רסיסים
בתריסים

אם כבר הפכנו לפורום ספרות...

אז רציתי לספר לכם על הפסים שעשיתי בשיער... סתםםם אבל ממש הערב, בדרך לקבלת-שבת, מצאתי בחניה ערימת ספרים! מייד גררתי הביתה כמה שהספקתי, לפני שהאשה שמה לב מה אני עושה בעוד היא דוחסת את הילדים לאוטו... רשימה חלקית: (היתר עדיין באוטו): קריעה תמה - ד.ב.א סיפורו של הלילה האלף ושניים -יוזף רות אל אישך תשוקתך- נ.רגן מנענע את העץ - יעל גלובמן החטא ועונשו-דוסטו. יש למישו המלצות שכנגד?

liorhop

New member
הורים גאים לתכנית טלוויזיה

שלום לכולכם, בהמשך להתכתבותי עם מנהלי הפורום, אני פונה אליכם/ן מעל לבמה זו: אנחנו תכנית טלוויזיה תיעודית שעוסקת בהורות בישראל, מחפשים בימים אלה ממש הורים גאים או גאות, שמגדלים את ילדם במשותף. התכנית מיועדת לשידור בערוץ קטן וחמים, שמיועד ופונה לקהל יעד של הורים מכל שכבות האוכלוסיה ועתיד לעלות לאוויר בקרוב. עד עתה ראינו שאין הרבה זוגות של הורים גאים/גאות שמוכנים להיחשף. מבלי להיכנס לנימוקים לכך, וברור שישנם ככל הנראה קשיים אובייקטיביים שגורמים לכך, אני פונה אליכם בקריאה נרגשת, אם יורשה לי להיות מליצי: אנחנו חושבים שבתכנית שבה מופיעים הורים מסוגים רבים של משפחות: נשואים, גרושים, חד-הוריות מבחירה או שלא מבחירה, חילוניים, דתיים, צעירים, מבוגרים, סבתות, עירוניים, מושבניקים, קיבוצניקים, אשכנזים, מזרחיים, וכו', לא יתכן שלא יופיעו גם הורים גאים או גאות שמגדלים את ילדם במשותף. זאת הזדמנות להראות לציבור הרחב מודל של הורות שכפי הנראה בארץ אינו ממש מוכר עדיין, וללא ספק לגיטימי בדיוק כמו כל מודל אחר. אז אנא מכם, מי מכם שמרגיש שיכול ומוכן לשתף אחרים בחווית ההורות שלו, פנו אלינו באמצעות האימייל המצורף, ונשמח לשמוע את סיפורכם: [email protected] תודה רבה, ליאור.

../images/Emo18.gif שימו גבול!../images/Emo18.gif

הננו מבקשות מכן החברות להתגייס לתמיכה בגב' רחל שפירא (גיבורת ההצגה של נעמי רייגן מניין נשים) אשר כבר 7 שנים מנועה ע"י משפחת בעלה מלראות את ילדיה . ביום רביעי הקרוב 12/11 בשעה 9:00 בבקר יתקיים בבהמ"ש העליון בירושלים בג"צ שני בעניין זה. הננו מבקשות מכל מי שיכולה להתגייס עמ"נ להביע תמיכה במהלך הדיון בגב' שפירא להגיע לבית המשפט בתאריך המצויין. כל מי שתוכל להגיע ולגייס נשים נוספות לעניין תבורך. בתודה אורית כהן רכזת פורום קולך רח' יהודה 31 ירושלים 93467 טל'-פקס. 02-6720321 email: [email protected] אתר: www.kolech.org

../images/Emo82.gif ../images/Emo44.gifיוגב עוזב

הערב בתפוז Live: יוגב ברזילי שפרש מפרוייקט Y כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. הערב ב-19:00, בצ'ט המצלמות באתר פרוייקט Y, יתארח יוגב ברזילי שעזב במפתיע את הפרוייקט.
השלמה-וויזיון ממשיך לכבוש את לבבותינו. אתם מוזמנים להשפיע בסבב השמיני ולקבוע איזה שיר של שלמה ארצי הוא הלהיט הכי גדול שלו...
בפורום איידס אנו נכנסים לחלקו השני של הפרוייקט שלנו, לקראת יום האיידס הבינלאומי. בחרו את אחת משלוש הסיסמאות הזוכות ועצבו לה כרזה. פרסים יקרי ערך לזוכים, וגם הכבוד להופיע כבאנר בתפוז ביום האיידס הבינלאומי!

