שרשורררררררר שירי חורף....

../images/Emo113.gif שרשורררררררר שירי חורף....

שרשרו לכאן את שירי החורף החביבים עליכם שלי: blame it on the whetherman של להקת הבנות ששמן ברח מזכרוני כרגע set you free של NTRANCE (ולו רק בשל הפתיחה הגשמית) ריינינג מן (לא בביצוע הדיאטטי, אלא בביצוע המקורי של הוות´ר גירלס) וז´א נא סא פה פורקוא, אולי בגלל הקליפ הגשום החרוט בזכרוני. ובקטגוריית הממש-ממש-לא: נובמבר ריין של מחריבי שנות ה90, גאנז אנ´ רוזס.

MARMELAD

New member
Madonna - Rain

איך אפשר לעשות רשימה של שירי חורף בלי השיר העצוס-סקסי-רטוב-מדהים הזה? מה גם שאם במקום לאמר Rain תאמרו "שפיך" תמצאו מסר חד ומדויק בשיר. מומלץ.

עוגייה

New member
Why does it always rain on me

זה של טראביס, אם אני לא טועה Here comes the rain again- לא זוכרת של מי זה כל מה שאני זוכרת בנתיים

ביג דיל

New member
יוריתמיקס שרה את השיר הזה

איך אפשר בלי החדש של r.e.m שנקרא i´ll take the rain? זכה פה מקום ראשון במצעד הפרדס שבוע שעבר, הלא כן?

**Blue-Lagoon**

New member
PURPLE RAIN

סתם כי זה השיר היחיד שעלה לי לראש עם המילה ריין אה ויש עוד אחד כשהקיץ יבוא של עברי לידר
נו יש מיליון קליפים עם גשם טייק דאת´ וBACK FOR GOOD זה היחיד שעולה לי לראש כרגע

חולוני

New member
November Rain? ממש ממש לא?

זה שיר פי 50 מיליון יותר יפה מכל שאר החרא שאתה שומע, ובדוודאי יותר משיר מסריח כמו Raining Man של צמד השמנות הפטיזות שמזכירות את המורה הגודזילה שלי להיסטוריה, ושהקליפ של השיר הזה הוא הזוכה הגדול, ללא עוררין, בפרס "הקליפ הגרוע ביותר בכל הזמנים", קליפ שבו רואים מחזה פאתטי של שתי שמנות רוקדות ליד מבנה סטייל שכונות ניו יורק בווסט סייד סטורי ("סיפור הפרברים" למאותגרי האנגלית שבינינו..), ושיא הפתאטיות והצחוק בקליפ זה כאשר רואים את צמד הפטיזות צונחות מן החלון עם מטריה, מחזה מבהיל ומפחיד ביותר, לא מומלץ לראות לפני השינה. אז את השיר המגוחך הזה אתה עוד משווה ליצירת אמנות כמו נובמבר ריין, ועוד אומר עליו שהוא "ממש ממש לא"? עשה טובה, תחזור לקיילי שלך ושתוק.

semisonic - closing time

שיר מד-הים ! כל מילה מיותרת. אנקדוטה מענינת - השיר ליווה את רגעיה האחרונים של סדרת הקאלט הנערצת מלרוז פלייס...

:) liat

New member
REM-I´ll Take The Rain

אה וגם - KISS THE RAIN
של בילי פייפר (אני חושבת)... \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ (זה אמור להיות גשם :) )

טוב שיש לנו את חולוני וטעמו המשובח

כדי להסביר לנו שגאנס אנ פלוצס הם א-י-כ-ו-ת-י-י-ם ואילו טעמי הוא מזעזע, חרא, מסחרי וכו´ (אתה רוצה אולי שוב להביא את הסברך המשמים והשחוק מפורום מוזיקה ל"למה-בריטני-היא-חרא-של-מוזיקה-מסחרית-של-כוסית-ואתם-כולכם-טמבלים"?) מעבר לעובדה שרייניג מן האגדי הוא שיר מצויין, לא את איכותו תקפת אלא טרחת להזכיר את העובדה שהוותר גירלס שמנות לא פחות מ4 פעמים (יא איזה קול אתה! אולי אני אזכיר את העובדה שסלאש נראה כמו השערות שלפעמים מצטברות בניקוז של האמבטיה 4 פעמים?) מה שכנראה לא היית עושה אם היה מדובר בזמרים "איכותיים" שלא בדיוק שוקלים כמו גבינה 5%. אז תעשה טובה, אני משוכנע שבפורום מוזיקה ישמחו לשמוע את זיבולי השכל שלך, אף אחד לא עוצר אותך. אה, ותודה שתירגמת לי מה זה ווסט סייד סטורי. בגלל שאני מקשיב לקיילי יש לי אוצר מילים מאד מוגבל.

KM-AIR

New member
עפרה חזה- בית חם

ירדנה ארזי: חפץ חיים, רותי נבון: גשם בעיתו, ובלי שום קשר................................................................................................................................................................. Good Life של קיילי. הוא לא מדבר על חורף, אבל הוא מרגיש כמו

חולוני

New member
מה, שכחתי גם לציין שהשיר עצמו גרוע?

לא יכול להיות, כנראה זה ברח מזכרוני שיר כזה מעצבן, חשבתי שזה כבר ברור מאליו.. והזכרתי את הקליפ שלו, כי אחרי הכל אנחנו פה בפורום קליפים, לא? באת לפה לדבר על השירים עצמם או על הקליפים שלהם? אני באתי לדבר על שניהם. וכן, הנחתי שבגלל שאתה שומע קיילי מינו יש לך אוצר מילים מוגבל באנגלית, הרי לא צריך תואר שני בספרות אנגלית כדי להבין "לה לה לה לה לה, לה לה לה לה, לה לה לה"...אחד השירים היותר עמוקים שאי פעם שמעתי. מה, לא ככה?

צר לי לאכזבך, יש לי תואר שני מאונ´

אוקספורד בדקדוק אנגלי, ואם אי פעם תצטרך אני אעזור לך לתרגם את המילים הקשות (אם יש כאלו בכלל) ב"מועדון קרב" ממנו אתה מצטט בכרטיסך האישי (שמעיד אלפי עדויות על רמתך). אני משוכנע שאם אי פעם אצטרך שירים איכותיים, עמוקים ומלאי משמעות - אבוא לבקר אותך ואת חברייך האנטישמים בפורום מטאל, אוקיי?

עוגייה

New member
ג´רי

אני כל כך שמחה שמישהו יכול לקטול אותו כי אני פשוט לא מצליחה..

עוגייה

New member
מממ...בגלגל"צ יש כ-ל יום שיר כזה-

Rainy days la la la la la la (אני לא באמת יודעת את המילים שלו חוץ מRainy Days...
) וגם אם הליריקס שלו לא בדיוק על גשם(או שכן, לא יודעת), זה שיר חורפי וחמוד לאללה
ואיך לא- "גשם חזק" של מוניקה סקס.

למעלה