שלג!

Alexis14

New member
../images/Emo113.gifשלג!../images/Emo113.gif

יש שלג! כמה חיכיתי... וסופסוף.... יש שלג! שנה שעברה היה שלג רק בלילה והוא לא נתפס אבל למזלי הספקתי לצאת עם החברים ולעשות כמה מלחמות שלג שאוות לפני שהשלג נמס... אבל היום... היום... שלג כבד! איזה כיף! אתם לא מתארים לעצמכם איזה תחושה טובה עברה לי בגוף היום בשיעור ערבית כשהתחיל לרדת שלג! אני חולה על שלג! שנה שעברה קפאו לי הבהונות ואיבדתי תחושה ברגליים מרוב קור, וחברה שלי הייתה צריכה לקחת אותי הבייתה ולשטוף לי את האצבעות עד שהן יפשירו... אז לבשתי 3 זוגות גרביים+ שקיות ניילון! בחורף של '91 ירד שלג ממש כבד. הייתי רק בת שנתיים, אז השלג הגיע לי עד המותניים! יש לי תמונה שלי ושל הכלבה שלי על המרפסת מכוסות בשלג... גם מלא עצים נפלו אז. אח, אין כמו שלג טוב כדי להזכיר לי למה זה טוב לגור פה. *וכן, ההודעה הזאת הייתה אמורה לעצבן את כל התל-אביביים וחבריהם, או לפחות לגרום להם לקנא קשות בירושלמים ובתושבי הצפון*

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

איפה את גרה
אני 25 דק' מתל אביב , 30 דק' מירושליים
. אני באמצע ואנחנו גובה 400 מ'
. יכול להיות מאד מאד מאד שיירד אצלנו בלילה . אני חוויתי את השלג בערך 5 פעמים בחיים
. עד כאן , אם יירד אני אעדכן מחר
. * מקווה בשביל עצמי **תקוו בשבילי גם
*

Alexis14

New member
מבשרת-ציון *לא התנחלות*../images/Emo113.gif

וזה 10 דקות מירושלים, 40 דקות מתל-אביב...

sweetie tweety

New member
אני ממש שונאת אותך על זה../images/Emo70.gif

3 שנים לא ירד פה שלג נורמלי(באריאל) ואיך שחיכיתי לו- מה פתאום
אולי יהיה לנו מחר שלג שבטח אפילו לא ייתפס ויהיה סתם שלג רטוב ומגעיל
ואני לא מתכוונת לקנא בך

../images/Emo3.gif

ובכן, כן. הצלחת לבאס אותי ובגדול. אצלנו (רעננה) יש ברד וגשם. זה הכל. וזה כזה רוחות וגשם מעצבנים..אבל פעם אחת שהיה מזג-אויר דומה, אז בבוקר קמנו, והיו הצפות וזה, אז ההורים שלי לא הלכו לעבודה, בגלל הגשמים וזה, ואני ואחותי גם נשארנו בבית, ופתאום-בערך בשמונה, אמא שלי באה להעיר את אחותי ואותי, ואומרת "וואי, אולי גם כאן יש שלג?" (בקול מצחקק), ופתאום היא פותחת את החלון ו...?!??!? שלג!! אומנם לא נערם, אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שירד שלג ברעננה...! וזה היה כזה מגנייבבבב...... ויפה!גם היה קצת שלג על העצים, ויש לנו למטה עצים יאפים כאלו, וזה היה מזה יפה!!!!!!! ושתינו מרק וזה! ומרוב ההתלהבות, אבא שלי צילם את זה בווידאו! בלעעע........כיף לכם! אבל עדיין אני לא מקנאה... אני חולה על החנויות כאן! למרות שגם שם יש... אבל...רעננה היא כזאתי קטנה וחמודה
יש את החנויות ה-כ-י שאוות. צ'או

אוופפפס!

אל תשימו
לכינוי, זה היה רק ניסוי. זאת אני, שרון המתוקה12... *לכל מי שבפורום דוליז וראה את ההודעה בשם הזה, זאת הייתה חברה שלי שכתבה מהמחשב שלי, אני רק ראיתי אחר-כך ת'הודעה הזאת...אני הולכת להחליף את הכינוי הזה ומהר!*

Alexis14

New member
../images/Emo113.gifעדכוני שלג!../images/Emo113.gif

אני כרגע *לא* בבית ספר אלא בבית... התעוררתי כי היה טלפון וכשירדתי למטה ראיתי שהמרפסת מפוצצת בשלג! ואז ראיתי שכל העולם מפוצץ בשלג! איזה כיף!

sweetie tweety

New member
וואו../images/Emo70.gif ירד לנו קרח../images/Emo70.gif ולא ברד אלא

פשוט קרח מלא
ואמרו שירד שלג בלילה ומחר
למי בכלל יש בצפר

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאני גרה בירושלים ../images/Emo110.gif

לנו פשוט מלאאא שלג בלי הפסקה זה ממש כיףף ואין בית ספר.

