שרשור אירועים והודעות

eliorTirosh

New member
סדנא לאימון אונטולוגי

שלום לכולם, שמי אליאור תירוש, ואני מצטרף חדש לפורום. למדתי אימון אונטולוגי אצל פט גרוב (מדרום אפריקה), מאמן מוביל בעולם בכלל בעל ניסיון רב. פט מעביר סדנאות למאמנים ולקהל הרחב במקומות שונים בעולם, והוא יגיע לארץ להעביר סדנא חד פעמית בסוף יוני. בסדנא יועברו עקרונות האימון האונטולוגי בכתב, בהרצאות ובאופן חוויתי. אני מזמין את מי שרוצה להצטרף וללמוד על גישה נוספת לאימון - לבוא, ואם רוצים, אפשר לדבר איתי בטלפון 5275067 03. מידע נוסף בקובץ המצורף. בהצלחה, אליאור

tlingit

New member
שלום אליאור ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
ואתה גם פותח (תופים...) את לוח האירועים שלנו (שהוא המקום שכל אחד יכול לספר לנו על אירועים - הרצאות, סדנאות וכו')

tlingit

New member
../images/Emo113.gifשרשור אירועים והודעות../images/Emo113.gif

זהו השרשור לכל מי שרוצה לספר לנו על אירועים הקשורים באימון אישי או כל הודעה קשורה, כמו למשל סדנאות, השתלמויות ועוד

ועל מצב הקהילה חשבתם כמאמנים?

שלום לכם , שמי אופיר נחום הקמתי בהתנדבות ביחד עם קבוצת אנשי הייטק . עמותה העוסקת בפיתוח מנהיגות ערכית בישראל -מגייסת כל שנה 20 בני נוער ומלווה כל מחזור לאורך עשר שנים . על פעילות זו זכיתי במועמדות סופית לפרס יזם השנה 2005 ואשמח לצרף מתנדבים נוספים . בתכנית יש דגש רב על אימון אישי ואנו נעזרים במאמנים מתנדבים . אתם מוזמנים ליצור קשר עימנו . אני אישית מכשיר מאמנים לאימון בכיר בשיתוף האוניברסיטה העברית . למאמנים שיתנדבו במסגרתנו תוצע האפשרות להשתתף בפורום למידה המשכי והשתלמויות בנושאים כמו טיפול בהתנגדויות ,כלים מתקדמים להערכת אימון ועוד נושאים מרתקים ..... ליצירת קשר , עמיתים 03 -6134358

למעלה