שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo113.gif שרשור חיובי! ../images/Emo113.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע חביב לכולם!

Hadardur

New member
השבוע שלי

יום ראשון: חוזרים לנתב"ג לקורס יום שני: קורס (מבחן/בוחן) יום שני: קורס (מבחן/בוחן) יום שלישי: (מבחן/בוחן) יום רביעי: (מבחן/בוחן) יום חמישי: אם אני עוברת ת'מבחנים יוצאת חמשו"ש יום שישי: אם עברתי אני בבית:) יום שבת: כנ"ל חחח חיים משוגעים יש לי

אוווו שבועעע../images/Emo13.gif

ראשון - מכבי
ודרבי
שני - פיזיו, פורטוגזית שלישי - עוד יום רגיל רביעי - פיזיו חמישי - משחק חוץ, יומולדת לבנדודה שלי שישי - סינרגיה בבארבי כ"ס
:0-) שבת - מנוחה שבוע נפלא לכווווווולם

../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif השבוע שלי

ראשון : לימודים שני : כנ"ל שלישי : כנ"ל רביעי: כנ"ל + מבחן =\ חמישי : עוברת דירהההה
שיישיי :בטח אני יעשה כבר משהו שבת: לא מתוכנןן כלום

לא חיובי כלל..../images/Emo10.gif../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

יום ראשון- מבחן ענק בסוציולוגיה
אימון
יום שני- מתחילה ללמוד להיסטוריה..אימון.. יום שלישי- לומדת להיסטוריהה..בעעע...ואפילו אין אימון
יום רביעי-מבחן באנגלית, אחשלי מסיים איזה משהו בצבא, אז אני מפסידה חצי יום בביצפר..לומדת להיסטוריה..יש אימון וינגייט ואני לא הולכתתתתת!!!!!!
דיכאוןןןן יום חמישי- חרישהההה להיסטוריהה!! אולי אני לא אלך לאימון [במילא זה התור שלנו לעשות בלט
] יום שישי- מבחן בהיסטוריההה!!
שונאתת כל כךךך!!! ואז סוף סוףף הסופשבוע המיוחללללללל!!!!!!! רואה את החבר אחרי שבועייםםםםםםםם קשששששיייםםםםםםם במיוחחחחחחדדדדד!!!!!!!!!!!!! רק שיגיע כבר היום הזה
יום שבת- עם החברררר לא רוצה לעזוב אותו לנצח!!!!!!!!!
ובאחד מהימים מביאים לי את הפלאפון החדש, אז זאת בכלל סיבה למסיבה!#@!$*%$# [ואם הם לא יביאו אני הורגת אותם!
] רק שייגמר כבר!

קסאיי

New member
יו בהצלחה בסוציולוגיה :]

למדתי את זה גם..תודה לאל אני סיימתי עם המקצוע השטני הזה שנה שעברה שיהיה לך המון בהצלחה :]

תודה רבה!../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

לא כזה שטני, פשוט מלא חומר!!
היה הרבה בחירה, אז זה היה מעולה!!

Lee Roni

New member
שבוע שלי :))

ראשון - בצפר במשמרות... לומדים רק היסטוריה!!!
אולי דנה ושיר אצלי, בערב אימון הכנה למסע שני - בצפר, אורטופד, לומדת להיסטוריה. שלישי - בצפר, מבחן בביו (?), לומדת להיסטוריה. רביעי - בצפר, אימון הכנה למסע, לומדת להיסטוריה. חמישי - בצפר, לומדת להיסטוריה, אולי נצא לאנשהו? שישי - איף... בצפר!
שבת - לישון הרבה וחורשת להיסטוריה... שבוע נהדר לכם! :))

elivnat

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

יום ראשון- בי"ס,בוחן באנגלית וללמוד למבחן גדול באזרחות. יום שני-כנ"ל.. יום שלישי-בי"ס, לאורו נלך ומבחן באזרחות..בערב אולי לשמור על הילדים של השכנה.. יום רביעי- בי"ס ואולי ערב כיתה אצלי... יום חמישי-בי"ס ולהתחיל ללמוד למבחן בתנ"ך.. יום שישי- ללמוד לתנ"ך..ואולי נהיה שבת אצל דוד שלי, נראה מה ההורים יחליטו.. שבת-חרישה לתנ"ך..

eladi88

New member
צ'לי../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון- עבודה=דרבי שני- משמרת ראשונה בעבודה חדשה
וויש מי לאק שלישי- חחחח הולך לעשות שופינג ובערב חתונה של בת דודה שלי
רביעי- לא ידוע חמישי- לא ידוע שישי- לא ידוע שבת- לא ידוע

למעלה