פרוטוקול ישיבה #21-353

havlaz

New member
../images/Emo113.gif פרוטוקול ישיבה #21-353

(שלא מן המניין) 8 בינואר 2004 נוכחים:
חבל"ז
חוצפאי נושאים לפגישה:
קבלת הפוחלצים החדשים למומחמנהלים חבל"ז: כפי שידוע לכם, הילדה בלבן החליטה לנסות לצרף מטעמים פוליטים 2 פוחלצים לצוות החומים ואנו צריכים לאשר זאת חוצפאי: תגיד, אל מי אתה מדבר? אנחנו בסך הכל שניים פה חבל"ז: תשתוק, זה אמור להיות רשמי חוצפאי: אבל אבל... חבל"ז: הרמממממ חוצפאי: אוקי... חבל"ז: אז כפי שאמרתי, יש לדון האם לאשר מינוי פוליטי שכזה וניל: מיאווווו חוצפאי: שאלה פשוטה מאוד, נעשה קמפיין ונבדוק חבל"ז: מה קמפיין עכשיו???? אתה לא מבין שהPSP שוב עושה לי בעיות? עזוב שטויות! חוצפאי: אני לא חושב שצריך לקבל את שניהם, כאילו הלווו, לפני שניה הם תמכו בילדה ולא בנו, עכשיו הם פתאום רוצים להצטרף אלינו? חוץ מזה מזה מינוים פוליטים? שחיטות ממש! חבל"ז: מסכים איתך ב170.6 אחוז + 2.6 אחוז סטיית תקן. חוצפאי: אז למה הוצאת אותי ממסיבת סופשבוע בשביל הדיון הזה? חבל"ז: אבל הקוטג'ית בטח תתחיל לקרצץ לנו, חוץ מזה, הם נורא יעלבו בטח.. אתה יודע, בסך הכל חרג'וקים קטנים.. חוצפאי: טוב, בוא נזרוק משהו וניתן החלטה חבל"ז: אוקי, זורקים את סאלם-עלינו-ועל-כל-העולם, אם הוא נופל על הבלונד מאחורה לא מקבלים, אם נופל על הפנים, נקבל חוצפאי: אבל תזרוק חזק... חבל"ז: הפרחה נפלה על הפנים, הזונות התקבלו חוצפאי: יאלה, אני לוקח את אלעד והולך, ביי חבל"ז: ואני חוזר ל.. ל... נו, אתה יודע למה!!! עבודת גמר זונה!!!! החלטות ישיבה:
הפוחלצים החדשים יצטרפו לצוות המומחמנהלים החל מפרסום הפרוטקול
אם זאת לפוחלצים החדשים לא תהיה זכות בחירה בפגישות ההנהלה של המומחמנהלים והם יוכלו רק להשתתף בדיונים. זכות ההצבעה תינתן להם בעוד חודש מהיום.
על הפוחלצים למצוא חומר על שיווק עיתונים שלא באמצעות האינטרנט לצורך עבודת הגמר
על הפוחלצים החדשים לדאוג לשמור על ניקיון הפורום ולעשות חלונות פעם בשבוע.

Deviation

New member
מי אלה הפוחלצים../images/Emo35.gif

התכוונת אלי ואל אורי? - אז בשבילך רוני (או Deviation) ואורי (או אוריקס)..
שמח מאוד שקיבלתם אותנו לצוות.. (אני כבר מתחיל לספור ימים עד סיום החודש). חבל"ז איזה קול סקסי יש לך, תעשה לי ילד!

למעלה