ג'י, טנקס...--->

"למי בכלל יש ביצפר?" לי!!!!!!! לשרון! ומה? אצלנו יורד ברד, וגשם. ושוב, ברק, רעם, גשם, רוח, ברד, וחוזר מההתחלה.. אוף... רוצים לדעת מה קרה לי היום?!?!?!? אז ככה, בזמן שאתם יושבים לכם בבית, עם שלג בחוץ, וחמים ונעים לכם, אני ההלכתי לבית-ספר, ושחררו אותנו בשעה רביעית במקום חמישית (לא בגלל הגשמים, בגלל שהמורה לאנגלית חולה). אז עד שהודיעו לנו וזה... כבר פספסתי את האוטובוס של 12, והייתי צריכה ללכת בגשם, ברגל, לבד. בעוד אני הולכת עם המטרייה, פתאום! רוח ע-נ-ק-י-ת וברד ומה שלא תרצו, והמטרייה שלי התהפכה, ואני כולי נרטבתי וקפאתי... בקיצור, הייתי צריכה ללכת קילומטר עם מכנסיים מתרחבות ס-פוגות במים, כשאני כולי קופאת, וכל שתי שניות המטרייה מתהפכת ואני כמעט עפה. אני אומרת לכם, כבר שכמעט הגעתי הבייתה, התחלתי לדבר לעצמי ולגשם. *גשם מפגר* *ברד עוד יותר*. עד שהגעתי הביתה, ושמה, בדקתי טוב טוב שלא קיבלתי מכת-קור (אבל הייתי קרובה..האצבעות שבצבצו מתוך הכפפות נעשו אדומות מאוד..) החלפתי בגדים, שתיתי מרק, וכבר הרגשתי יותר טוב. מחר, אני ל-א הולכת!!! גם אם אני לא אהיה חולה (מה שסביר ביותר שכן..). איזה לא פייר! לא מספיק שכאן אין שלג, אנחנו גם הולכים לביצפר, וגם כמעט קופאים מקור וחוזרים ספוגים! לפי דעתי, היו צריכים גם לבטל כאן ת'לימודים! שלג הוא יותר עדין לפחות מברד! ורוחות עזות! איזה יופי, כרגע ראיתי תמונה של ירושלים בשלג... איזה יופי!!!!!!! אווווףף... נגה, "כל המרפסת שלך בשלג"??!??!? *נוסעת לבית של נגה* איזה כיף לך!!!!!!!!! את יכולה לשחק בזה, בלי לצאת מהבית
יווו.. איזה יופי..

sweetie tweety

New member
שרוני גם אצלנו זה לא גן שושנים|חתול

אצלינו במקום שלג ירד ברד שנאסף ביחד ויצר "שלג רטוב". זה ממש נורא וכמעט החלקתי כשטיילתי
ממש קר אצלינו
וחוצמזה, יש לך בצפר
יואו... הם ממש השתגעו
איזה מסכנה את עם הסיפור שלך
אני מקווה שיירד אצלינו שלג מחר והיום בלילה
ואני מקווה גם בשביל כל מי שאין לו שלג (וזה כולל אותי
)

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

גם אצלינו אין שלג
זה כל-כך עצוב
אוףףףףףףףף כבר כולם ידעו עם מי הם נפגשים. תכננו איפה להתגלש על השלג
למה זה קורה לי
[לשרון ולשלי]
פשוט מ=ע=צ=ב=ן קמתי בבוקר, והדבר הראשון שעשעיתי זה להסתכל בחלון. אבל מה ראיתי
דשה, אדמה, צמחים.... בצבע הרגיל שלהם
ואני בצפון
רבע שעה נסיעה ממני כבר י=ש שלג
לאאאאאאאא פיירררררררררררררר

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

אה... ולא מספיק שאין לנו שלג אנחנו גם הולכים לבצפר
הילדים המטומטמים בכיתה שלי [וגם ילדים בכיתה ד'...] זורקים עליי ברד ק=פ=ו=א
והברד נכנס לי ל=ת=ו=ך הבגדים
אוקיי, עברתי את זה... אחר כך היה לי אימון [כדורסל] ומה המאמן שלי עושה
זורק עליי ברדדדדדדדדדדדד או וול... החזרנו לו

../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif../images/Emo148.gifאיזה כיף לך../images/Emo70.gif

אני הייתי רק פעם אחת בשלג אמיתי
באאאאאאא......... וזה היה בכיתה א' בטיול כיתתי לחרמון....חיחיחי.....

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

אצלינו כל היום יורד גשם וברד שמלווים בטיפ
שלג
בלילה אני מקווה שיירד שלג - שלג

למעלה