פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo113.gifפינת השבוע../images/Emo113.gif

אנשים להתעורר!!! ד''א- ל- bep2cell לא דימיינת, רנדי אכן אמר לדיוויד קוק שהוא יכול לשיר באליס אין צ'יינס... (האל ישמור לא!) וקרלי הכי תותחית אמן היא תזכה!! -שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

יהי הבולבול הזה מבורך

-שיר השבוע של אליס: איי קנ'ט הב יו בלוז -שיר השבוע לא של אליס: גרייס- ג'ף באקלי -אלבום השבוע לא של אליס: בכיף-אינפקציה -ציטוט השבוע: -"בוא ספר לי מה שעל ליבך" -"ליבי הומה"- -"ליבך הומה? ליבך הומו!" -סרט\סדרת השבוע: סרט- ארץ קשוחה (אחד הסרטים!) סידרה- מסודרים -מאכל השבוע: פיצה לשם שינוי -חוויית השבוע: ארץ קשוחה בעזריאלי -משהו רע שקרה השבוע: קצת לחץ בלימודים (בפעם הראשונה השנה) -תוכניות לשבוע הבא: מתמטיקה, הרבה הכנות לראש חודש.. ואין לדעת מה צופן העתיד -אמן השבוע: גיא בן שטרית -תמונת השבוע: בווו

Kneeling Roses

New member
נטשתי

-שיר השבוע של אליס: - -אלבום השבוע של אליס: - -שיר השבוע לא של אליס: Ten Years After - I'd love to change the world -אלבום השבוע לא של אליס: Ten Years After - A Space In Time -ציטוט השבוע: "איזה כינוי יש לשם ביאטריס?", "תריס" -סרט\סדרת השבוע: אבודים -ספר השבוע: - -מאכל השבוע: חמין
-חוויית השבוע: מפגש, אפשר להגיד -משהו רע שקרה השבוע: אנערף -תוכניות לשבוע הבא: מבחניםמבחנים -אמן השבוע: טן יירז אפטר -תמונת השבוע: אני צילמתי:)

יו שיר מגניב

(איי ווד לאב טו צ'יינג' דה וורלד) היחיד שלהם שאני מכירה, שווה להתעמק עוד?

למעלה