לשמנתו, תפוז העיף אותי מהצ'אט.

פתאום נותקתי באמצע המשפט. אני מנסה להיות מנומסת וציוילית. זה לא קל. סאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמק על התפוז הזהההההההההההההההההה.

בעקבות פרשת הרמדיה

ולאור התנערותו הפומבית של משרד הבריאות מאחריותו לנושא, ניזום בפורום הורים+ בווינט מכתב לשר הבריאות. אנא קראו, חתמו והעבירו הלאה לכל מי שהנושא קרוב לליבו. תודה. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1333-5283-5620937,00.html

בחיי שלא אנחנו מחקנו!!!

אבל האמת שגם לא ראיתי משו שכתבת... את בטוחה שזה היה בפורום ונעלם? אולי זה בכלל לא נקלט?

../images/Emo41.gif עצה טכנית ../images/Emo63.gif

אם אתם שולחות הודעה, ומגלים שהיא לא נקלטה בדף - אפשר לחזור בדפדפן אחורה, למצוא אותה, ולשלוח שוב !

אבא גאה

New member
אין לי בעיה להרים כפפות

אבל כרגע גם כואב לי הגב קצת וגם אני רחוק..... נו? אז מה קורה עם הכפפה?

מאוד מומלץ!

הם פנו אלינו ונאצלצנו לסרב- מסיבות שונות. אבל- מדובר בתוכנית ממש חמודה, והם באמת מחפשים בנרות הורים גאים!!! זו הזדמנות מעולה עבורנו לעשות מעשה ולהוסיף עוד דימוי חיובי של משפחות גאות. אני יכולה להגיד שאפילו מעט התרגזתי כשהתחקרנית אמרה לי שאין להן עוד פניות. יש לי הרגשה שלאנשים נוח שמספר מאוד מוגבל של הורים חד-מיניים תמיד מתראיניים. מצד שני אני מבינה שלכ"א יש את הנסיבות שלו. ועדיין זה חבל בתור מי שהתראיינה כבר כמה פעמים בתקשורת, ובהתחלה מאוד חששה מזה, אני יכולה להגיד שזה ממש לא נורא ואפילו נחמד.

נשמע כאילו ההורים שלי עשו סדר ../images/Emo6.gif

רק שממש לא מתאים להם לזרוק ספרים ברחוב. מצטערת, ערבה, לא קראתי אף אחד מהספרים הנ"ל.

אבא גאה

New member
אני קראתי את

"אל אישך תשוקתך" - נחמד אבל בהחלט לא ספרות טובה.......אם כי ספר טיסה. (במחשבה שניה אני מכיר מישהי שיכלה לכתוב את הקונטרה רבת המכר :"ואל אישתך תשוקתך"....ׂ עונשו של דוסטו - נו בטח קראת כבר, אני נהניתי ממנו בגיל 17 לא יודע את הייתי נהנה עכשיו. אני לא אוהב את הסיגנון הכבד והחוזר על עצמו.....אבל זה אני וזה מה שאני זוכר ייתכן שאני טועה.....

kfitz1

New member
יישר כח!!!

לצערי אני עוד לא אמא (מקווה שבעוד שנה...שנה וקצת אהיה), אבל בכיף היתי חושפת את עצמי בגאווה לאומה עם ילדי העתידי!!!

הורים חו"ל בטח לא מתאימים

אבל אם יש מישהם מתושבי ארצנו ישראלנו שמוכניםמוס לחשיפה טלויזיונית - אין טוב מזה!

../images/Emo113.gifרסיסים../images/Emo182.gifבתריסים../images/Emo183.gif

או בעברית : לוח מודעות !

סרט

בערוץ הולמרק מוקרן כעת סרט בשם "ג'ק." העוסק בנער מתבגר המגלה כי אביו הומו... צפיה מהנה

למעלה