לפעמים זה יוצא משהו כמו: "אחח.. אני חולה עליך" "משוגעת עליך.." וכדו' אני לא חושבת שצריך לחסוך במילים, במיוחד אם מדובר בילדים שלך
זה הכי טבעי בעולם

זוהר69

New member
כניראה שאחותי לא ממש אוהבת אותי

כי אף פעם לא אמרה לי מישפט כזה והאמת שגם אני לא ... אני מאד אמיתית ואני לא יכולה להגיד משהו שאני לא מרגישה.. לעומת זאת לילדים שלי זה בא ממש בטיבעיות ואני עושה את זה ממש מאהבה

זה ממש לא אומר את זה...

את יודעת כמה פעמים אני ואחותי רבנו ברמה שפשוט גרמנו אחת לשניה לבכות, כעסנו בטירוף ולא דיברנו במשך כמה שבועות טובים? יש אנשים שפשוט לא יודעים איך לומר שהם אוהבים לאנשים ספציפיים, קשה להם עם זה. לי למשל מאוד קשה לומר למשפחה שלי שאני אוהבת, כי אמרו לי את זה כל כך מעט פעמים, אבל מי שכן אמר וכן הראה קיבל בהחלט בחזרה את אהבתי.

happy00

New member
גם אני גדלתי במשפחה כזו

לא זכורות לי מילות אהבה בבית. היום בבית שלי, אנחנו כל הזמן אומרים אחד לשני כמה אנחנו אוהבים, וגם הילדים אומרים לנו וגם אחד לשני. הילדים אמנם קטנים, אבל אני מקווה שנמשיך ככה גם כשיגדלו.

זוהר69

New member
כל הכבוד...

האמת שאני מרגישה לפעמים שקצת קשה לי לומר אני אוהבת אותך..כי אני לא שמעתי את המישפט הזה אף פעם.. ליפעמים שאני אומרת את זה אני מרגישה קצת שממש קשה לי להגיד את זה..אבל אני חושבת שזה עיניין של הרגל ובסוף אני אגיד את זה כמובן מאליו

למעלה