קטעי וידאו ושאלות

whatascene

New member
../images/Emo113.gif קטעי וידאו ושאלות ../images/Emo113.gif

קודם כל אתם מוזמנים ללכת לראות את הוידיואים שיש כאן (הם לא חדשים, אבל למי שלא מכיר.. זה נחמד =), ואח"כ להגיד לי שני דברים: 1. כשברט מדבר על הקול שלו, מה לעזאזל הוא צורח שם? כאילו, אני לא הצלחתי לזהות את הליריקס והקצב מאף שיר, גם חיפשתי בגוגל ועדיין לא מצאתי. מישהו מכיר את זה, או שזה באמת משהו שלא יצא בינתיים (עד כמה שידוע לנו)? 2. בוידאו הראשון (Intro Montage and Title Sequence, ואולי זה האחרון?) גם הקטע שקווין מנגן שם לא מוכר לי.. ולכם? העניין שהוא שכתוב בוידאו מ2004 ככה ש.. אני בספק אם זה לדיסק החדש.. חח וזהו, תהנו לכם ותענו לי על השאלות

yaelrs

New member
אוו איזה וידיואים נחמדים../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

תודה.. אממ ואין לי מושג, לא השאלה הראשונה או השניה..

אם את לא יודעת..../images/Emo223.gif

בקטע שקווין מנגן אז מתחילים לשמוע את אימ אה פאיק וכשאני חושבת על זה יכול להיות אולי שככה זה נשמע באקוסית
תנסו להקשיב טוב לקטע שאחרי זה.. ובקשר למה שברט שר אז ממ.. אין לי מושג! גם חיפשתי בגוגל ואני לא מוצאת למרות שאני לא בטוחה מה הוא אומר שם

whatascene

New member
קצת קשה להתעלם מהעובדה שיש שם את

איים א פייק :) ולא יודעת, לא יצא לי להתעמק בגיטרות. אם ככה זה נשמע בגרסה אקוסטית, אז אני רוצה אלבום אנפלאגד! חח חוצמזה, sometimes i just go for it אמור להיות קו פסנתר לשיר כלשהו בדיסק הראשון, ואני עדיין לא הצלחתי לזהות לאיזה שיר.. =\

הו, אני לא הכרתי!

מממ לא הצלחתי לזהות את השיר שהוא שר וחיפשתי ב"לטסינגאיט":)S) ולא מצאתי :X ואת הקליפ של קווין עדיין לא ראיתי, אני אראה עכשיו P:

למעלה